Nu rata cele mai bune oferte de muncă! Pentru oferte și funcții NOI, ÎNREGISTREAZĂ-TE!
Locatia noastra este deschisa de 18 ani si frecventata de corekt Clienti noi si vechi.Suntem o locatia cu experienta si Service foarte bune, reclama buna Sefa este nemtoaica Cautam fete corecte cu simtul umorului +18 ani Fiecare fata are sansa de a castiga frumos Noi lucram ********** pentru fete 40 pentru casa Extra este totul al vostru Noi va punem la dispozitie servici: gel de dus, apa de gura, prosoape, Pilote paturi, lenjeride pat.
Fiecare fata are soneria ei, dulap personal cu incuietoare, seif Internet WiFi Deasemenea o femeie la receptie care va poate ajuta cand exista nelamuriri Masina pentru a merge la cumparaturi sau unde aveti nevoiePuteti dormi in locatia noastra Masina de spalat, uscator de rufe Va putem ajuta cu actele de munca Animale de companie si parteneri de Sex masculin nu sunt acceptate in locatia noastra Locatia noastra lucreaza cu acte in regula, suntem o locatie care lucreaza legal.
Deasemenea vorbim mai multe limbi: Germana, Engleza, Maghiara. Daca aveti interes ne puteti contacta:Whatsapp, viber email, telefonic, SMS Va asteptam cu drag si multa seriozitate.