Locurile preferate ale milionarilor din Zürich vă așteaptă în orașele Rothrist și Waltenschwil în apartamentele private de lux JOY MODELS

Muncă erotică elvețiană pentru fete drăguțe cu vârsta între 18-35 de ani care caută o oportunitate unică de muncă, unde să fie apreciate și să li se ofere cele mai bune condiții de muncă posibile. Apartamentele private administrate profesional ale Joy Models din Rothrist și Waltenschwil (cantonul Aargau) vă oferă cele mai bune câștiguri, trebuie să le încerci!

#joymodels #muncaerotica #elveția #apartamentprivat #cantonulaargau #proprietarinternational

Până la 40-50 de clienți te așteaptă în fiecare zi, profită acum de ocazie!

Vei găsi un apartament privat Joy Models în orașul pitoresc Waltenschwil, la mai puțin de jumătate de oră de Zürich, în timp ce celălalt se află în orașul Rothrist, care se află la jumătatea distanței dintre Basel și Luzern. Ai ocazia să schimbi locurile pentru a avea cât mai mulți clienți. 

Afaceri în locații fără concurență și care sunt ușor de accesat, echipamente exclusiviste și o echipă profesionistă de marketing pentru ca TU SĂ AI CEI CEI MAI MULT CLIENȚI! Ai propria ta cameră cu discreție maximă și îți dăm toate instrumentele de lucru. Proprietara internațională este amabilă și îți oferă cele mai corecte condiții, lucrând și cu fete de diferite naționalități. 

Cantonul Aargau este o zonă cu adevărat bogată, cu mulți clienți, unde munca erotică este complet legală, permisul de muncă este în mod firesc pregătit în avans pentru toată lumea, așa că nu trebuie decât să lucrezi și chiar și călătoria îți este plătită în avans!

 Poți lucra într-unul dintre cele mai faimoase și frumoase orașe din Elveția, care este și un centru turistic și de afaceri, așa că poți lua acasă cei mai mulți bani. 

Părere

Am găsit această oportunitate în urmă cu câteva luni și, din moment ce îmi căutam de mult un loc nou, m-am gândit să-l încerc. După prima conversație telefonică, mi-a fost deja clar că proprietara nu este o escroacă și se ocupă de fete și de afaceri foarte profesional. După ce am ajuns, am putut să încep imediat munca și am câștigat bine încă din primele zile, ceea ce a fost o ușurare, fiindcă de obicei a durat ceva timp până să primesc clienți. O recomand fetelor care vorbesc puțin germană - dar acest lucru este valabil pentru toată Elveția - dar am lucrat cu mai multe fete care nu cunoșteau nicio altă limbă, ele au fost ajutate constant de recepționeră. Am fost mulțumită și cu siguranță voi reveni de câteva ori
Anett

O echipă veselă și profesionistă, bine dispusă, cu o recepționeră și proprietară drăguță

Prețuri mari Proprietar internațional Câștig garantat

 Comision 50% și veniturie extra sunt exclusiv ale tale, deci câștigurile medii pure sunt de 4-5000 CHF pe săptămână!

Comisionul de 50% include prețul anunțurilor tale profesionale, instrumentele de lucru, produse de curățenie, salariul recepționerei, cafea și băuturi nealcoolice, internet Wi-Fi, impozitul pentru munca ta și taxa pentru permisul tău de muncă, chiria și cheltuielile generale sunt plătite din această sumă, dar conține și impozitul afacerii, ceea ce este destul de mare în Elveția

  • Te așteaptă o clientelă uriașă și un trafic stabil, constant
  • Îți vom face poze profesionale dacă nu ai încă un portofoliu erotic
  • Vei primi anunțuri profesionale pe toate site-urile de publicitate erotică importante din Elveția, care te vor ajuta să ajungi la cei mai mulți clienți
  • Te așteaptă o atmosferă excelentă, un mediu de lucru fără stres și o proprietară prietenoasă
  • Nu există detalii ascunse cu litere mici, costuri omise din greșeală
  • Vei primi asistență maximă pentru călătorie și aceasta îți va fi plătită în avans
  • Vei primi un permis de muncă legal
  • Termene flexibile, poți veni chiar și pentru 1 săptămână
  • Cunoașterea limbii germane nu este o cerință, dar constituie un avantaj
  • Nu există servicii suplimentare obligatorii

 Ce trebuie să știii despre această muncă erotică elvețiană:

Gama de muncă erotică oferită de Joy Models este o ofertă cu adevărat bună pentru toate fetele internaționale care caută o oportunitate în care proprietarul și recepționerul sunt de naționalități diferite, plătesc în avans călătoria și bineînțeles că câștigurile și prețurile sunt mari! 

Proprietara are deja magazine în mai multe orașe mari din Germania de mulți, mulți ani, așa că, cu 10 ani de experiență în spate, știe exact de ce este nevoie pentru a câștiga rapid cât mai mult cu munca erotică. Pentru ea, important nu este că se îmbogățească peste noaspe, ci ca toată lumea să fie mulțumită!

test

Németország leggazdagabb régiójában 6 luxus privát lakás, ahol a csengő folyton szól, két hetes termin alatt 7000 EUR kereset!

6 luxus színvonalú privát lakás Németországban ugyanazzal a női magyar

2023-02-01  Oferte de muncă erotică

Apartamentul privat de lux este complet utilat, verifică calitatea mobilierului și ale accesoriilor în pozele din galerie! Avem facilități pentru gătit și spălat și ai tot în apropiere, indiferent dacă dorești să mergi la cumpărături sau să trimiți bani acasă. Acesta nu este un club erotic sau un laufhaus, clienții vin de obicei aici cu programare prealabilă după ce au văzut reclamele, dar sunt și mulți clienți noi care vin pentru prima oară fără să anunțe. Fetele nu trebuie să aștepte toată ziua la ușă, dar trebuie să lucreze cu un mic machiaj și decor frumos în timpul orelor de lucru. 

 Alătură-te și Tu echipei Joy Models, încearcă cum este să lucrezi cu reclame profesionale într-un mediu prietenos, cu comision corect, cu discreție maximă și sfera ta privată. 

Număr de telefon: +41 76 672 58 85

iMessage / Viber / WhatsApp

Adresă e-mail: [email protected]

Magyar – english – deutsch – русский – română!

Galerie:

apartament privat de lux joy-models
apartament privat de lux joy-models
apartament privat de lux joy-models
apartament privat de lux joy-models
apartament privat de lux joy-models
apartament privat de lux joy-models
apartament privat de lux joy-models
apartament privat de lux joy-models
apartament privat de lux joy-models