Nu rata cele mai bune oferte de muncă! Pentru oferte și funcții NOI, ÎNREGISTREAZĂ-TE!

Dacă te interesează munca erotică în Germania, Royal-Modells este numele pe care îl cauți.

Nimic nu te poate împiedica să faci bani imediat și în cel mai sigur mod!

Aplicați la cele mai profesioniste apartamente private din Germania, unde proprietarii și recepționerii amabili și înțelegători vă așteaptă cu trafic extrem de mare, mulți clienți fideli și câștiguri maximă, care pot fi atinse prin muncă erotică.

Să vedem detaliile, iată ce trebuie să știți despre această ofertă de muncă:

6 apartamente private de lux în Germania cu aceeași proprietară în orașele germane Oldenburg, Münster, Herford, Paderborn și Osnabrück care caută fete noi de peste 18 ani care caută un loc în care clientela este deja stabilită, prețurile sunt încă mari iar chiria este cinstită, corectă, unde se oferă condiții de muncă profesionale, curate și ordonate, dar în primul și în primul rând se poate lucra în mod calm, fără stres. Asta vă oferă rețeaua de apartamente private Royal-Modells în cele mai bogate regiuni germane!

Despre proprietară se poate spune că își construiește afacerea în cel mai corect mod (deja chis și în Elveția, detalii aici) și are deja o rețea de apartamente private construită perfect. Nu sunt necesare competențele lingvistice, vei putea lua legătură cu ușurință cu proprietara sau recepționistele, dar menționăm mereu faptul că aceste competențe îți dau un avantaj față de celelalte fete: merită să înveți măcar la nivel de bază, astfel îți vei putea construi clientela cât mai repede posibil. 

Peste 3.500 de clienți ne vizitează site-ul zilnic și câștigul este de 7000 EUR pe un termen de două săptămâni.

Primești reclame profesionale, se face publicitate și pentru apartamente de mulți, mulți ani, așa că propria noastră clientelă este uriașă, ceea ce se vede în numărul de vizitatori pe propriul site. Câștigurile medii pentru două săptămâni sunt în jur de 7.000 EUR, acestea depind și de aspectul tău, de calitatea pozelor tale, de serviciile oferite de tine și de ceea ce ai întreprins, dar mai ales de atitudinea ta! Bineînțeles, din veniturile extra nu se percepe comision, aceștia sunt doar banii tăi!

Oaspeții noștri sună în mod constant și dărâmă literalmente ușa, deoarece abia mai sunt câteva afaceri deschise în zonă!

Oferim muncă erotică în următoarele orașe germane:

  • Oldenburg (Nordul Germaniei, nu departe de Bremen și Hamburg) 2 apartamente private în total
  • Herford (între Hanovra și Münster)
  • Paderborn (lângă Münster)
  • Osnabrück (nu departe de granița cu Olanda)
  • În Münster, 1 apartament privat de lux utilat și mobilat

Bine de știut! Conform noilor legi privind prostituția, nu poți lucra decât cu prezervativ peste tot în Germania! Foarte multe afaceri au fost închise, au rămas foarte puține locuri, pentru că multe dintre ele nu au primit licență. Desigur, aceste magazine continuă să funcționeze și au un trafic fără precedent, soneria sună constant, clienții vin non-stop. 

Sunt garantate propria ta cameră și discreția 100%, precum și reclamele profesionale.

Fiecare fată are camera ei cu o zonă discretă în care se poate relaxa, iar locurile de muncă sunt complet echipate cu toate accesoriile și lucrurile necesare, cu bucătărie cu facilități de gătit, televizor, Wifi rapid și multe altele. În apropierea afacerilor există oficii poștale, centre comerciale, magazine alimentare și stații de autobuz. Fiecare are propria reclamă profesională nu doar pe cel mai mare site de publicitate, ci și pe toate site-urile regionale și importante de publicitate erotică, precum și în ziare și reviste. 

Nu vei întâmpina costuri ascunse, vei primi toate detaliile după aplicare și acest lucru nu se va schimba. Permisul de muncă îți va fi aranjat imediat! 

Programul de lucru în timpul săptămânii este între orele 10:00-23:00, vineri-sâmbătă de la 10:00 la 24:00. Poti veni minim pentru în termen de 1 săptămână!

Pentru călătorie îți stau la dispoziție microbuzele, dar desigur, poți călători și cu avionul sau trenul!

Promoție: Ia-ți prietena cu tine și îți vor oferi o călătorie gratuită!

Poți aplica direct la proprietar în engleză, germană, maghiară, rusă sau chiar și română!