Actualizat: 14.10.2022.

Acest document nu este depus, este creat doar în formă electronică, online, nu este considerat ca fiind un contract scris. Domeniul său de aplicare se extinde la raporturile juridice definite pe site-ul furnizorului de servicii https://www.red-life.net și subdomeniile sale internaționale. Acești Termeni și Condiții Generale sunt disponibile oricând în meniul de subsol al site-ului.

DATE PRIVIND FURNIZORUL DE SERVICII

Site-ul web red-life.net și versiunile acestuia (variații de limbă) aparținând țărilor respective sunt operate și deținute de Furnizorul de servicii:


Piata Trandafirilor 48,
TARGU MURES, 540053
Romania

DATE DE CONTACT:

E-mail: info(@)red-life.net

Tel: 0049 157 33 444 800 (Emma - magyar, english, deutsch) - program de muncă între 10.00-19.00!


Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții („Contract”, „Termeni”) înainte de a utiliza https://red-life.ro („Site web”, „Site”). Acest acord conține termenii obligatorii din punct de vedere juridic pentru utilizarea de către Dvs. a site-ului https://red-life.ro.

1. INTRODUCERE

1.1 Site-ul nu este un site web al unei agenții de recrutare, ci o platformă de site publicitar pentru locuri de muncă, oferte de muncă pentru adulți, conceput în egală măsură pentru agenții de escortă, agenții de hostess, case private, cluburi erotice, cluburi de striptease, studiouri webcam și studiouri de masaj.

1.2. Obiectivul serviciului Site-ului este acela de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a publica anunțuri pentru locuri de muncă pentru adulți. Serviciul permite Membrilor înregistrați să acceseze profilurile altor persoane fizice înregistrate și să stabilească contacte cu acestea.

1.3. Legislația CE, UE și cea internațională reglementează aspectele nereglementate în documentul prezent de CONDIȚII GENERALE DE CONTRACT și interpretarea acestora, iar prevederile obligatorii ale legislației relevante sunt considerate normative și obligatorii pentru părți, fără excepții speciale.

1.4. Prin accesarea sau utilizarea Site-ului web în orice mod, inclusiv, dar fără a se limita la, vizitarea sau navigarea pe site-ul web sau contribuția cu conținut sau alte materiale la site-ul web, sunteți de acord să respectați acești Termeni.

Trebuie să aveți cel puțin 18 ani pentru a utiliza site-ul nostru. Prin utilizarea site-ului nostru web și acceptând acești termeni de utilizare, Dvs. garantați și declarați că aveți cel puțin 18 ani.

1.5. Prin achiziționarea / înregistrarea pe site, utilizatorul declară și ia la cunoștință că a citit și acceptă termenii acestor CONDIȚII GENERALE DE CONTRACT și termenii Informării Privind Prelucrarea Datelor publicat pe site, își dă acordul pentru gestionarea datelor, acceptă documentul de referință al rețelei, și condițiile de acordare a reducerilor.

1.6. Furnizorul de servicii nu își asumă nicio responsabilitate pentru întârzierile de livrare, alte probleme sau erori rezultate din datele furnizate incorect și/sau imprecis.

1.7. Furnizorul de servicii nu va răspunde pentru daunele rezultate din uitarea parolelor de către utilizatori din motive independente de Furnizorul de servicii sau dacă au făcut conturile proprii accesibile unor persoane neautorizate. În locul parolei uitate, utilizatorul poate solicita una nouă.

1.8. La intrarea pe pagina web, prin comportament implicit, Utilizatorii se declară majori, au împlinit 18 ani (în alte țări 21 de ani) prin apăsarea linkului de intrare pe pagina web și sunt conștienți de faptul că vizitarea paginii web și vizionarea conținutului erotic nu este interzisă de legislația națională din țara în funcție de locul de reședință sau de ședere și nu contravine niciunei reglementări obligatorii.

1.9. Utilizatorul nu este autorizat să utilizeze pagina web în scopuri care pot fi considerate nelegitime, neloiale sau care aduc prejudicii paginii web sau unor terțe persoane.

1.10. Site-ul nostru este considerat un furnizor de servicii web hosting, unde conectăm profilul publicanților cu profilul vizitatorilor. Furnizorul de servicii se ocupă doar de moderarea și protecția datelor platformei de publicitate și contact.

2. PROPRIETATE INTELECTUALĂ

2.1. Site-ul web și conținutul original, caracteristicile și funcționalitatea acestuia sunt deținute de Furnizorul de servicii și sunt protejate de legile internaționale privind drepturile de autor, mărcile comerciale, brevetele, secretele comerciale și alte drepturi de proprietate intelectuală sau de proprietate.

Este strict interis::

 • copierea conținutului site-ului web (utilizare pe un alt site web)
 • pentru desfășurarea unor vânzări, închirieri sau alte activități de vânzare legate de conținutul site-ului
 • prezentarea conținutului site-ului către public
 • copierea, duplicarea sau utilizarea oricărui tip de conținut în scopuri comerciale
 • modificarea conținutului site-ului web
 • revânzarea sau utilizarea oricărui conținut în scopuri comerciale (ex. newsletter)

3. UTILIZARE ACCEPTABILĂ

3.1. Nu puteți utiliza Site-ul în niciun fel care să cauzeze sau să provoace daune Site-ului, sau să afecteze disponibilitatea Site-ului; sau în orice mod care este ilegal, abuziv, fraudulos sau dăunător, sau în legătură cu orice scop sau activitate ilegală sau dăunătoare.

3.2. Nu puteți utiliza Site-ul pentru a copia, stoca, găzdui, transmite, trimite, utiliza, publica sau distribui orice material care constă din (sau este legat de) orice program spion, virus informatic, cal troian, vierme informatic, logger de apăsare a tastei, rootkit sau în alt mod: software informatic de tip malware.

3.3. Nu aveți dreptul să desfășurați activități sistematice sau automate de colectare a datelor (inclusiv, dar fără a se limita la colectarea datelor, extragerea datelor) pe sau în legătură cu Site-ul web fără consimtământul nostru expres în scris.

3.4. Nu puteți utiliza Site-ul pentru a transmite sau trimite comunicări comerciale nesolicitate.

3.5. Nu puteți utiliza Site-ul în scopuri de marketing fără consimțământul nostru expres în scris.

4., ÎNREGISTRARE, CONȚINUT DE UTILIZATOR ȘI CLAUZE

4.1. Regulile privind conținutul utilizatorilor se aplică întregului conținut (inclusiv text, imagini, videouri și alt conținut) încărcat de utilizatorii înregistrați.

4.2. În conformitate cu prezentul acord, utilizatorii își asumă responsabilitatea pentru informațiile pe care le-au publicat. Publicarea de date false și jignitoare duce la rezilierea imediată a Acordului și la interzicerea Membrului înregistrat.

 • Cu toate acestea, vă atragem atenția asupra faptului că instrumentele și posibilitățile noastre de a verifica calitatea, compatibilitatea sau siguranța Membrilor sunt limitate, iar acest lucru este valabil și pentru adevărul, acuratețea sau caracterul complet al informațiilor publicate pe Site. Deoarece informațiile publicate pe Site-ul web nu sunt revizuite în fiecare caz, semnați acest acord acceptând că informațiile despre toți ceilalți Membri pot fi inexacte sau înșelătoare, în ciuda interdicțiilor cuprinse în acești Termeni și Condiții Generale.
4.3. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru discrepanțele dintre conținutul publicat pe Site și condițiile reale ale ofertelor de muncă pentru adulți. Furnizorul de servicii se străduiește să filtreze conținutul care nu aparține ofertelor de muncă pentru adulți, cu toate acestea, conținutul care apare în ofertele de muncă poate diferi de realitate și poate conține ilustrații.

4.4. Ne acordați o licență mondială, irevocabilă, neexclusivă, scutită de redevențe pentru a utiliza, reproduce, adapta, publica, traduce și distribui conținutul în orice media existentă sau viitoare. De asemenea, ne acordați dreptul de a sublicența aceste drepturi și dreptul de a introduce o acțiune pentru încălcarea acestor drepturi.

4.5. Garantați și declarați că conținutul Dvs. respectă termenii și condițiile de utilizare prezente.

4.6. Conținutul Dvs. nu trebuie să fie ilegal sau abuziv, nu trebuie să încalce drepturile legale ale oricărei părți terțe sau să poată da naștere la acțiuni legale atât împotriva Dvs., cât și împotriva noastră sau a oricărei părți terțe (în fiecare caz, în conformitate cu legislația aplicabilă).

4.7. Nu puteți trimite niciun conținut pe Site care este sau a făcut obiectul unei acțiuni legale amenințate sau efective sau al unei alte plângeri similare.

4.8. Nu puteți trimite fotografii pe Site-ul web care conțin linkuri text, logo-uri, numere de telefon sau adrese de e-mail. Astfel de imagini vor fi eliminate fără notificare.

4.9. Ne rezervăm dreptul de a edita sau elimina orice material trimis pe Site-ul nostru web, stocat pe serverele noastre, și stocat sau publicat pe Site-ul nostru.

4.10. Site-ul web face diferența între Utilizatorii care fac publicitate (publicanți) și Utilizatorii obișnuiți (de obicei, cei în căutarea unui loc de muncă), denumiți împreună Membri.

4.11. Serviciile pot fi utilizate numai de către adulți în baza unei decizii voluntare.

4.12. În cazul în care Utilizatorul intră pe site-ul web operat de Furnizorul de servicii sau citește conținutul acestuia în orice fel - chiar dacă nu este utilizator înregistrat al site-ului, acesta este de acord să accepte conținutul specificat în Termeni și Condiții ca fiind obligatoriu pentru el. În cazul în care Utilizatorul nu acceptă condițiile, acesta nu are dreptul de a vizualiza conținutul site-ului.

4.13. Prin bifarea căsuței corespunzătoare, utilizatorul confirmă că a citit și acceptat conținutul acestor CONDIȚII GENERALE DE CONTRACT și termenii Informării Privind Prelucrarea Datelor și își dă acordul pentru gestionarea datelor.

4.14. În timpul înregistrării, utilizatorilor li se cere să furnizeze propriile lor date personale reale. În cazul în care utilizatorii furnizează date false sau care pot fi legate de o altă persoană în timpul înregistrării sau utilizării, contractul rezultat va fi considerat nul. Furnizorul de servicii își exclude responsabilitatea în cazul în care utilizatorul folosește serviciile site-ului web în numele altcuiva sau cu alte date.

4.15. Înregistrarea este gratuită, trebuie să plătiți doar pentru publicitate și utilizare specială.

4.16. Înregistrarea necesită doar o adresă de e-mail și o parolă, după care acestea trebuie confirmate pentru a putea accesa site-ul.

4.17. Spațiile și suprafețele publicitare pot fi achiziționate din profilul de înregistrare. Acest lucru se poate face cu înregistrarea sau oricând ulterior.

4.18. Publicanții sunt de acord cu gestionarea datelor prin furnizarea datelor lor personale, ceea ce înseamnă că decid în privința distribuirii datelor individuale sau speciale. Nu creăm profiluri pe site, nu folosim datele în alt scop decât cele menționate în inforarea privind prelucrarea datelor, dar întrucât pagina este oficială, atragem atenția publicanților că alții pot utiliza în mod abuziv datele lor, așa că trebuie să fie atenți în privința distribuirii datelor și informațiilor.

4.19. Imaginile de pe site sunt încărcate de către publicanții înregistrați, astfel încât utilizatorul este responsabil pentru fotografii, autenticitatea acestora și drepturile de autor, precum și pentru textul asociat fotografiilor.

4.20. Fiecare utilizator are dreptul de a contacta publicanții la propria decizie și pe propria răspundere, fără să fi nevoit să solicite consimțământul, controlul sau permisiunea Furnizorului de servicii; cu toate acestea, Furnizorul de servicii dorește să elimine profilurile false din sistem, în care Utilizatorul poate participa liber.

4.21. Ne rezervăm dreptul de a modifica, edita sau șterge conținutul încărcat de utilizatori, indiferent dacă acesta este stocat pe serverele noastre sau afișat pe site, dacă este jignitor pentru alții, dacă calitatea, conținutul și stilul acestuia nu corespund spiritului general, standardelor site-ului sau dacă persoana care a încarcăt conținutul a încălcat regulile CONDIȚIILOR GENERALE DE CONTRACT.

4.22. Este interzisă crearea de conturi multiple de către utilizatori, pentru a evita inducerea în eroare a utilizatorilor.

5. CREDIT, BANI VIRTUALI, ANUNȚURI PLĂTITE

5.1. Utilizatorii pot încărca credit (bani virtuali) în profilul lor. Valoarea unui credit este de 1 Euro.

5.2. Utilizatorul publicant selectează valoarea creditului, iar sistemul solicită informații suplimentare despre cont pentru achiziționarea anunțului și apoi solicită confirmarea. După confirmare, veți fi direcționat către pagina partenerului nostru de plăți online, unde puteți plăti cu card bancar prin sistemul bancar normal sau puteți transfera banii printr-un simplu transfer bancar.

5.3. Utilizatorii pot folosi creditul adăugat (bani virtuali) pentru a cumpăra oferte de muncă evidențiate (anunțuri clasificate, anunțuri de muncă recomandată pe pagina principală) și bannere îm scop de marketing. Prețurile în credite și Euro depind de tipul de produs, țara selectată și perioada de publicitate. Puteți găsi mai multe informații despre opțiunile de plată și prețuri în meniul de prețuri publicitare. Activarea anunțului Dvs. nu durează mai mult de 48 de ore de la plată, dar anunțurile clasificate sunt evidențiate automat și imediat.

5.4. Deoarece linkurile externe nu sunt verificate de furnizor și paginile legate nu sunt deținute de noi, vă rugăm să citiți cu atenție Informarea Privind Prelucrarea Datelor și CONDIȚIILE GENERALE DE CONTRACT prezente înainte de a face clic pe o pagină deținută de o parte terță.

5.5. Utilizatorul poate contacta publicanții în trei modalități:

 • Dacă publicantul selectat și-a furnizat numărul de telefon, utilizatorul îl poate contacta direct.
 • Bannerul direcționează utilizatorul către un site web unde sunt furnizate informații de contact în mod direct.
 • Prin e-mail.
5.6. Furnizorul de servicii ajută la inițierea comunicării între părți, dar nu participă la aceasta. Comunicarea și schumbul de e-mailuri se efectuează prin contul de e-mail al Membrilor, unde Furnizorul de servicii nu are acces. Furnizorul de servicii oferă o pagină pentru începerea comunicării, unde Membrul Utilizator poate trimite mesajul inițial și adresa de e-mail. Cunoașterea datelor de contact și a mesajului Utilizatorului – Utilizatorul își dă acordul expres pentru transmiterea datelor din punct de vedere al protecției datelor – publicantul poate răspunde în propriul sistem de e-mail, poate răspunde de pe propria adresă de e-mail și poate continua construirea relațiilor.

6. REGULAMENTUL PRIVIND GARANȚIA DE RAMBURSARE

6.1. Dorim să menținem satisfacția utilizatorilor, astfel încât toate cererile de rambursare sunt tratate de la caz la caz de serviciul nostru de relații cu clienții. Utilizatorii au dreptul de a beneficia de garanția de rambursare pentru comenzi noi în termen de 48 de ore de la cumpărare.

 • Garanția de rambursare este valabilă dacă se poate dovedi că achiziția a fost ilegală sau neautorizată sau dacă am considerat că motivul este acceptabil.
6.2. Utilizatorul, în acest caz consumatorul, acceptă că nu își poate exercita dreptul de retragere:

 • în cazul contractului de prestări de servicii, după finalizarea serviciului, dacă întreprinderea a început finalizarea după consimțământul explicit și preliminar al consumatorului și dacă consumatorul a acceptat pierderea dreptului de reziliere după finalizarea serviciului;
 • în cazul unui produs sau serviciu al cărui preț și comision nu pot fi influențate de întreprindere și depind de eventuala volatilitate a piețelor globale până la data limită deschisă pentru exercitarea dreptului de retragere;
 • în ceea ce privește conținutul de date furnizat prin intermediul unui suport de date digital nematerial, dacă compania și-a început activitatea cu acordul expres și prealabil al consumatorului, iar consumatorul a declarat simultan că a luat act de pierderea dreptului său de retragere.
6.3. Condiții de garanție

 • Serviciul este furnizat în forma sa actuală și nu este garantat că Serviciul sau orice parte a acestuia va îndeplini cerințele, obiectivele și/sau așteptările Utilizatorului. Oferim doar Serviciul, nu eficacitatea acestuia, astfel că nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru contactul garantat între publicanții ofertelor de muncă și solicitanții de locuri de muncă în cazul anunțurilor evidențiate.
 • Nu garantăm în niciun fel informațiile disponibile prin intermediul Serviciului.
 • Nu oferim garanție pentru erorile, rezultatele, disponibilitatea și/sau funcționarea neîntreruptă a Serviciului, dacă erorile rezultă din funcționarea necorespunzătoare sau defecțiunea rețelei telefonice, a liniilor telefonice sau a sistemelor informatice online, a serverelor sau a furnizorilor de servicii, a hardware-ului computerului, a software-ului, email-ul sau internetul supraîncărcat.
 • Site-ul web este doar o platformă care servește scopului publicării de informații despre ofertele de locuri de muncă pentru adulți și oricine poate contacta publicanții prin intermediul Serviciului la propria discreție.
 • În calitate de Utilizator, declarați că sunteți conștient de faptul că informațiile publicate de alți Membri pe profilurile lor reflectă doar modul în care ei se descriu. Vă sfătuim să nu presupuneți că toate informațiile publicate pe Profil sunt în mod necesar corecte și exacte.
 • Nu verificăm corectitudinea și acuratețea datelor de pe fiecare fișă de date și ofertă de muncă și nu verificăm dacă sunt înșelătoare. Nu confirmăm și nu garantăm că informațiile de pe profiluri sunt corecte și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru verificarea informațiilor de pe profiluri.
 • Înainte de a vă baza pe informațiile publicate pe pagina de profil sau pe informațiile obținute prin intermediul Serviciului, vă recomandăm să faceți tot posibilul pentru a verifica acuratețea acestora, pe cheltuiala Dumneavoastră.
 • Nu garantăm că Serviciul va fi disponibil 100%, dar împreună cu furnizorul de servicii de găzduire vom face tot posibilul pentru a elimina eroarea, fie că este vorba de erori de server, de internet sau tehnice.
 • Nu ne asumăm nicio garanție pentru autenticitatea datelor publicanților, dar facem tot posibilul pentru a monitoriza și filtra profilurile false.

7. ÎNCETARE

7.1. Vă putem întrerupe accesul la Site fără motivare sau notificare prealabilă, ceea ce poate duce la pierderea și distrugerea tuturor informațiilor asociate cu Dumneavoastră. Toate dispozițiile prezentului acord care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască rezilierii, vor supraviețui rezilierii, inclusiv, dar fără a se limita la, dispozițiile privind proprietatea, exonerările de garanție, despăgubirile și limitările de răspundere.

8. RESPONSABILITATE

8.1. Operatorii site-ului web nu controlează, supraveghează, verifică, investighează sau autentifică niciunul dintre conținutul, comunicările sau declarațiile de pe site-urile terților, astfel încât vă recomandăm să citiți termenii și condițiile și politica de confidențialitate a oricărui site terț pe care îl vizitați. Noi monitorizăm și verificăm toate postările utilizatorilor și ale publicanților, însă nu suntem răspunzători pentru conținutul, comunicările sau declarațiile postate de utilizatorii sau publicanții de pe site.

8.2. Furnizorul de servicii nu își asumă nicio răspundere în ceea ce privește autenticitatea, conținutul, caracterul complet, legalitatea, fiabilitatea, buna funcționare sau disponibilitatea informațiilor sau materialelor publicate ca parte a serviciului. Furnizorul de servicii nu poate fi considerat responsabil pentru comportamentul utilizatorilor săi.

9. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

9.1. Confidențialitatea Dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. Oferim discreție maximă tuturor clienților și utilizatorilor noștri. Nu colectăm informații personale pentru a le comercializa, vinde sau oferi în vreun fel. Politica noastră de confidențialitate este disponibilă aici!

10. MODIFICĂRI ALE PREZENTULUI ACORD

10.1. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau de a înlocui acești Termeni și Condiții prin publicarea termenilor actualizați pe Site. Utilizarea în continuare a Site-ului după orice astfel de modificări constituie acceptarea de către Dvs. a noilor Condiții Generale de Contract. Vă rugăm să revizuiți periodic acest acord pentru a vedea dacă există modificări. În cazul în care nu sunteți de acord cu oricare dintre prevederile prezentului Acord sau cu orice modificări ale acestuia, nu utilizați, nu accesați și nu continuați să accesați Site-ul, sau întrerupeți imediat utilizarea Site-ului.

11. PRELUCRAREA DATELOR

11.1. Informațiile privind protecția și prelucrarea datelor de pe pagina web red-life.ro, subpaginile și alte pagini ale acesteia respectă cerințele reglementărilor privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, privind libera circulație a acestor date, Regulamentul 2016/679 (27 aprilie 2016) al Parlamentului European și al Consiliului (UE) și Regulamentul de abrogare a Regulamentului 95/46/CE (Regulamentul privind protecția generală a datelor), precum și recomandările "Online Privacy Alliance". A se vedea comunicatul privind protecția datelor.

12. REMEDIU LEGAL

12.1. În cazul în care aveți orice fel de obiecții sau reclamații, puteți contacta compania la datele de contact specificate în prezentul document de CONDIȚII GENERALE DE CONTRACT. În fiecare caz ne ocupăm de reclamații în scris și în mod gratuit.

12.2. În cazul unei reclamații scrise, investigăm reclamația în urma primirii acesteia și trimitem o notificare scrisă cu privire la rezultate în termen de 30 de zile de la comunicarea reclamației. Dacă este necesar, putem trimite o notificare și pe cale electronică.

12.3. Plângerile scrise - inclusiv procesele-verbale privind plângerile pregătite în timpul audierilor personale - și răspunsurile la plângeri vor fi arhivate timp de cinci ani. După expirarea perioadei de păstrare, dispozitivele de stocare a datelor (documentele) vor fi casate. Datele cu caracter personal înregistrate în registrul de reclamații sunt utilizate exclusiv în scopul unic al gestionării și evaluării reclamațiilor.

12.4. În cazul în care reclamația Dvs. este respinsă în totalitate sau parțial sau dacă termenul specificat pentru investigarea reclamației nu a adus niciun rezultat, vă puteți adresa cazul următoarelor autorități și organisme:

 • Pentru publicanți: Clienții noștri care au reședința sau se află în Uniunea Europeană pot utiliza platforma de soluționare online a litigiilor privind produsele și serviciile achiziționate prin intermediul internetului. Platforma online de soluționare a litigiilor este disponibilă la următorul link: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show
 • Pentru membri: În cazul contractelor încheiate pe suprafețe online, consumatorul poate utiliza, de asemenea, platforma online de soluționare a litigiilor operată de Uniunea Europeană, care este disponibilă la următorul link: http://ec.europa.eu/odr
 • Vizitatorii și utilizatorii în general: se pot adresa Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor și comisiilor de conciliere competente din localitatea lor de reședință. Comisia de conciliere este responsabilă pentru soluționarea extrajudiciară a litigiilor în materie de consum dintre consumator și întreprindere legate de calitatea, siguranța produsului, aplicarea normelor privind răspunderea pentru produse, calitatea serviciului și legate de încheierea și executarea contractelor dintre părți (litigii de consum). În acest scop, comisia de conciliere încearcă să reconcilieze părțile, iar în cazul în care nu se ajunge la niciun rezultat, ia o decizie pentru a asigura validarea simplă, rapidă, eficace și eficientă din punct de vedere al costurilor a drepturilor consumatorilor.

13. ALTE DISPOZIȚII

13.1. Prezentul acord este încheiat exclusiv între noi și Dumneavoastră, terții nu au niciun drept contractual, astfel că terții nu au dreptul de a impune îndeplinirea Acordului. Această prevedere nu se referă la membrii grupului nostru de companii care au dreptul de a executa Acordul ca și cum l-am executa noi. Prin încheierea prezentului Acord, orice drepturi ale unor terțe persoane privind executarea prezentului Acord încetează, indiferent de consimțământul terțelor persoane.

13.2. Nu veți transfera prezentul acord sau orice drepturi legate de Serviciu către o terță persoană. Cu toate acestea, avem dreptul de a transfera drepturile sau obligațiile legate de Serviciu și care decurg din prezentul Acord. În cazul în care drepturile noastre sunt transferate succesorului nostru legal, scăpăm de toate responsabilitățile care decurg din prezentul Acord.

13.3. În cazul în care observați conținut suspect publicat pe site, care ar încălca drepturile Dvs. de proprietate intelectuală, aveți dreptul să ne informați cu privire la încălcarea drepturilor prin intermediul unui document autentic sau al unui act de transfer cu caracter privat sau ne puteți solicita eliminarea conținutului ilicit. Notificarea trebuie să conțină obiectul încălcării și faptele care certifică încălcarea, datele necesare pentru identificarea informațiilor care încalcă drepturile, numele Dumneavoastră, adresa, sediul, numărul de telefon și adresa de e-mail.

13.4. În cazul în care nu luăm măsuri imediate împotriva comportamentului Dvs. de încălcare a legii, acest lucru nu înseamnă că confirmăm încălcarea contractului și nu constituie un motiv pentru alte încălcări.

13.5. Prezentul document conține acordul integral dintre noi și Dumneavoastră, în calitate de Părți. În cazul în care orice autoritate competentă consideră că o parte sau întregul text al acordului este inaplicabilă sau nulă, restul părților și dispozițiilor din Acord rămân valabile și continuă să rămână în vigoare.

13.6. Furnizorul de servicii are dreptul de a utiliza un colaborator pentru a-și îndeplini obligațiile care decurg din prezentul contract. Furnizorul de servicii este obligat să își asume întreaga responsabilitate pentru comportamentul ilicit al acestui colaborator, la fel ca și cum ar fi comis el însuși comportamentul ilicit.

13.7. În cazul în care oricare dintre părțile prezentelor CONDIȚII GENERALE DE CONTRACT devine nulă, nelegitimă sau inaplicabilă, acest lucru nu privește valabilitatea, legitimitatea și aplicabilitatea celorlalte dispoziții și părți ale contractului.

13.8. În cazul în care Furnizorul de servicii nu își exercită drepturile care decurg din prezentele CONDIȚII GENERALE, neexercitarea acestor drepturi nu va fi considerată ca o renunțare la drepturile respective. Renunțarea la orice drept este valabilă numai în cazul în care există o declarație scrisă explicită în acest sens. Faptul că Furnizorul de servicii nu insistă strict asupra îndeplinirii uneia dintre condițiile sau dispozițiile cuprinse în CONDIȚIILE GENERALE DE CONTRACT o dată la un anumit moment nu înseamnă renunțarea la îndeplinirea strictă a acelei condiții sau dispoziții în viitor.

13.9. Furnizorul de servicii și Utilizatorul fac tot posibilul pentru a-și soluționa litigiile pe cale amiabilă, în afara instanțelor de judecată.

13.10. În unele țări, legislațiile pot fi diferite, sau CONDIȚIILE GENERALE DE CONTRACT pot necesita condiții și completări speciale. Utilizatorul/Vizitatorul/Membrul/Publicantul poate găsi informații referitoare la țara sa în Anexa I. În cazul în care nu există o Anexă I atașată, CONDIȚIILE GENERALE DE CONTRACT sunt valabile fără completări.

13.11. Prezentele CONDIȚII GENERALE DE CONTRACT sunt valabile începând cu data de 01 ianuarie 2019 și vor fi în vigoare până la retragerea acestora.

14. POLITICA DE RETRAGERE, ELIMINAREA CONȚINUTULUI UTILIZATORILOR

14.1. Utilizatorul poate solicita eliminarea Conținutului de utilizator care îi aparține, contactându-ne la adresa de e-mail [email protected]. Cu toate acestea, rețineți că conținutul va fi eliminat din contul Dvs., dar nu și din conturile oricăror utilizatori, care ar fi putut dobândi acest conținut înainte de data solicitării Dvs. În plus, trebuie să știți că unul sau mai mulți utilizatori pot avea copii sau note referitoare la astfel de conținuturi, iar noi nu putem să le ștergem în niciun caz.

14.2. Din motive legale, putem păstra copii ale conținutului utilizatorului care nu vor fi în niciun caz puse la dispoziția publicului.