O privire în lumea fetelor care practică muncă de dansatoare erotică

Dansatoarele erotice din cluburile de noapte nu au întotdeauna o treabă uşoară. Totuşi, societatea nu mai percepe cluburile de noapte ca fiind locuri păcătoase, ci un loc obişnuit de ieşit în weekend-uri. Munca în sine are o mulţime de avantaje, ca programul flexibil şi avantajul de a fi plătită după programul de lucru.

Înainte să te decizi, ai vrea să iei în considerare câteva lucruri importante pentru a nu fi dezamăgită.

Primul pas: decizia dacă munca de dansatoare este într-adevăr pentru tine

Deci, te gândeşti să devii o dansatoare erotică?  Nu este o muncă uşoară şi trebuie să iei în considerare mulţi factori înainte să te decizi, dar ţine minte că poţi câştiga o gămadă de bani, dacă te afli în locul potrivit.

Începutul nu este greu, asta dacă nu ţi-ai ales un club unde se cere şi experienţă în domeniu. Tot ce trebuie să faci este să mergi la club şi să vorbeşti cu administratorul, care în principiu te va lăsa să încerci pentru o seară înainte să te decizi.

muncă dansatoare erotică

Începutul nu este greu, asta dacă nu ţi-ai ales un club unde se cere şi experienţă în domeniu. Tot ce trebuie să faci este să mergi la club şi să vorbeşti cu administratorul, care în principiu te va lăsa să încerci pentru o seară înainte să te decizi.

Înainte de prima noapte, este indicat să îţi alegi un nume de scenă, pentru a putea separa viaţa profesională şi cea personală.

Prima noapte ca dansatoare erotică

În prima noapte te vei uita probabil la club, vei cunoaşte şi observa fetele - cum se comportă, cum sunt clienţii, apoi...te vei pregăti pentru primul dans erotic. O condiţie fizică bună reprezintă un avantaj, dar nu îţi face griji dacă nu eşti fit - toată lumea câştigă bani frumoşi într-un club.

Ţine minte că nu trebuie să fii 90-60-90, fiecare bărbat are gusturi diferite când vine vorba de femei, deci nu trebuie să ţii diete stricte. Toate fetele câştigă excelent dacă sunt destul de creative în dansul lor şi se perfecţionează încontinuu.

dansatoare erotice

Câştigurile tale ca dansatoare erotică

Plata poate diferi de la un club la altul, dar în mod obişnuit vei primi bacşişuri de la clienţi toată noaptea, apoi: vei da o sumă fixă la DJ, ospătari şi alţi angajaţi. Suma fixă depinde de mai multe lucruri: dacă eşti angajată, câte ture lucrezi pe săptămână etc.

Suma rămasă după împărţirea acestor sume fixe prestabilite este exlusiv a ta! 

Eşti o fire aventuroasă şi te gândeşti să încerci o muncă de dansatoare? Cele mai bune joburi de dansatoare pot fi găsite aici.