Alătură-te canalului nostru TELEGRAM, unde distribuim cele mai bune anunțuri, cele mai recente știri și informații importante!

profile img
alert icon
Atenție!
alert icon
Îți poți folosi datele de înregistrare, profilul, creditul încărcat pe fiecare (9) pagină publicitară RED-LIFE și pe toate cele 3 pagini susținătoare (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).

Alătură-te canalului nostru TELEGRAM, unde distribuim cele mai bune anunțuri, cele mai recente știri și informații importante!

Întrebări frecvente și răspunsuri, informații,
descrierea funcționațităților de pe fiecare pagină publicitară Red-Life

  • Am introdus multe funcții utile și importante de-a lungul anilor pentru a filtra profilurile și ofertele de muncă problematice sau false!
  • Aici prezentăm funcționalitățile de bază a paginii începând de la clasificarea utilizatorilor, notificările e-mail și SMS până la încărcarea creditului!
  • Află mai multe despre lansarea din 2014, dezvoltarea și funcționarea paginilor de publicitate Red-Life!
big img
short desc icon

Categorizarea utilizatorilor (Neverificat // Verificat // Verificat și Recomandat)

Verificăm la maxim fiecare utilizator în funcție de posibilitățile noastre, pentru a filtra ofertele de muncă neadevărate și utilizatorii problematici, fie ei publicanți sau căutători de muncă! Fiecare utilizator trece prin mai multe filtre, astfel am definit 3 clasificări pentru utilizatori pe baza datelor de contact, informațiilor, experiențelor furnizate și a diferitelor metode de rutină dezvoltate de noi.

Scopul nostru este acela de a oferi locuri de muncă erotică verificate, sigure și reale, astfel folosim 3 tipuri de insigne pentru categorizarea tuturor publicanților și anunțurilor! Insignele apar în căsuța de contact a fiecărui anunț, în vizualizarea de listă a tuturor anunțurilor și pe profilul publicantului!

Utilizator neverificat: 80% sunt utilizatori în căutarea unui loc de muncă care nu au încărcat credit, nu au folosit încă un serviciu plătit și nu și-au furnizat informațiile de facturare! Sunt de asemenea, și publicanți care nu și-au evidențiat anunțul, așa că folosesc anunțuri clasificate gratuite! Deci nu am putut verifica încă acești utilizatori!

Utilizator verificat: A încărcat credite, a furnizat date de facturare și date de contact, pe care le-am verificat! A plasat deja un anunț evidențiat și mai multe persoane au și aplicat!

Utilizator Verificat și Recomandat: Pe lângă încărcările multiple de credite și evidențierea anunțurilor a comandat și un anunț de MUNCĂ RECOMANDATĂ pe pagina principală, sau un pachet publicitar. Suntem în contact permanent și regulat cu publicanții recomandați, nu numai că le cunoaștem datele de facturare, ci și toate datele afacerii, adresa web, sediul și toate informațiile importante caracteristice afacerii!


short desc icon

Înregistrare, Autentificare, Reamintirea parolei

Multe funcții devin disponibile doar după înregistrare (autentificare):
Pentru cei în căutare de muncă: utilizarea forumului, mesaje private, adăugare la favorite, monitorul de anunțuri, aplicare rapidă – semi-automatizată, solicitarea datelor de contact pentru anunțurile gratuite.
Pentru publicanți pe lângă funcțiile de mai sus: plasare de anunț, dezvăluirea aplicanților ascunși, solicitarea datelor de contact ale aplicanților.

Verificăm înregistrările noi și toți utilizatorii existenți care își schimbă datele! Îți vom trimite un e-mail de confirmare la adresa de e-mail pe care ne-ai furnizat-o în timpul înregistrării, care conține un link: faci clic pe el pentru a confirma înregistrarea! În timpul înregistrării, poți furniza și numărul tău de telefon, care este opțional, dar recomandat, deoarece puteți primi și prin SMS mesaje importante de sistem: reîncărcare credit, evidențierea anunțurilor și expirare.

De asemenea, te poți înregistra cu un singur clic folosind o rețea de socializare (Facebook, Twitter, Google), caz în care înregistrarea se va finaliza cu informațiile de contact furnizate pe rețeaua de socializare.
Nu poți introduce date de contact ca nume de utilizator, deoarece acestea vor fi șterse imediat.
Pentru a te autentifica, poți utiliza adresa ta de e-mail sau numele de utilizator, sau chiar și numărul de telefon furnizat în formă internațională (+40....).


short desc icon

Profil, pagină de profil

Poți folosi datele tale de autentificare, profilul și creditul încărcat în egală măsură pe oricare (9) pagină publicitară RED-LIFE (selector de limbă în colțul din dreapta sus) și pe toate cele 3 site-uri partenere (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).

Dacă ți-ai setat numărul de telefon în profilul tău, poți decide dacă acesta să fie public sau nu, adică să fie vizibil pentru toți ceilalți utilizatori înregistrați. Dacă nu o permiți, numărul tău de telefon va rămâne ascuns tuturor și vei primi doar mesaje importante de sistem de la noi prin SMS! Numărul tău de telefon nu va fi niciodată vizibil pentru Google!

Nu poți seta o imagine pornografică ca imagine de profil, deoarece va fi ștearsă imediat! Permitem doar imagini cu lenjerie intimă sau semi-nud, și nu scrie date de contact pe imagini, deoarece acestea vor fi șterse imediat!
Completează-ți profilul detaliat, astfel încât și tu să poți fi un membru util al comunității noastre (limbi vorbite, unde cauți sau oferi muncă)!
Setează un nume afișat scurt și unic, care poate fi porecla sau prenumele (va apărea lângă tot conținutul creat de tine).

Cum îmi pot șterge profilul? Trimite-ne un e-mail la adresa noastră [email protected] de pe adresa ta de e-mail înregistrată împreună cu motivul pentru care dorești să fii șters.

De ce mi-a fost șters profilul? Scopul nostru este ca fiecare publicant să aibă 1 profil real! Putem verifica în diferite moduri dacă ți-ai înregistrat mai multe profile, și ștergem automai orice profil duplicat.


short desc icon

Mesaje private

2 utilizatori înregistrați pot trimite mesaje private între ei, iar destinatarul va fi anunțat prin e-mail despre acestea! Poți trimite maxim 5 mesaje pe zi, acesta fiind folosit pentru a filtra utilizatorii rău intenționați care doresc să trimită mesaje SPAM în masă.

Este INTERZISĂ trimiterea datelor de contact (număr de telefon, adresa de e-mail, adresa web, numele Facebook etc.)! Ștergem automat informațiile de contact din mesaje și dacă încerci de mai multe ori, îți dezactivăm profilul automat! Poți întreba despre oferta de muncă, locurile de muncă vacante sau poți pune orice altă întrebare, dar aplicarea pentru muncă (contactarea) se efectuează doar prin datele de contact sau formularul de aplicare din anunț! Făcând clic pe numele destinatarului, poți vizualiza profilul utilizatorului, unde poți vedea conținutul acestuia listat (anunțuri, comentarii pe forum).


short desc icon

Aplicare, contactare

Este considerată contactare atât completarea formularului de aplicare, cât și solicitarea datelor de contact din anunțuri (număr de telefon, adresă e-mail, web) cu ajutorul butonului ”arată”. Astfel numărul de aplicări prin formular și numărul vizualizărilor pentru datele de contact din anunțuri împreună reprezintă numărul total de contactări.

Formularul de aplicare este disponibil în fiecare anunț, unde poți introduce numele, adresa de e-mail, numărul de telefon (opțional) și poți seta aplicațiile gratuite prin care poți fi contactat (Viber, WhatsApp, Telegram). Poți scrie un scurt mesaj introductiv și poți încărca maxim 3 imagini. După completarea formularului de aplicare, trimitem publicantului un e-mail cu datele și imaginile completate de solicitant și trimitem din nou notificarea a doua zi ca pentru a-l reaminti, deci rămâne doar la latitudinea publicantului dacă va contacta sau nu aplicantul.

Atunci când aplici, fii mereu atent și asigură-te de clasamentul publicantului (verificat / neverificat / verificat și recomandat) și pe baza acestuia, decide ce imagini atașezi și ce informații furnizezi despre tine. Nu trimite niciodată imagini nud sau cu fața vizibilă pentru anunțuri gratuite. Dacă, după primul contact, ești convins că anunțul este real și publicantul comunică într-un mod „normal”, furnizează informațiile solicitate și răspunde la toate întrebările tale în mod normal, atunci desigur poți trimite pozele și informațiile necesare despre tine.

Informațiile de contact ale publicanților nu sunt afișate în anunțurile gratuite, dar prin completarea formularului de aplicare, publicantul primește pozele și mesajul solicitantului! Apoi, prin intrarea pe pagină, puteți dezvălui (contra cost) informațiile de contact ale solicitantului cu un singur clic și îl puteți contacta imediat. Datele de contact sunt vizibile în anunțurile evidențiate, dar dacă completezi formularul de aplicare, publicantul va primi imediat cererea ta prin e-mail cu toate datele, informațiile de contact și imaginile tale.


short desc icon

Avertizare GMAIL

Dacă ai o adresă de mail (@)gmail(.)com, se poate întâmpla să nu primești notificările importante (aplicanți, notificări privind anunțurile expirate, despre încărcared creditelor, mesaje private)! Verifică în mod regulat folderul SPAM accesând interfața web gmail și dacă găsești acolo e-mailuri trimise de noi, te rugăm să faci clic pe butonul „ACESTA NU ESTE SPAM” din partea de sus a e-mailurilor noastre – după aceea vei primi e-mailurile! În plus, poți căuta și setarea Marchează ca important, ceea ce va crește șansa ca e-mailul nostru să nu ajungă în SPAM.


short desc icon

Plasare, editare, evidențiere, avansare anunț

Toate anunțurile trimise sau modificate sunt verificate imediat sau în câteva ore! Dacă anunțul conține declarații ilegale sau în mod clar neadevărate sau dacă apar alte probleme cu acesta pe baza experienței noastre, îl putem șterge imediat!
Nu scrie date de contact în titlul, textul sau sloganul reclamei, deoarece acestea vor fi șterse automat! Nu permitem date de contact pe imaginile atașate anunțului (cu excepția publicanților noștri cu pachete publicitare).

Când postezi un anunț, formulează un text publicitar cât mai lung și detaliat posibil, în care furnizezi toate informațiile importante despre oferta ta de muncă! Alege țara și orașul în care se va desfășura munca, setează categoria corespunzătoare și stabilește câștigurile medii anticipate! Setează-ți adresa de e-mail și numărul de telefon real și funcțional. Dacă scrii greșit adresa de e-mail, nu vei primi solicitanții tăi, iar anunțurile cu adrese de e-mail incorecte vor fi șterse!

Poți avea în total 3 anunțuri gratuite active și un număr nelimitat de anunțuri evidențiate! Postarea unui anunț este gratuită, dar vine cu restricții: datele tale de contact nu sunt afișate și permitem 1 contactare gratuită sub forma unui formular de aplicare (cu detalii de contact)! Dacă nu evidențiezi anunțul tău clasificat, vei primi în continuare solicitanții nedezvăluit (datele de contact ascunse), pe care îi poți dezvălui individual.
După evidențierea unui anunț, vei fi primul din listă cu o culoare de fundal impresionantă și datele tale de contact vor fi vizibile, astfel mai mulți solicitanți te vor putea contacta mult mai repede și vei primi formularele de aplicare dezvăluit (cu detalii de contact) pe e-mail! În timpul evidențierii, poți cumpăra și o bandă bine vizibilî, care se află pe poza de profil și poate oferi informații suplimentare celor interesați!

Poți vedea statusul anunțurilor tale (dacă anunțul este afișat, sau nu), numere de vizualizare și de contact, precum și STATISTICI, unde poți vedea performanța unui anumit anunț într-o defalcare zilnică! De asemenea, tot aici poți evidenția, edita și dezactiva anunțul tău.
Folosind butonul AVANSEAZĂ, poți plasa anunțul tău „doar” în topul listei: dacă este un anunț evidențiat, acesta va sări în topul listei cu toate anunțurile avidențiate, dacă este un anunț gratuit, atunci acesta va sări în topul anunțurilor gratuite.


short desc icon

Încărcare credite, facturi, cheltuieli

După ce încarci credite, poți evidenția anunțuri și poți utiliza alte funcții contra cost. Valoarea unui credit este de 1 EUR, deci în cazul în care prețul unei anumite evidențieri sau al unui serviciu este dat în EUR, prețul este același în credite. Poți folosi creditul pe oricare (9) pagină publicitară RED-LIFE (selector de limbă în colțul din dreapta sus) și pe toate cele 3 site-uri partenere (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).

Emitem o factură cu TVA pentru plăți, pe care o poți descărca de pe pagina de profil. După autentificare, poți găsi în profil informații detaliate și exacte în privința creditelor cheltuite (punctul de meniu Cheltuielile mele). Poți evidenția anunțul tău numai după ce am creditat suma creditului în contul tău, despre care vei primi imediat o notificare prin SMS și e-mail!

Încărcarea creditului este posibilă prin plata cu cardul și folosind un link de plată extern, precum și prin transfer bancar și Bitcoin. După ce ai ales valoarea creditului, introduci informațiile tale de facturare: nume complet (nume și prenume), țară - oraș - stradă - numărul casei în care locuiești! În funcție de țara în care locuiești, valoarea TVA-ului variază, acest lucru este calculat automat în timpul încărcării creditului (detalii despre TVA aici). Dacă vei plăti cu cardul companiei sau prin contul bancar al acestuia, introducerea denumirii companiei și a numărului fiscal este obligatorie.


short desc icon

Plata cu cardul

Plata prin card bancar: Temporar, poți plăti automat doar cu un card de tip Mastercard pe site, deoarece partenerul nostru independent care asigură plățile cu card nu poate procesa cardurile VISA momentan. Compania noastră și angajații Red-Life nu stochează și nu au acces la numărul și datele cardului tău! Texte și informații sensibile nu vor apărea pe extrasele de card și de cont! În timpul tranzacțiilor, folosim cel mai recent serviciu 3D Secure Code, care asigură cumpărături online în siguranță!

După introducerea și trimiterea datelor cardului, vei primi un cod scurt prin SMS de la banca ta, pe care trebuie să îl introduci pentru autentificare, sau un mesaj PUSH va apărea în aplicația băncii tale, faceți clic pe el și executați imediat tranzacția.

Tranzacții respinse, nereușite: banca ta poate respinge tranzacția din motive necunoscute nouă // nu sunt suficienți bani pe card // ai introdus greșit numele, numărul cardului, data expirării, codul de securitate // nu ai autorizat tranzacția folosind 3D Secure Code.
Poți încerca utilizarea unui alt card sau să verifici din nou datele introduse sau poți, de asemenea, să informezi banca că ai fi dorit să plătești. Nu luăm bani de pe cardul tău pentru tranzacții respinse, lucru pe care îl poți verifica folosind internet banking.


short desc icon

Alte modalități de plată

Link de plată extern: La cererea ta, îți vom genera și trimite 1 link de plată extern securizat prin e-mail și SMS, pe care poți face clic pentru a plăti cu VISA și alte tipuri carduri cu o taxă de procesare de 0%. Link-ul extern de plată va conține numărul tău unic de identificare, pe baza căruia vom vedea că tranzacția îți aparține și va conține și suma pe care ai stabilit-o (poți solicita și un link pentru o sumă unică - minim 70 de credite). Dacă ai realizat cu succes tranzacția, vom primi imediat o notificare și în fiecare zi de la 09.00 la 24.00 vom credita manual creditul comandat în profilul tău, despre care vei primi și o notificare prin e-mail și SMS! Cuvintele legate de paginile Red-Life NU VOR APĂREA pe extrasul de cont!

Poți utiliza linkul de plată extern doar o singură dată, apoi trebuie să comanzi unul nou de fiecare dată și este la fel de sigur ca și efectuarea unei plăți pe paginile Red-Life, deoarece compania noastră are un contract cu compania care asigură linkurile de plată externe.

Transfer în numărul de cont al companiei noastre: Plata minimă prin transfer este de 130 de credite. Vom trimite numărul de cont al companiei noastre și informațiile necesare pentru transfer imediat după ce am verificat datele tale de facturare și că sunt completate în întregime. Trebuie să trimiți transferul de pe numele tău (sau al companiei tale) specificat la datele de facturare.
Nu acceptăm transferuri Revolut, Transferwise (Wise) către acest număr de cont de companie, deoarece provin de la un număr de cont colectiv din Lituania și Belgia! Dacă dorești să transferi bani către noi folosind aceste aplicații de transfer de bani online, anunță-ne în prealabil și vei primi un alt număr de cont de companie!

Transferul va sosi în 12-24 de ore și vom credita imediat numărul de credit în contul tău, despre care vei primi imediat o notificare prin e-mail și SMS!short desc icon

Obținerea unui card Mastercard

Dacă încă nu ai un card Mastercard, listăm câteva opțiuni despre cum poți obține cu ușurință unul și îl poți utiliza (și) la noi. MasterCard oferă mai multe opțiuni pe site-ul lor:
- Card MasterCard preplătit Paypal: https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/paypal-prepaid-mastercard
Ai nevoie doar de un cont Paypal, poate fi comandat online și îl vei primi prin poștă în 7-10 zile lucrătoare. Îl poți activa în contul tău Paypal și transfera bani în el, pe care îi poți folosi pentru a plăti imediat (și) la noi.

- Card MasterCard preplătit Revolut: https://www.revolut.com/ro-RO/cards/
Revolut este de încredere și cunoscut în întreaga lume și îl poți folosi pentru a transfera bani și pentru a cumpăra și investi criptomonede (Bitcoin, etc.). Poți plăti cu cardul lor MasterCard (și) la noi și poți chiar genera un număr de card de unică folosință, ale cărui date sunt modificate după fiecare plată. Au o aplicație profesională, poți ține totul sub control!

- Giftcards: https://www.giftcards.eu/en/home


short desc icon

Despre plata cu Bitcoin

În timpul încărcării creditului, alege plata cu Bitcoin, apoi:
- Copiezi adresa portofelului nostru Bitcoin de pe pagină (și codul QR este disponibil)
- Dacă dorești să cumperi personal cu numerar sau card, vei găsi automatul Bitcoin cel mai apropiat ție, vizionezi videoclipul instrucțional și și pe baza acestuia cumperi Bitcoin în cantitatea de care ai nevoie.
- În timpul achiziției, introduci adresa portofelului nostru, unde dorești să ajungă Bitcoin.
- Trimite-ne un email la [email protected] de preferat cu adresa ta de e-mail înregistrată la noi, astfel încât să putem identifica tranzacția, pe care o vom credita imediat în profilul tău.
- Dacă dorești să plătești de pe telefonul mobil sau de acasă, te poți înregistra pe site-ul https://coincash.eu/, de unde poți cumpăra Bitcoin prin transfer bancar, și poți cumpăra Bitcoin și în aplicația bancară online Revolut.

Găsești harta interactivă a automatelor Bitcoin din România aici! Harta automatelor Bitcoin din străinătate poate fi găsită aici!


short desc icon

Solicitarea datelor de contact din anunțurile gratuite

Datele de contact nu sunt afișate în anunțurile gratuite, însă cei interesați au posibilitatea de a SOLICITA datele de contact furnizate în anunț (număr de telefon, viber, WhatsApp, e-mail, adresă web), care este contra cost, deci înregistrarea / autentificarea / încărcarea creditului este necesară pentru a accesa funcția.

Poți solicita datele de contact doar pentru acele anunțuri pentru care aceste detalii au fost furnizate! Acolo unde nu este dat niciun număr de telefon, ți-l vom indica în anunțul respectiv! Verificăm fiecare număr de telefon în limita posibilităților noastre, așa că este aproape sigur că vei obține un număr de telefon real și funcțional. Atenție, anunțurile gratuite nu sunt publicanți verificați!short desc icon

Solicitarea datelor de contact din profilul utilizatorului

Atât utilizatorii noștri care oferă, cât și cei care sunt în căutarea unui loc de muncă au opțiunea de a-și seta datele de contact pentru a fi publice în profilul lor, adică să fie disponibile la solicitarea altor utilizatori înregistrați (contra cost). Poți accesa profilul utilizatorilor noștri din meniul toți utilizatorii, în căsuța de contact a fiecărui anunț, în comentarii pe forum și mesaje private.

Făcând clic pe butonul SOLICIT de lângă informațiile de contact în profilul utilizatorului (contra cost), vom afișa imediat informațiile de contact ale utilizatorului, pe care le vei putea vizualiza și ulterior.


short desc icon

Notificări e-mail și SMS, newsletter, dezabonare, monitorul de anunțuri

Prin înregistrarea sau completarea formularului de aplicare, accepți termenii și condițiile Red-Life, permițând astfel primirea notificărilor prin e-mail și SMS, precum și primirea de newslettere. Nu îți trimitem niciodată spam sau mesaje nedorite. În partea de jos a fiecărui e-mail vei găsi informațiile necesare pentru a te dezabona! Dezabonarea este posibilă cu 1 clic folosind butonul DEZABONEARE din partea de jos a e-mailurilor de tip newsletter, sau dacă nu dorești să primești niciun e-mail de la noi, aceasta înseamnă ștergerea profilului.

- Trimitem notificări prin e-mail și SMS publicanților noștri după evidențierea și expirarea anunțului, precum și după ce creditul a fost încărcat! În plus, uneori este posibil să trimitem un buletin informativ care evidențiază alte anunțuri sau prezintă serviciile noastre.
- Pentru utilizatorii noștri aflați în căutarea unui loc de muncă, trimitem notificări prin e-mail doar după folosirea funcțiilor site-ului: mesaj privat, comentariu pe forum, solicitarea datelor de contact. În plus, uneori putem trimite e-mailuri de tip newsletter cu oferte de muncă, informații utile și importante!

Monitorul de anunțuri, adică funcție de căutare salvată:

- În partea de sus a listei de anunțuri clasificate, poți configura în motorul de căutare o notificare prin e-mail privind ofertele de muncă care sunt importante pentru tine. Introdu adresa ta de e-mail și selectează categoria și/sau țara care te interesează! La fiecare 2 zile, îți vom trimite prin e-mail ofertele de locuri de muncă (anunțuri) plasate recent, de la care te poți dezabona în profilul tău oricând!
- Te poți abona la mai multe categorii și/sau țări separat: dacă ești interesat de „muncă erotică” doar în „Elveția”, atunci setează categoria „muncă erotică” și țara „Elveția”.


short desc icon

Raportare

Funcția de raportare este disponibilă în căsuța de contact a fiecărui anunț, în comentariile forumului, pr profilul utilizatorilor, iar pentru publicanți este disponibilă și față de solicitanți.

Raportează un anumit conținut numai dacă ai sesizat informații în mod evident neadevărate sau activitate ilegală. Dacă ai o problemă personală cu conținutul în cauză, scrie povestea ta cât mai detaliat posibil. Luăm în serios fiecare raport și îl investigăm în detaliu cât mai curând posibil, despre care vom informa și persoane care ne-a sesizat.


short desc icon

Despre noi, adică povestea Red-Life

În 2014 fost lansată prima pagină publicitară Red-Life doar în limba maghiară și cu funcții minime. La acel moment, nu existau site-uri de publicitate pentru locuri de muncă cu specific erotic, așa că a existat o cerere mare pentru crearea unui portal care să fie de încredere și să ofere o gamă completă de locuri de muncă pentru adulți celor interesați.

Unul dintre obiectivele noastre a fost acela de a crea o pagină publicitară autentică și de încredere, în care atât persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, cât și cei care ofereau muncă să se poată contacta între ei cu ușurință, dar mai ales în siguranță. A fost important pentru noi să putem filtra toate anunțurile „problematice”, așa că am investit multă energie și bani în dezvoltarea și testarea funcțiilor de securitate. De-a lungul anilor, am acumulat foarte multă experiență și am reușit să facem ca paginile publicitare Red-Life să aibă doar oferte de locuri de muncă verificate, sigure și corecte în aceste zile.

În 2016 rețeaua de pagini publicitare Red-Life a funcționat în 7 limbi și 9 țări, afișând peste 50.000 de oferte de muncă în română, slovacă, cehă, poloneză, maghiară, engleză și germană.

Cu ajutorul personalului nostru care locuiește în țara respectivă, vorbește limba la nivelul limbii materne, am construit popularitatea, gradul de vizitare a paginilor, precum și traducerea conținutului și a anunțurilor. Am reușit să fim primii în motorul de căutare google pentru toate cuvintele cheie importante de „muncă erotică” în fiecare limbă și am avut din ce în ce mai mulți utilizatori înregistrați zilnic. Suntem prezenți și pe rețelele de social media (Facebook, Instagram, Twitter, Tik-Tok) și ajungem la cei peste 10.000 de urmăritori ai noștri prin videoclipurilor la modă și moderne, și prin articole utile și importante.

În 2018 am lansat și pagina publicitară Red-Life în limba spaniolă, așa că am acoperit deja toată Europa și majoritatea țărilor din întreaga lume cu un total de 12 pagini publicitare în 8 limbi. De atunci, Red-Life, cea mai populară rețea de pagini publicitare erotice pentru locuri de muncă din România, Europa și poate din întreaga lume, a oferit cei mai mulți candidați și cele mai multe oferte de locuri de muncă.

Printre membrii permanenți ai echipei noastre se numără și colegi valoroși precum Agenții de publicitate / Administratori / Designer grafic creativ / Dezvoltator și programator senior / Manager de proiect senior / Contabil - Secretară - Asistent! Pe lângă ei, membri permanenți ai echipei noastre sunt și traducătorii - interpreții, care nu lucrează cu normă întreagă, dar ne stau la dispoziție în 24 de ore și fac traduceri în engleză, germană, slovacă, cehă, poloneză, română și spaniolă!

Cele mai rapide și mai moderne servere Amazon din lume asigură o funcționare sigură, rapidă și de încredere. Paginile noastre funcționează cu un certificat HTTPS, iar plățile cu cardul sunt protejate cu criptare pe 256 de biți. Toate paginile publicitare Red-Life sunt protejate de cea mai importantă companie de tehnologie de securitate din lume de hackeri, Ddos și alte atacuri, din care am avut o mulțime. Trimiterea a peste 100.000 de e-mailuri pe lună este asigurată de propriile noastre 2 servere SMTP de mare capacitate și, de asemenea, trimitem SMS-uri prin propriul nostru gateway SMS.

În ultimii 10 ani am petrecut o cantitate inimaginabilă de timp de lucru dezvoltând și traducând paginile publicitare Red-Life, inventând noi funcții și proiectându-le, ceea ce desigur implică cheltuieli uriașe și în prezent, deoarece o afacere online profesionistă trebuie dezvoltată constant, construită în continuare.

Când încarci credite sau comanzi un anunț, amintește-te întotdeauna că costurile noastre lunare constante de întreținere au devenit extrem de mari până în 2023, dar pentru funcționarea impecabilă și obișnuită a paginilor, veniturile sunt de asemenea esențiale, o mare parte din care cheltuim constant pentru dezvoltarea paginilor!

Red-Life este operat de companii plătitori de TVA din Uniunea Europeană, astfel emitem o factură cu TVA pentru orice venit și plătim TVA-ul și taxele relevante în fiecare țară.

Numerele statistice, datele și cantitățile de pe paginile publicitare se modifică constant în mod automat și sunt afișate fie de propria noastră bază de date, fie de Google Analytics sau Search Console. Fără trucuri, comunicăm doar date reale, care reflectă puterea generală a Red-Life.

Putem spune în general, că paginile publicitare Red-Life (8 limbi, 12 nume de domenii) ajung zilnic la peste 5000 de vizitatori care caută și oferă locuri de muncă erotică, care au completat până acum un total de 120537 formulare de aplicare. Până acum, am afișat 61379 oferte de locuri de muncă, iar solicitanții noștri de locuri de muncă au contactat publicanții de 701447 de ori.
în cifre (statistici 1 lună - 3 luni - 1 an)
Surse: Google Analytics și instrumente webmaster
2 729 +8%

utilizatori unici români au folosit pagina publicitară de 7459 ori în ultima lună!

8 011 +14%

de click-uri și am apărut în total de 60347 ori pe Google în ultimele 3 luni!

34 013 +15%

de click-uri și am apărut în total de 267699 ori pe Google în ultimul an!

Concepte de bază

Munca erotică este o muncă, pe care o poate face doar o persoană de peste 18 ani, deoarece include servicii sexuale și, în schimb, clientul plătește bani sau cumpără cadouri scumpe. Serviciul lucrătorului sexual poate include aproape orice, chiar și un loc de muncă pentru adulți fără sex, de ex. joburi fetis, femdom, job de masaj, job hostess, job webcam sau dans, dar alegerea este întotdeauna a ta, nimeni nu te poate obliga să faci sex. De obicei, facem diferența între joburile erotice incall și outcall, astfel că lucratorul sexual poate lucra într-un studio, salon privat sau bordel, mai rar poate fi neplăcut, așa că se întâlnesc undeva cu oaspetele, care poate fi un hotel, casa clientului sau oriunde altundeva. .. Și, de asemenea, nu contează dacă ești băiat sau fată sau trans sau chiar orientarea ta sexuală, deoarece orice persoană adultă poate fi o escortă sau un lucrător sexual.

Majoritatea oamenilor consideră că munca de escortă este doar muncă sexuală, dar înseamnă cu adevărat companie, de ex. bărbații înstăriți care sunt singuri sau doresc doar să se distreze plătește pentru timpul unei fete de escortă, pentru a fi alături de ea. Vor să sară partea de întâlnire și să sară la cel mai bun moment, așa că practic acești bărbați vor să angajeze o prietenă doar pe termen scurt. Îl numim outcall, în cazul în care oaspetele comandă companiei camera de hotel, casa sau weekend-ul lor etc. Există și fete de escortă VIP sau High Class, care sunt deosebit de scumpe și doar cele mai bogate pot plăti pentru serviciile lor de muncă de escortă, care includeți experiența prietenei „GFE”, ceea ce înseamnă că fata de escortă îl tratează pe oaspete ca și cum ar fi iubita lui adevărată.

Munca erotică este, de asemenea, o categorie de muncă erotică, deoarece maseuzele fete pot oferi servicii suplimentare pe lângă masaj! Desigur, puteți solicita un job de masaj normal, dar dacă doriți să vă oferiți mai multe în serviciul dvs., atunci puteți alege dintre joburi de masaj erotic, pentru mai multe venituri. Există mai multe tipuri de masaj sport clasic, care este complet fără sex și muncă fără erotică, însă pe Red-Life veți găsi de obicei o muncă de masaj tantra, care oferă o experiență tantrică, numită și atingerea sufletului prin corp! În fiecare caz, înainte de completarea cererii, întrebați despre locul de muncă specific, ce fel de masaj este și care sunt serviciile așteptate.

Pagină publicitară de încredere

Funcţionăm ca o pagină publicitară independentă şi verificăm serios ofertele de muncă, anunţurile şi pe cei care le publică.

Cei mai mulţi membri înregistraţi

Avem 80321 membri activi şi avem 874 membri noi lunar care caută sau oferă muncă erotică. Intră şi Tu în comunitatea noastră!

100% discreţie şi siguranţă

Oferim discreţie şi siguranţă maximă aplicanţilor şi publicanţilor. Utilizăm nenumărate funcţii de securitate şi verificare în acest sens.

Oferte de muncă verificate, reale

Toate ofertele de muncă sunt verificate imediat şi filtrăm cele nereale sau suspecte, înainte să devină active pe site! Pentru noi, siguranţa Ta este pe primul loc!

Ştiri şi funcţii utile

Oferim informaţii interesante şi utile din lumea muncii erotice şi funcţii importante pentru căutarea şi oferirea unui loc de muncă. Înregistrează-te şi autentifică-te mereu!

Verificat / Neverificat

Oferim 3 tipuri de insigne pentru calificarea anunţurilor şi publicanţilor, care apar la secţiunea de contact a anunţurilor, la vizualizarea listei cu toate anunţurile şi pe profilul publicantului!

Înregistrare

Alege-ți un nume de utilizator unic și o parolă ușor de reținut pentru tine! Scrie-ți corect adresa de e-mail, fiindcă acolo îți vom trimite datele de înregistrare.

Nume de utilizator

parolă

parola din nou

Adresă de e-mail

Număr de telefon

(opțional)

sau
acces instantaneu cu profilul de rețea socială
Ai deja cont de utilizator?
Autentifică-te aici!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Avem deja 80 321 utilizatori

Alege-ți un nume de utilizator unic și o parolă ușor de reținut pentru tine! Scrie-ți corect adresa de e-mail, fiindcă acolo îți vom trimite datele de înregistrare.

  • Folosirea forumului
  • Mesaje private între membrii înregistrați
  • Adăugare la favorite, monitor de anunțuri
  • Aplicare rapidă, completarea automată a datelor de contact
  • Cere datele de contact de la anunțurile gratuite sau pagina de profil al utilizatorului
  • Muncă secretă și oferte de anunțuri
  • Dezvăluie aplicanții ascunși
Conținutul, imaginile și textele de pe site pot fi de natură erotică și sunt făcute exclusiv pentru vizitatori adulți, astfel conținutul încărcat poate fi ofensator pentru unii. Conținutul de pe site este postat de către utilizatorii noștri, astfel ei își asumă responsabilitatea pentru acesta. Dacă ai sub 18 ani (21 de ani în unele țări) sau utilizarea site-ului este împotriva legii, ofensatoare în cazul tău, te rugăm să părăsești pagina.
Apăsând butonul MAI DEPARTE intri pe site, totodată declari faptul că ai împlinit 18 ani, și permiți utilizarea cookie-urilor pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare.
Ai uitat parola?

Introdu adresa de e-mail înregistrată și fă clic pe butonul „Trimite”! Vei primi un link prin e-mail, iar accesându-l îți vei putea seta noua parolă și te poți autentifica imediat!