50 Shades of Gray readuce munca erotică de BDSM în lumina reflectoarelor

Studiourile care oferă servicii BDSM au devenit incredibil de populare de la apariția trilogiei Fifty Shades of Gray, iar unii sunt dispuși să aștepte chiar și câteva zile pentru a fi disciplinați de o dominantă bună.

O muncă erotică neobișnuită a căpătat centrul atenției recent. Saloane și locuințe private exclusiviste și studiouri erotice din Germania și Elveția angajează o domina și crează o cameră specifică persoanelor interesate în acest fetish.

Și totuși... Ce presupune munca erotică de BDSM?

Prescurtarea vine din limba engleză și înseamnă: Bondage and Discipline, Sadism and Masochism - adică Sclavie și Disciplină, Sadism și Masochism. Așadar, este o lume închisă cu reguli specifice, nu pentru oricine. 

Filmul ne oferă o perspectivă a ce presupune lumea BDSM-ului și îi ajută pe cei care trăiesc o viață sexuală normală să înțeleagă că există persoane care se simt fericiți și împliniți când sunt satisfăcuți astfel.

munca erotica

Acești oameni sunt la fel de speciali ca oricare din noi, pentru că suntem total diferiți și unici cu plăceri diferite, iar asta nu înseamnă că suntem păcătoși. Fiecare dintre noi trebuie să înțeleagă că unora le place sexul dur și că este în regulă să fii diferită.

Femei legate, bărbați legați, asta presupune munca de BDSM

Aceșt fetish atrage mulți oameni, mai ales pentru că în acest tip de sex nu există egalitate între parteneri. Avem un dominant pe de o parte, care domină și un supus (o slugă) care se supune.

Să recunoaștem - cu toții ne-am jucat cu gândul de a fi legați de pat...

Scopul jocului este ca amândoi să se simtă bine, dar este important de știut - cea/cel care domină nu roagă, ci comandă, într-un fel obligă sluga să se supună. Nu contează intensitatea cât timp totul este consensual.

BDSM este doar la început

Când vine vorba de BDSM pentru începători, trebuie să o luați foarte încet pentru a putea simți plăcerea pe care o oferă. Nu trebuie să vă fie frică de BDSM, trebuie doar să fiți deschiși către noi experiențe și să vă alegeți un cuvânt de siguranță!

munca erotica pentru femei

Cei mai mulți se gândesc că BDSM este egal cu durere. În realitate, poate presupune mângâieri tandre în timp ce ești legată sau să primești palme peste fund - ideea este să fii satisfăcută la final fără să te simți stânjenită.

Te interesează o muncă erotică? Găsești cele mai bune anunțuri de muncă erotică și nu numai doar pe Red-Life.ro!