Cel mai mare salon erotic din centrul orașului Basel, Elveția

administrator elvețian | veniturile din extra 100% ale tale |  venit 5000 chf săptămânal | anunțuri profesionale 

Dacă îți cauți un loc de muncă unde poți câștiga MULȚI BANI în fiecare zi, atunci nu mai căuta! Anunțul administratorului elvețian!

Salon erotic popular pentru fete care au împlinit 18 ani, vorbesc limba engleză sau germană la nivel de conversație și vor să lucreze, să aibă venituri substanțiale! Recepționista noastră așteaptă aplicația ta, te ajută în călătoria ta, și îți stă la dispoziție 24/24 la început. Datele de contact sunt ale administratorului, nu există persoane intermediare și cheltuieli ascunse.

Ce este un Salon erotic?

În Elveția și în alte țări din stăinătate poți avea legal o muncă erotică în localuri specifice, la care ne referim ca locuințe private, studiouri erotice, Saloane sau saloane erotice. Acestea sunt amenajate lux, sunt niște locuri de muncă discrete unde poți lucra în siguranță.

Toate veniturile din extra sunt 100% ale tale❗

Studio popular cu mulți clienți fideli din Elveția, Franța, Germania, care se concentrează în același loc - la noi! Basel se află la granița celor 3 țări, așa că poți lucra în 3 țări dintr-un singur salon. Clienții noștri fideli caută și așteaptă fete noi, așa că te vei fi cea care va câștiga cel mai mult încă de la început! 

Așteptăm și aplicația fetelor sclavin și domina. 

Ai oportunitatea să lucrezi într-un mediu familar, cu fete amabile, profesioniste și recepționistă, care te ajută în munca ta! Te așteaptă camere mari, curate, cu amenajări de lux, unde poți lucra în discreție maximă.  

La noi nu este îngrămădeală, maxim 6 fete lucrează lucrează într-un schimb!

Asigurăm toate instrumentele de lucru gratuit, de cea mai bună calitate - noi suntem atenți la sănătatea ta, la igienă și confortul tău. Îți oferim sucurile, băuturile, cafeaua, ceaiul și anunțurile publicitare pe internet și în ziare gratuit! 

Venitul tău săptămânal 5000 CHF sau mai mult! Asta depinde doar de tine!

Dacă nu ai un portofoliu erotic, noi îți facem poze profesionale pentru anunțurile tale! 

Păreri

Unul din cele mai bune locuri unde am lucrat. Recunosc, nu vorbeam limba germană la nivel avansat, dar cunoștințele mele de bază au fost suficiente, din fericire. Administratorul m-a ajutat cu transportul, fetele sunt simpatice, centrul extrem de aproape. Mi-a plăcut, eu cred că merită încercat!
Jenny

Lucrăm cu tarife mari și îți oferim permis legal de muncă (dacă au trecut cele 90 de zile, te ajutăm cu obținerea permisului)

Ai cazare gratuită, ai toate cele necesare pentru a găti, spăla, wifi gratuit și un seif pentru bunurile tale. Ai parte de un centru comercial, unde îți poți face cumpărăturile și poți trimite bani acasă. 

Plata la zi și 100% discreție!

Administrația elvețiană așteaptă cu drag fete care vor să lucreze în condiții profesionale și corecte, într-un loc popular unde ai parte de recepționistă, care îți răspunde la orice întrebare și te ajută cu orice problemă.

În limba engleză / germană / maghiară:

Număr de telefon: +41 76 336 22 68

Viber / WhatsApp

Adresă e-mail: [email protected]


Vezi și pozele, mediul acesta te va aștepta!

basel elveția muncă erotică salon
basel elveția muncă erotică salon
basel elveția muncă erotică salon
basel elveția muncă erotică salon
basel elveția muncă erotică salon
basel elveția muncă erotică salon
basel elveția muncă erotică salon
basel elveția muncă erotică salon
basel elveția muncă erotică salon
basel elveția muncă erotică salon
basel elveția muncă erotică salon