Alătură-te canalului nostru TELEGRAM, unde distribuim cele mai bune anunțuri, cele mai recente știri și informații importante!

profile img
alert icon
Atenție!
alert icon
Îți poți folosi datele de înregistrare, profilul, creditul încărcat pe fiecare (9) pagină publicitară RED-LIFE și pe toate cele 3 pagini susținătoare (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).

Alătură-te canalului nostru TELEGRAM, unde distribuim cele mai bune anunțuri, cele mai recente știri și informații importante!

2024-06-27 (actualizat 18 zile în urmă)
4 449 vizualizări
Adaugă la favorite

[LISA GIRLS] Cunoscut și bine stabilit studio erotic elvețian din Zofingen, cu trafic extrem de mare, unde poți începe imediat, caută fete noi cu câștiguri săptămânale extrem de mari

Oportunitate excepțională de muncă în
+41 79 7
Arată
sm-play
Publicat de către
Lisa
Verificat și recomandat
Număr de telefon mobil
+41 79 7
Arată
Pagină web
www.girls
Arată
Venit
câștiguri extrem de mari

Pentru a accesa funcții, informații și noutăți UTILE și IMPORTANTE, înregistrează-te sau autentifică-te!

Trimite mesaj, scrie comentariu pe forum, salvează favorite, monitor de anuțuri, aplică rapid, obține date de contact pentru anunțuri gratuite, obține date de contact din profilul altor utilizatori, și multe altele

Oportunitate excepțională de muncă în Elveția, pentru fete pretențioase, cu câștiguri stabile, mari

Lisa Girls este o afacere erotică bine stabilită și foarte cunoscută, cu o proprietară elvețiană și mulți obișnuiți, o clientelă constantă stabilă și camere moderne, renovate!

Dacă ai peste 18 ani, aplică și câștigurile excepționale sunt garantate pentru tine cu această muncă erotică elvețiană legală!

Nu există niciun risc, deoarece vei lucra cu un sistem procentual! Este un studio erotic, nu un club sau laufhaus, așa că poți lucra discret!

+ Ești complet liberă să decizi ce serviciu oferi, NIMIC NU ESTE OBLIGATORIU!

Toți clienții noștri vor să te cunoască, profită de această oportunitate de angajare!

Așteptările proprietarei față de aplicanți sunt cunoștințele de limbă germană / engleză și un aspect bine îngrijit, care este esențial pentru servicii de înaltă calitate.

Trebuie să știi că Lisa Girls este un studio de înaltă calitate, cu așteptări mari, motiv pentru care oaspeții sunt obișnuiți cu calitatea - și din această cauză sunt dispuși să plătească prețuri uimitor de mari! Acesta este jobul erotic potrivit pentru tine dacă vrei să câștigi mulți bani într-o echipă drăguță, cu o clientelă galantă, permanentă!

Poți conta pe câștiguri mari și stabile în fiecare săptămână și toate extra sunt ale tale!

ANUNȚURI PREMIUM // PLATĂ ZILNICĂ // SISTEM %

Toate fetele care lucrează aici sunt așteptate să aibă un comportament drăguț și complet normal, civilizat, să aibă cel puțin 18 ani și să îți iubești munca, pe care o faci în așa fel încât să rămână o experiență de neuitat atât pentru tine, cât și pentru oaspeții tăi!

Caută doar fete zvelte, drăguțe și îngrijite, cărora le este garantat numărul maxim de invitați și cele mai bune anunțuri erotice din Elveția!

Opinie
Ramóna
Pentru mine, este un punct bun dacă anunțul pentru care aplic a fost mereu pe Red de ani de zile, așa că știu că aplic la un studio stabil și de lungă durată. M-am uitat deja la oferta Lisa înainte, eu și prietena mea am vrut să mergem, deoarece auzisem multe lucruri bune despre acest loc, dar cumva nu a ieșit și am ajuns în altă parte. Din fericire, totul s-a rezolvat acum, a existat un loc vacant și am putut pleca imediat din Germania, unde eram înainte. Au făcut imediat declarația și am putut lucra a doua zi. Weekend-ul a fost cel mai tare pentru noi, a fost de necrezut câți invitați au fost, a trecut mult timp de când nu am câștigat atât de mult în Elveția, mai ales fără extra! Cu siguranță vom mai merge!


Ce îți oferă Lisa Girls:

 • câștiguri ridicate garantate tot timpul, cu plăți zilnice!
 • îți poți alege propriile servicii - NIMIC NU ESTE OBLIGATORIU - poți câștiga bine chiar și fără servicii extra!
 • cazare oferită gratuit, cu WiFi și bucătărie utilată
 • discreție absolută și cele mai bune condiții de muncă
 • avem doar clienți galanți, pretențioși și o clientelă permanentă imensă
 • veniturile extra sunt 100% ale tale
 • vei primi anunțuri profesionale pe cele mai bune site-uri de publicitate erotică din Elveția

Vezi anunțul video LISA GIRLS cu narațiune în limba engleză și cele mai recente fotografii din studio!

play-icon
lisalisa
lisalisa
424


Zofingen este un orășel fermecător din nordul Elveției, în cantonul Aargau

Orașul atrage vizitatori cu caracterul său istoric fascinant și împrejurimile pitorești. Zofingen este unul dintre cele mai vechi orașe din Elveția, cu un fundal istoric bogat și clădiri medievale bine conservate, dar toate magazinele și serviciile de care ai putea avea nevoie în timpul șederii îți sunt la dispoziție.

Deci, acest oraș nu este doar o bijuterie istorică, ci și un loc în care vizitatorii pot experimenta caracteristicile magice și diverse ale Elveției în timp ce se bucură de împrejurimile calme și pitorești. Oaspeții nu sunt doar localnici, ci și oaspeți obișnuiți din orașele din apropiere: Aarau, Olten, Berna, Lucerna.

Locul în care se află apartamentul erotic este în centrul orașului, deci toate magazinele, farmaciile etc. se află în imediata apropiere.

Multe evenimente culturale, sportive și comunitare au loc în Zofingen în fiecare sezon, cum ar fi: Festivaluri din oraș, Evenimente sportive, Expoziții culturale și Festivaluri Gastro. Este clar că aceste tipuri de evenimente atrag atenția nu numai a localnicilor, ci și a turiștilor și vizitatorilor din zonele înconjurătoare, asigurându-ți astfel tot mai mulți oaspeți.

Nu ezita să întrebi / aplici, proprietara îți va răspunde cu plăcere la orice întrebare ai avea:

(Lisa – proprietară elvețiană)

Datele de contact ale publicantului
Număr de telefon mobil
+41 79 72
Arată
Pagină web
www.girls
Arată
Mă puteți contacta și prin:
Rating

Credibilitatea datelor incluse în evaluare este determinată în funcție de consistența condițiilor și al oportunităților de câștig din anunț în funcție de feedback-ul solicitanților.

siguranță
călătorie
trafic
venit
popularitate
locație
94%
Spune-le publicanților că ai găsit anunțul lor pe pagina Red-Life!
Promovează și Tu paginile publicitare Red-Life și spune-le publicanților că ai găsit oferta lor de muncă la noi, astfel poți contribui la crearea comunității Red-Life și tu!
Aplică pentru anunț
De asemenea, poți contacta publicantul rapid, discret și în siguranță prin intermediul formularului de aplicare. Vom redirecționa imediat cererea completată la adresa de e-mail furnizată în anunț, iar a doua zi vom notifica din nou publicantul despre aplicație, pentru ca acesta să nu uite de ea! Înregistrează-te și autentifică-te mereu, astfel completăm datele tale de bază în formularele de aplicare cu informațiile de contact furnizate în profilul tău - astfel tu va trebui doar să le tirmiți.
Mă poți contacta și prin

Monitor de anunțuri

Scrie-ne adresa de e-mail și vei primi oferte de muncă SECRETE prim e-mail, care te vor ajuta să obţii cele mai bune venituri! Pe lângă acestea îți vom trimite informații utile și importante despre munca erotică! *Nu trimitem spam, e-mailuri inutile sau deranjante!

14 867 abonați

Categorie

Țară

Adresă de e-mail

Pentru noi siguranța Ta este pe primul loc!


Scopul nostru este să vă prezentăm oferte de muncă verificate, sigure și reale, așa că folosim 3 tipuri de insigne pentru clasificarea anunțurilor, publicanților și utilizatorilor noștri! Insignele apar pe toate anunțurile și pe profilul utilizatorului nostru!

Cele mai recente aplicații

Pentru acces la funcții utile

ÎNREGISTREAZĂ-TE SAU AUTENTIFICĂ-TE

Mă înregistrez
Pentru cei care caută muncă

Folosirea forumului, mesagerie privată, adăugarea la favorite, monitorul de anunțuri, aplicare rapidă sau automată, cererea informațiilor de contact pentru anunțuri gratuite, oferte secrete.

Pentru publicanți

În afara funcțiilor de mai sus: publicarea anunțurilor, dezvăluirea aplicanților ascunși, cererea datelor de contact de pe profilurile celorlalți utilizatori, oferte de anunț secrete și nenumărate noutăți.

Cei mai noi utilizatori
Martina Loudová...
vityi
Kilianmc55
Nicole
Tomikaaa
DemeterPrime
Cei mai noi utilizatori
Martina Loudová...
vityi
Kilianmc55
Nicole
Tomikaaa
DemeterPrime

Pentru noi siguranța Ta este pe primul loc!


Scopul nostru este să vă prezentăm oferte de muncă verificate, sigure și reale, așa că folosim 3 tipuri de insigne pentru clasificarea anunțurilor, publicanților și utilizatorilor noștri! Insignele apar pe toate anunțurile și pe profilul utilizatorului nostru!

Comandă

muncă erotică recomandată!

Apari pe pagina principală cu o poză de profil unică, un anunț scris de calitate excelentă și poți ajunge la cele mai frumoase, cele mai multe aplicante!

DETALII
[Club Casanova XL] din Hanovra
+49 171
Arată
2024-07-14
4.67 / 5
657 vizualizare

[Club Casanova XL] din Hanovra te așteaptă cu câștiguri foarte mari și cazare exigentă (și împreună cu partenerul tău)!

Verificat și recomandat
Verificat și recomandat
Casablanca Laufhaus din Elveția te
+41 79 5
Arată
2024-07-14
0 / 5
78 vizualizare

Casablanca Laufhaus din Elveția te așteaptă cu câștiguri foarte mari, de 7.000 EUR pe săptămână și cu un sistem %

Verificat și recomandat
Verificat și recomandat

Cele mai recente aplicații

Cele mai recente știri

Între timp, pe forum

Cei mai noi utilizatori
Martina Loudová...
vityi
Kilianmc55
Nicole
Tomikaaa
DemeterPrime

Cele mai recente aplicații

RECOMANDĂRI DE MUNCĂ EROTICĂ
MUNCA EROTICĂ RECOMANDATĂ constă exclusiv în oferte de muncă actualizate în mod regulat și cu condiții excelente pe paginile de publicitate Red-Life, unde nu vei fi dezamăgit! Publicanții noștri verificați și recomandați de aici fac publicitate de mulți ani cu aceleași condiții și date de contact, credem că sunt extrem de încredere din orice punct de vedere.

Ai posibilitatea de a alege
+41 79 3
Arată
Mulți bani rapid cu muncă
+41 78 8
Arată
BOOMBASTIC te caută, iar prețuri
+41 78 2
Arată
Un Laufhaus cunoscut te așteaptă
+41 79 5
Arată
Studio Elite din Luzern oferă
+41 78 6
Arată
Elite Babes - primul tău
+41 77 9
Arată
Marketing profesionist te așteaptă în
+41 76 4
Arată
Venit extra mare, condiții corecte,
+41 79 3
Arată
Pearls Lounge - femeie proprietar
+41 76 4
Arată
Te salută LEGUAN din cantonul
+36 70 2
Arată

Între timp, pe forum

Anunțuri video
de muncă erotică

Raportează anunț

Raportează-ne acest conținut doar în cazul în care ai detectat informații incorecte sau activități ilegale!
Telefonszám
+41 79 7
Arată
[LISA GIRLS] Cunoscut și bine stabilit studio erotic elvețian din Zofingen, cu trafic extrem de mare, unde poți începe imediat, caută fete noi cu câștiguri săptămânale extrem de mari

Informații utile

în cifre (statistici 1 lună - 3 luni - 1 an)
Surse: Google Analytics și instrumente webmaster
2 706 +8%

utilizatori unici români au folosit pagina publicitară de 9990 ori în ultima lună!

7 339 +18%

de click-uri și am apărut în total de 58766 ori pe Google în ultimele 3 luni!

32 921 +10%

de click-uri și am apărut în total de 260002 ori pe Google în ultimul an!

Concepte de bază

Munca erotică este o muncă, pe care o poate face doar o persoană de peste 18 ani, deoarece include servicii sexuale și, în schimb, clientul plătește bani sau cumpără cadouri scumpe. Serviciul lucrătorului sexual poate include aproape orice, chiar și un loc de muncă pentru adulți fără sex, de ex. joburi fetis, femdom, job de masaj, job hostess, job webcam sau dans, dar alegerea este întotdeauna a ta, nimeni nu te poate obliga să faci sex. De obicei, facem diferența între joburile erotice incall și outcall, astfel că lucratorul sexual poate lucra într-un studio, salon privat sau bordel, mai rar poate fi neplăcut, așa că se întâlnesc undeva cu oaspetele, care poate fi un hotel, casa clientului sau oriunde altundeva. .. Și, de asemenea, nu contează dacă ești băiat sau fată sau trans sau chiar orientarea ta sexuală, deoarece orice persoană adultă poate fi o escortă sau un lucrător sexual.

Majoritatea oamenilor consideră că munca de escortă este doar muncă sexuală, dar înseamnă cu adevărat companie, de ex. bărbații înstăriți care sunt singuri sau doresc doar să se distreze plătește pentru timpul unei fete de escortă, pentru a fi alături de ea. Vor să sară partea de întâlnire și să sară la cel mai bun moment, așa că practic acești bărbați vor să angajeze o prietenă doar pe termen scurt. Îl numim outcall, în cazul în care oaspetele comandă companiei camera de hotel, casa sau weekend-ul lor etc. Există și fete de escortă VIP sau High Class, care sunt deosebit de scumpe și doar cele mai bogate pot plăti pentru serviciile lor de muncă de escortă, care includeți experiența prietenei „GFE”, ceea ce înseamnă că fata de escortă îl tratează pe oaspete ca și cum ar fi iubita lui adevărată.

Munca erotică este, de asemenea, o categorie de muncă erotică, deoarece maseuzele fete pot oferi servicii suplimentare pe lângă masaj! Desigur, puteți solicita un job de masaj normal, dar dacă doriți să vă oferiți mai multe în serviciul dvs., atunci puteți alege dintre joburi de masaj erotic, pentru mai multe venituri. Există mai multe tipuri de masaj sport clasic, care este complet fără sex și muncă fără erotică, însă pe Red-Life veți găsi de obicei o muncă de masaj tantra, care oferă o experiență tantrică, numită și atingerea sufletului prin corp! În fiecare caz, înainte de completarea cererii, întrebați despre locul de muncă specific, ce fel de masaj este și care sunt serviciile așteptate.

Pagină publicitară de încredere

Funcţionăm ca o pagină publicitară independentă şi verificăm serios ofertele de muncă, anunţurile şi pe cei care le publică.

Cei mai mulţi membri înregistraţi

Avem 82097 membri activi şi avem 1018 membri noi lunar care caută sau oferă muncă erotică. Intră şi Tu în comunitatea noastră!

100% discreţie şi siguranţă

Oferim discreţie şi siguranţă maximă aplicanţilor şi publicanţilor. Utilizăm nenumărate funcţii de securitate şi verificare în acest sens.

Oferte de muncă verificate, reale

Toate ofertele de muncă sunt verificate imediat şi filtrăm cele nereale sau suspecte, înainte să devină active pe site! Pentru noi, siguranţa Ta este pe primul loc!

Ştiri şi funcţii utile

Oferim informaţii interesante şi utile din lumea muncii erotice şi funcţii importante pentru căutarea şi oferirea unui loc de muncă. Înregistrează-te şi autentifică-te mereu!

Verificat / Neverificat

Oferim 3 tipuri de insigne pentru calificarea anunţurilor şi publicanţilor, care apar la secţiunea de contact a anunţurilor, la vizualizarea listei cu toate anunţurile şi pe profilul publicantului!

Înregistrare

Alege-ți un nume de utilizator unic și o parolă ușor de reținut pentru tine! Scrie-ți corect adresa de e-mail, fiindcă acolo îți vom trimite datele de înregistrare.

Nume de utilizator

parolă

parola din nou

Adresă de e-mail

Număr de telefon

(opțional)

sau
acces instantaneu cu profilul de rețea socială
Ai deja cont de utilizator?
Autentifică-te aici!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Avem deja 82 097 utilizatori

Alege-ți un nume de utilizator unic și o parolă ușor de reținut pentru tine! Scrie-ți corect adresa de e-mail, fiindcă acolo îți vom trimite datele de înregistrare.

 • Folosirea forumului
 • Mesaje private între membrii înregistrați
 • Adăugare la favorite, monitor de anunțuri
 • Aplicare rapidă, completarea automată a datelor de contact
 • Cere datele de contact de la anunțurile gratuite sau pagina de profil al utilizatorului
 • Muncă secretă și oferte de anunțuri
 • Dezvăluie aplicanții ascunși
Conținutul, imaginile și textele de pe site pot fi de natură erotică și sunt făcute exclusiv pentru vizitatori adulți, astfel conținutul încărcat poate fi ofensator pentru unii. Conținutul de pe site este postat de către utilizatorii noștri, astfel ei își asumă responsabilitatea pentru acesta. Dacă ai sub 18 ani (21 de ani în unele țări) sau utilizarea site-ului este împotriva legii, ofensatoare în cazul tău, te rugăm să părăsești pagina.
Apăsând butonul MAI DEPARTE intri pe site, totodată declari faptul că ai împlinit 18 ani, și permiți utilizarea cookie-urilor pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare.
Ai uitat parola?

Introdu adresa de e-mail înregistrată și fă clic pe butonul „Trimite”! Vei primi un link prin e-mail, iar accesându-l îți vei putea seta noua parolă și te poți autentifica imediat!