Muncă erotică în Elveția: apartamente private de lux Roșu Roșu în cantonele Biel și Berna - suntem deschiși

Muncă erotică elvețiană pentru fete exigente, decorative, cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, care caută o oportunitate unică de muncă erotică!

Apartamentele private administrate profesional de Red Rose din Cantonul Berna vă oferă cele mai bune câștiguri și condiții, astfel încât să nu aveți nimic de pierdut, încercați!

Muncă legală 100% - câștiguri săptămânale de 4-6000 CHF

 #redrose #muncaerotică #Elveția #private #bern #biel 

Ce trebuie să știți despre apartament: este situat într-o zonă solicitantă și liniștită, nu într-un cartier roșu, astfel încât oaspeții care vin aici sunt cu toții discreți și extrem de galanți. Apartamentul a fost mobilat pentru a satisface nevoile fetelor și ale oaspeților - sunt dotate cu tot.

Aceasta înseamnă că puteți găti, coace, spăla la fel cum doriți, ca și cum ați fi acasă! În apartamentele private există WiFi gratuit, TV pentru a vă face să vă simțiți și mai confortabil.

Nu trebuie să lucrați într-un club aglomerat aici pentru a face bani, credem că puteți lucra fără stres într-o echipă mică și deci nu există nici o „dramă la locul de muncă”. Doar 2-3 fete lucrează în apartamente!

Desigur, este un avantaj să vorbești limba, cu toate acestea, nu este o problemă dacă germana ta nu este perfectă, deoarece avem un recepționer

Până la 30-40 de oaspeți vă așteaptă în fiecare zi, care pot fi toți oaspeții obișnuiți!

Aveți propria cameră cu discreție maximă și toate instrumentele sunt oferite pentru dvs.

Cantonul Berna este unul dintre cele mai mari și mai bogate. Există multe zone cu oaspeți bogați, unde munca erotică este complet legală, permisul de muncă este pregătit în prealabil pentru toată lumea, deci trebuie doar să lucrați.

Puteți lucra într-unul dintre cele mai renumite și mai frumoase orașe din Elveția, care este și un centru turistic și de afaceri: salonul este situat vizavi de fabrica de ceasuri OMEGA, SWATCH, astfel încât majoritatea oaspeților sunt garantați.

Lucrăm cu prețuri ridicate, aici săptămânalul 4000-6000chf nu este doar o promisiune goală!

Ce oferim:

  • Internet (WLAN)
  • Prosoape
  • Instrumente de lucru
  • Mașină de spălat / uscător
  • Publicitate pe internet - cele mai bune reclame
  • Cazare
  • Recepționer care vă coordonează termenii (în engleză, germană, franceză)
  • O mică echipă de familie
  • Permisul de lucru este GRATUIT!

Pentru a aplica, trimiteți 3 selfie-uri proaspete (fără efecte și retușări) și informațiile dvs. de contact.