Nu rata! Lunile de toamnă până la Crăciun sunt cea mai bună perioadă a anului din toate punctele de vedere pentru munca erotică (trafic, promoții, câștiguri, condiții de muncă).

profile img
alert icon
Atenție!
alert icon
Îți poți folosi datele de înregistrare, profilul, creditul încărcat pe fiecare (9) pagină publicitară RED-LIFE și pe toate cele 3 pagini susținătoare (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).

Nu rata! Lunile de toamnă până la Crăciun sunt cea mai bună perioadă a anului din toate punctele de vedere pentru munca erotică (trafic, promoții, câștiguri, condiții de muncă).

2023-11-04 (actualizat 25 zile în urmă)
5 811 vizualizări
Adaugă la favorite

Studio erotic în Basel cu venit de 5000 CHF pe săptămână, venitul extra este doar al tău, anunțul proprietarului elvețian

Publicat de către
lounge-139
Verificat și recomandat
Venit
5000 CHF săptămânal

Pentru a accesa funcții, informații și noutăți UTILE și IMPORTANTE, înregistrează-te sau autentifică-te!

Trimite mesaj, scrie comentariu pe forum, salvează favorite, monitor de anuțuri, aplică rapid, obține date de contact pentru anunțuri gratuite, obține date de contact din profilul altor utilizatori, și multe altele

Muncă erotică la granița elvețiano-franco-germană din Basel, proprietar elvețian

O oportunitate unică de muncă erotică pentru fete drăguțe peste 18 ani din Elveția la un nivel de lux, pretențios și pe deplin promovat – într-un studio cunoscut, unde proprietarul este elvețian și vei primi de la el cele mai performante reclame, maximizând astfel numărul tău de clienți și câștigurile tale! Orașul Basel este situat în partea de nord-vest a Elveției la tripla graniță între Elveția, Franța și Germania, și este, de asemenea, al treilea oraș ca mărime din Elveția și capitala cantonului Basel-Stadt + pe baza datelor din 2015, are 175.131 de locuitori, dar peste 730.000 de oameni trăiesc în aglomerația sa tri-națională! Numărul de oaspeți nu a fost niciodată o problemă aici, este unul dintre cele mai bine plătite orașe elvețiene pentru fetele care trăiesc din muncă erotică

Lounge139 / veniturile extra sunt 100% ale tale | câștiguri săptămânale de 5000 CHF | anunțuri profesionale | recepționer internațional

Un salon erotic bine cunoscut și îndrăgit din centrul orașului caută acum fete noi pentru deschiderea post-coronavirus, când oaspeții elvețieni „înfometați” sosesc în masă și caută atât chipuri vechi, dar și chipuri noi! Aici nu există informații transmise în parte, costuri ascunse și alte aberații, deoarece recepționera internațională extrem de drăguță, înțelegătoare și cu experiență te va contacta după ce aplici! Nu doar că te ajută în privința muncii erotice, dar îți și sporește câștigul cu sfaturile ei bune, ceea ce în mod evident este scopul nu doar a salunului erotic, ci și al tău! 

Câștigurile extra sunt 100% ale tale! Sklavin și fetele domina sunt, de asemenea, binevenite să aplice

Salonul este dotat luxos, cu paturi de calitate, mobilier, o bucătărie utilată, baie și living cu TV, Wi-Fi gratuit, și un seif care poate fi încuiat cu o igienă maximă pentru obiectele tale de valoare. Există un centru comercial în apropiere, așa că poți cumpăra tot ce aveți nevoie sau poți trimite bani acasă. 

Nu este aglomerație, maxim 6 fete lucrează împreună!

Tot ceea ce este necesar pentru muncă este oferit gratuit la cea mai bună calitate posibilă. Băuturile răcoritoarele, cafeaua, ceaiul sunt gratuite și asigurăm anunțuri profesionale pe internet și în ziare. 

Câștigul săptămânal este de 5000 CHF net sau mai mult! Depinde doar de tine!

Dacă nu ai un portofoliu erotic, îți vor face poze profesionale pentru anunțurile tale! 

Părere
Andrea
Lucrez alternativ în mai multe locuri, așa cum fac multe alte persoane. Mă întorc de ani de zile la Lounge, pentru că nu s-au schimbat condițiile, mi-am dezvoltat și clientela, așa că după sosire revin mereu chipuri cunoscuți care cheltuiesc destul de mulți bani pentru mine. Încearcă, îngrijește-te și învață puțin germană sau engleză și vei vedea deja alți bani...


Clientela este formată din bărbați galanți, bogați, care se întorc regulat

Lucrează cu prețuri mari și îți pregătesc în avans permisul legal de muncă (dacă ți-au expirat cele 90 de zile, te vor ajuta să reînnoiești permisul). Există o decontare zilnică și discreție 100%! Sunt importante competențele lingvistice minime de bază, dar te așteaptă recepționista și fetele internaționale, care te vor ajuta și la comunicare! Totuși, celălalt lucru important este serviciul oferit de tine, iar aici nu este vorba despre a-ți asuma totul, ci de a face bine ceea ce îți asumi și de a fi amabilă cu clienții, de a construi o clientelă și de a-i face să revină la tine.

Zonă proprie, separată și cameră pentru dormit:Tu singură îți influențezi cel mai mult câștigurile, restul este doar secundar!

Ce înseamnă un câștig bun? Există mai multe tipuri sau categorii de fete, fiecare arată diferit, vârsta lor este diferită, serviciile oferite sunt diferite, abilitățile lingvistice sunt diferite, dar am putea spune chiar că aura lor este diferită, pentru că de multe ori văd că fiecare bărbat este înnebunit pentru 1 fată și aproape nimic nu trebuie făcut pentru ca ea să câștige cel mai bine, dar există și tipul care, în ciuda faptului că are reclame și poze profesionale, afacerea pur și simplu nu funcționează pentru ea... Aceasta nu este neapărat vina afacerii, deoarece fac totul pentru a obține câștiguri bune (reclame profesionale pentru toate fetele, reclame pentru afaceri, panouri publicitare în jurul orașului, publicitate la radioul local etc.)

Ce înseamnă Salon erotic? 

În Elveția și multe alte țări din străinătate, poți face munca erotică complet legal în locurile de muncă numite și apartamente private, studiouri erotice, Saloane. Acestea sunt locuri de muncă luxoase, sofisticate, unde poți lucra discret și în siguranță și nu vei avea probleme cu poliția, ei îți vor plăti impozitele.  

Conducerea elvețiană așteaptă toate fetele care vor să lucreze, care și-ar dori să lucreze în condiții profesionale și corecte într-un loc atât de consacrat, unde sunt aproape doar fete internaționale și o recepționeră prietenoasă, cu care își pot împărtăși întrebările, probleme. Nu ezita, înscrie-te acum, trimite-le întrebările tale prin e-mail, SMS, viber, WhatsApp gratuit. Vezi și pozele, acesta este locul care te așteaptă!Rating

Credibilitatea datelor incluse în evaluare este determinată în funcție de consistența condițiilor și al oportunităților de câștig din anunț în funcție de feedback-ul solicitanților.

recepționer
siguranță
popularitate
ajutător
locație
program de lucru
90%
Spune-le publicanților că ai găsit anunțul lor pe pagina Red-Life!
Promovează și Tu paginile publicitare Red-Life și spune-le publicanților că ai găsit oferta lor de muncă la noi, astfel poți contribui la crearea comunității Red-Life și tu!
Aplică pentru anunț
De asemenea, poți contacta publicantul rapid, discret și în siguranță prin intermediul formularului de aplicare. Vom redirecționa imediat cererea completată la adresa de e-mail furnizată în anunț, iar a doua zi vom notifica din nou publicantul despre aplicație, pentru ca acesta să nu uite de ea! Înregistrează-te și autentifică-te mereu, astfel completăm datele tale de bază în formularele de aplicare cu informațiile de contact furnizate în profilul tău - astfel tu va trebui doar să le tirmiți.
Mă poți contacta și prin

Monitor de anunțuri

Scrie-ne adresa de e-mail și vei primi oferte de muncă SECRETE prim e-mail, care te vor ajuta să obţii cele mai bune venituri! Pe lângă acestea îți vom trimite informații utile și importante despre munca erotică! *Nu trimitem spam, e-mailuri inutile sau deranjante!

12 699 abonați

Categorie

Țară

Adresă de e-mail

Pentru noi siguranța Ta este pe primul loc!


Scopul nostru este să vă prezentăm oferte de muncă verificate, sigure și reale, așa că folosim 3 tipuri de insigne pentru clasificarea anunțurilor, publicanților și utilizatorilor noștri! Insignele apar pe toate anunțurile și pe profilul utilizatorului nostru!

Cele mai recente aplicații

Pentru acces la funcții utile

ÎNREGISTREAZĂ-TE SAU AUTENTIFICĂ-TE

Mă înregistrez
Pentru cei care caută muncă

Folosirea forumului, mesagerie privată, adăugarea la favorite, monitorul de anunțuri, aplicare rapidă sau automată, cererea informațiilor de contact pentru anunțuri gratuite, oferte secrete.

Pentru publicanți

În afara funcțiilor de mai sus: publicarea anunțurilor, dezvăluirea aplicanților ascunși, cererea datelor de contact de pe profilurile celorlalți utilizatori, oferte de anunț secrete și nenumărate noutăți.

Cei mai noi utilizatori
justine06
Texas12
Heartpiercer91
GentleKD
Chrisp
yoursainteli
Cei mai noi utilizatori
justine06
Texas12
Heartpiercer91
GentleKD
Chrisp
yoursainteli

Pentru noi siguranța Ta este pe primul loc!


Scopul nostru este să vă prezentăm oferte de muncă verificate, sigure și reale, așa că folosim 3 tipuri de insigne pentru clasificarea anunțurilor, publicanților și utilizatorilor noștri! Insignele apar pe toate anunțurile și pe profilul utilizatorului nostru!

Comandă

muncă erotică recomandată!

Apari pe pagina principală cu o poză de profil unică, un anunț scris de calitate excelentă și poți ajunge la cele mai frumoase, cele mai multe aplicante!

DETALII
Un salon cu adevărat de
+41 78 6
Arată
2023-12-04
4.67 / 5
4 807 vizualizare

Un salon cu adevărat de lux pentru fetele pretențioase care caută cea mai bine plătită muncă erotică din Elveția fără compromisuri

Verificat și recomandat
Verificat și recomandat
6 apartamente private de lux
+49 151
Arată
2023-12-03
4.67 / 5
8 424 vizualizare

6 apartamente private de lux din cea mai bogată regiune a Germaniei, unde soneria sună constant, câștig 4000 EUR pe săptămână!

Verificat și recomandat
Verificat și recomandat

Cele mai recente aplicații

Cei mai noi utilizatori
justine06
Texas12
Heartpiercer91
GentleKD
Chrisp
yoursainteli

Cele mai recente aplicații

RECOMANDĂRI DE MUNCĂ EROTICĂ
MUNCA EROTICĂ RECOMANDATĂ constă exclusiv în oferte de muncă actualizate în mod regulat și cu condiții excelente pe paginile de publicitate Red-Life, unde nu vei fi dezamăgit! Publicanții noștri verificați și recomandați de aici fac publicitate de mulți ani cu aceleași condiții și date de contact, credem că sunt extrem de încredere din orice punct de vedere.

Dacă te interesează munca erotică
+49 151
Arată
Câștiguri foarte mari cu cunoștințe
+31 648
Arată
Câștigă cel mai mult cu
+49 151
Arată
Studio Elite oferă muncă erotică
+41 78 6
Arată
Lucrează în Olanda la cel
+31 648
Arată
Casă privată vibrantă, necompetitivă în
+49 176
Arată
Studioul Arsenal 51 te așteaptă
+41 76 2
Arată
Prețuri foarte mari în centrul
+41 78 2
Arată
Cei mai bogați clienți din
+41 76 5
Arată
Proprietarul de sex feminin oferă
+41 76 4
Arată

Anunțuri video
de muncă erotică

Raportează anunț

Raportează-ne acest conținut doar în cazul în care ai detectat informații incorecte sau activități ilegale!
Telefonszám
+41 76 3
Arată
Studio erotic în Basel cu venit de 5000 CHF pe săptămână, venitul extra este doar al tău, anunțul proprietarului elvețian

Informații utile

în cifre (statistici 1 lună - 3 luni - 1 an)
Surse: Google Analytics și instrumente webmaster
3 448 +13%

utilizatori unici români au folosit pagina publicitară de 11037 ori în ultima lună!

8 851 +22%

de click-uri și am apărut în total de 70681 ori pe Google în ultimele 3 luni!

39 655 +12%

de click-uri și am apărut în total de 312263 ori pe Google în ultimul an!

Concepte de bază

Munca erotică este o muncă, pe care o poate face doar o persoană de peste 18 ani, deoarece include servicii sexuale și, în schimb, clientul plătește bani sau cumpără cadouri scumpe. Serviciul lucrătorului sexual poate include aproape orice, chiar și un loc de muncă pentru adulți fără sex, de ex. joburi fetis, femdom, job de masaj, job hostess, job webcam sau dans, dar alegerea este întotdeauna a ta, nimeni nu te poate obliga să faci sex. De obicei, facem diferența între joburile erotice incall și outcall, astfel că lucratorul sexual poate lucra într-un studio, salon privat sau bordel, mai rar poate fi neplăcut, așa că se întâlnesc undeva cu oaspetele, care poate fi un hotel, casa clientului sau oriunde altundeva. .. Și, de asemenea, nu contează dacă ești băiat sau fată sau trans sau chiar orientarea ta sexuală, deoarece orice persoană adultă poate fi o escortă sau un lucrător sexual.

Majoritatea oamenilor consideră că munca de escortă este doar muncă sexuală, dar înseamnă cu adevărat companie, de ex. bărbații înstăriți care sunt singuri sau doresc doar să se distreze plătește pentru timpul unei fete de escortă, pentru a fi alături de ea. Vor să sară partea de întâlnire și să sară la cel mai bun moment, așa că practic acești bărbați vor să angajeze o prietenă doar pe termen scurt. Îl numim outcall, în cazul în care oaspetele comandă companiei camera de hotel, casa sau weekend-ul lor etc. Există și fete de escortă VIP sau High Class, care sunt deosebit de scumpe și doar cele mai bogate pot plăti pentru serviciile lor de muncă de escortă, care includeți experiența prietenei „GFE”, ceea ce înseamnă că fata de escortă îl tratează pe oaspete ca și cum ar fi iubita lui adevărată.

Munca erotică este, de asemenea, o categorie de muncă erotică, deoarece maseuzele fete pot oferi servicii suplimentare pe lângă masaj! Desigur, puteți solicita un job de masaj normal, dar dacă doriți să vă oferiți mai multe în serviciul dvs., atunci puteți alege dintre joburi de masaj erotic, pentru mai multe venituri. Există mai multe tipuri de masaj sport clasic, care este complet fără sex și muncă fără erotică, însă pe Red-Life veți găsi de obicei o muncă de masaj tantra, care oferă o experiență tantrică, numită și atingerea sufletului prin corp! În fiecare caz, înainte de completarea cererii, întrebați despre locul de muncă specific, ce fel de masaj este și care sunt serviciile așteptate.

Pagină publicitară de încredere

Funcţionăm ca o pagină publicitară independentă şi verificăm serios ofertele de muncă, anunţurile şi pe cei care le publică.

Cei mai mulţi membri înregistraţi

Avem 75685 membri activi şi avem 902 membri noi lunar care caută sau oferă muncă erotică. Intră şi Tu în comunitatea noastră!

100% discreţie şi siguranţă

Oferim discreţie şi siguranţă maximă aplicanţilor şi publicanţilor. Utilizăm nenumărate funcţii de securitate şi verificare în acest sens.

Oferte de muncă verificate, reale

Toate ofertele de muncă sunt verificate imediat şi filtrăm cele nereale sau suspecte, înainte să devină active pe site! Pentru noi, siguranţa Ta este pe primul loc!

Ştiri şi funcţii utile

Oferim informaţii interesante şi utile din lumea muncii erotice şi funcţii importante pentru căutarea şi oferirea unui loc de muncă. Înregistrează-te şi autentifică-te mereu!

Verificat / Neverificat

Oferim 3 tipuri de insigne pentru calificarea anunţurilor şi publicanţilor, care apar la secţiunea de contact a anunţurilor, la vizualizarea listei cu toate anunţurile şi pe profilul publicantului!

Înregistrare

Alege-ți un nume de utilizator unic și o parolă ușor de reținut pentru tine! Scrie-ți corect adresa de e-mail, fiindcă acolo îți vom trimite datele de înregistrare.

Nume de utilizator

parolă

parola din nou

Adresă de e-mail

Număr de telefon

(opțional)

sau
acces instantaneu cu profilul de rețea socială
Ai deja cont de utilizator?
Autentifică-te aici!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Avem deja 75 685 utilizatori

Alege-ți un nume de utilizator unic și o parolă ușor de reținut pentru tine! Scrie-ți corect adresa de e-mail, fiindcă acolo îți vom trimite datele de înregistrare.

  • Folosirea forumului
  • Mesaje private între membrii înregistrați
  • Adăugare la favorite, monitor de anunțuri
  • Aplicare rapidă, completarea automată a datelor de contact
  • Cere datele de contact de la anunțurile gratuite sau pagina de profil al utilizatorului
  • Muncă secretă și oferte de anunțuri
  • Dezvăluie aplicanții ascunși
Conținutul, imaginile și textele de pe site pot fi de natură erotică și sunt făcute exclusiv pentru vizitatori adulți, astfel conținutul încărcat poate fi ofensator pentru unii. Conținutul de pe site este postat de către utilizatorii noștri, astfel ei își asumă responsabilitatea pentru acesta. Dacă ai sub 18 ani (21 de ani în unele țări) sau utilizarea site-ului este împotriva legii, ofensatoare în cazul tău, te rugăm să părăsești pagina.
Apăsând butonul MAI DEPARTE intri pe site, totodată declari faptul că ai împlinit 18 ani, și permiți utilizarea cookie-urilor pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare.
Ai uitat parola?

Introdu adresa de e-mail înregistrată și fă clic pe butonul „Trimite”! Vei primi un link prin e-mail, iar accesându-l îți vei putea seta noua parolă și te poți autentifica imediat!