Nu rata cele mai bune oferte de muncă! Pentru oferte și funcții NOI, ÎNREGISTREAZĂ-TE!

JOY MODELS

Studio privat în Rothrist fără concurență, renovat în stil exclusivist

Rothrist este unul dintre cele mai populare și frumoase orașe din Elveția, unde poți avea cele mai mari venituri.  Orașul este un centru turistic și comercial, care se află la 2 minute distanță de autostrada Zürich - Basel - Luzern.

FĂRĂ CONCURENȚĂ | AMENAJARE EXCLUSIVISTĂ | ECHIPĂ DE MARKETING PROFESIONISTĂ | CAMERĂ PRIVATĂ | CÂȘTIG GARANTAT

Studioul privat funcționează de 10 ani, fiind condus de același administratoare cu experiență, care știe de ce ai nevoie, pentru ca tu să te simți excelent și să ai cele mai mari venituri din Elveția în domeniu.

Păreri: Eu cred că pe lângă banii câștigați, o persoană are nevoie de o atmosferă relaxantă și de multe anunțuri publicitare pentru a putea lucra în domeniu. Mi-e rău deja de administratorii zgârciți, care economisesc prețul anunțurilor. Mi-a plăcut locul, am primit niște poze profesionale și am verificat toate anunțurile, care au fost perfecte :) - Monica

O să ai camera ta unde vei putea lucra în maximă discreție și liniște.

  • Avem peste 100 de clienți fideli
  • Echipă veselă, recepționistă și administratoare amabilă
  • Nu există cheltuieli ascunse, scrise cu litere „mici„
  • Te ajut cu transportul și cu efectuarea unei ședințe foto profesionale!
  • Mă ocup de permisul de muncă a tuturor fetelor!

Comision 50%, iar veniturile din serviciile extra sunt doar ale tale, câștig săptămânal 4000 chf - 5000 chf

Comisionul include instrumentele de lucru, cazarea, băuturile răcoritoare fără alcool și cafea, wifi, anunțurile profesionale, recepționista, care răspunde în locul tău la telefon, taxele și permisul de muncă.

Una dintre cele mai corecte condiții de muncă erotică din Elveția pentru fetele care știu ce vor și caută o atmosferă relaxantă. Nu este un Laufhaus, Fkk și nici club erotic, ci un studio privat de calitate - amenajat cu mobilă de lux.

Alătură-te și Tu echipei Joy Models, vezi cum e să lucrezi cu anunțuri profesionale și comision corect, într-o atmosferă familială, în maximă discreție și sferă privată. 

Tel / viber / whatsapp: ‭+41 76 672 58 85‬ (Joy)

Web: www.joy-models.ch
e-mail: [email protected]

În limba română – magyar – english – deutsch – русский!