Lindsay, o dansatoare erotică profesională ne spune cum este să ai o muncă de dansatoare într-un night club

Mulți oameni cred că fetele care au o muncă de dansatoare striptease consumă droguri. În realitate, majoritatea dansatoarelor erotice sunt niște fete normale care câștigă mulți bani într-un mod distractiv.

Lindsay ne povestește cum a decis să devină o dansatoare striptease și dacă clienții primesc într-adevăr servicii extra sau nu. A început să lucreze ca dansatoare când a aflat cât câștigă una dintre prietenele ei care lucra de ceva timp într-un night club.

A fost foarte emoționată și nervoasă în prima seară, picioarele îi tremurau înainte să intre pe scenă - ne povestește. Când am început să dansez, parcă toate temerile mele s-au risipit. Am simțit că prima mea noapte a fost un succes, așa că am decis să mă duc și a doua zi.

Când am început să dansez m-am simțit naturală și frumoasă. Am știut că acesta este sentimentul pe care îl căutam într-un loc de muncă.

Lucram de două ori pe săptămână și am avut parte de primul meu dans privat în a doua seară! Nu m-aș fi gândit niciodată că bărbații plătesc așa sume mari ca să te vadă în privat câteva minute. Am dansat 3 minute în lenjerie intimă și cel mult 30 de secunde goală, fără să ofer orice serviciu extra - din contră, clienții nu au voie să ne atingă!

munca dansatoare striptease

Singurul lucru negativ la munca de dansatoare este că trebuie să atragem atenția clienților ca ei să plătească pentru cât mai multe dansuri private. Aceste dansuri private se plătesc foarte bine, iar majoritatea clienților oferă și bacșiș.

Cele mai bune și rele experiențe legate de munca de striptease?

Ador faptul că pot să cunosc o grămadă de oameni noi în fiecare zi. Mă simt în siguranță, managerii sunt întotdeauna la club și au grijă de fete, alături de oameni de pază care apar în câteva secunde în caz de problemă.

Urăsc faptul că cearta dintre fete este la ordinea zilei. Dacă nu sunt prea mulți clienți, fetele ajung să se certe, dar sincer - eu consider că toată lumea are parte de bârfe și certuri oriunde ar lucra, nu doar în domeniul erotic.

Ador munca mea. Ador să dansez, să cunoasc oameni noi și să-mi pregătesc dansul pentru fiecare seară. Urăsc rutina, însă acest job nu poate deveni plictisitoare.

Dansatoarele se întâlnesc cu clienți după program sau nu?

În fiecare seară avem parte de clienți care ar vrea să se întâlnească cu noi ca să mergem la ei sau la hotel după terminarea programului, pentru că atingerea fetelor este interzisă la club.

joburi dansatoare striptease

Mie mi e pare periculos, așa că nu m-am dus niciodată, dar fetele mai tinere și naive merg pentru un venit extra. Venitul unei dansatoare este mai mult decât suficient pentru a trăi o viață fără griji.

90% dintre clienți acceptă dacă îi refuzi propunerea de a vă întâlni. Bătrânii sunt mai insistenți și nu vor să înțeleagă...

Dacă găsești un club serios și un manager bun, încearcă!

Sincer, acesta este unul dintre cele mai profitabile locuri de muncă de care am auzit. Nu trebuie să-ți fie frică, pentru că clienții nu au voie să te atingă și nu trebuie să-ți fie rușine, pentru că toate fetele au succes la diferiți clienți. Trebuie doar să fii entuziasmată și dispusă să înveți dansuri noi, să te perfecționezi încontinuu, asta dacă vrei să ai venituri substanțiale... :) 

Îți place să dansezi erotic? Încearcă o muncă de dansatoare striptease de pe Red-Life.ro!