Studenţi acceptă muncă erotică pentru o cauză nobilă

Un grup ingenios de studenţi din Germania au acceptat o şedinţă foto erotică pentru un calendar pentru a promova importanţa educaţiei printre tineri.

Calendarul este intitulat "Cunoaşterea este sexy" şi include 24 de studenţi, fete pe o parte, iar băieţi pe cealaltă, depinde de cum este agăţat.

Studenţi la drept ca modele de fotografii erotice

Sabrina şi Eric, doi studenţi la studii juridice sunt doi dintre cele 24 de modele erotice, care ne-au povestit experienţa lor unică despre cum este să participi la o şedinţă foto erotică pentru câteva zile.

Sabrina spune că a fost extrem de încântată când a văzut că un fotograf celebru caută modele pentru un calendar. S-a dus repede şi a aplicat, fără să ştie că va trebui să se dezbrace la şedinţa foto. Când a sunt-o fotograful peste o săptămână să meargă la un interviu şi să discute toate detaliile a fost foarte bucuroasă.

Când am aflat că este vorba de o şedinţă foto erotică, m-am speriat. Amuzant, dar aveam emoţii mixte, adică îmi era frică dar eram şi curioasă în acelaşi timp. Până la urmă am acceptat provocarea şi pot să spun că a fost o decizie bună. M-am simţit puternică şi sexy, aş vrea să mă simt aşa în fiecare zi...

munca erotica

Fotograful ne spune că în general este foarte greu să convingi băieţi să pozeze pentru fotografii erotice, pentru consideră că nu este destul de bărbătesc. "SIngurele cerinţe au fost ca băieţii să fie studenţi la facultate şi să aibă un aspect fizic plăcut şi totuşi...eu sunt cel care trebuie să îi convingă...?!" - spune fotograful.

Şi Eric a fost greu de convins, dar a acceptat până la urmă pentru cauza nobilă. Fotografiile sunt diverse: de la clasicele fotografii în faţa tablei (cu cămaşa descheiată), în sala de sport în pantaloni scurţi sau la bibliotecă învăţând pentru examene.

Mi-a plăcut să fiu model de fotografii erotice pentru câteva zile. Recunosc că eram foarte sceptic la început, dar calendarul a ieşit excelent. Dacă aş avea oportunitatea, m-aş băga din nou!

munca pentru model erotic

Dacă te interesează mai multe detalii despre cum este să fii un model de fotografii erotice,

poţi verifica ofertele de muncă din această categorie aici.