St. Gallen și Amriswil - Lucrare legală elvețiană fără costuri ascunse

Ceea ce este adevărat pentru ambele afaceri erotice este că ți se garantează un salariu ridicat datorită conducerii profesionale care controlează totul, astfel încât să poți face față oaspeților fără stres.

Creăm anunțuri personalizate pentru fiecare fată separat pe cele mai mari pagini, unde vă personalizați serviciul - nimic nu este obligatoriu aici!

O fată medie se poate aștepta săptămânal 3-5.000 CHF!

- Căutăm fete tinere, drăguțe, cu vârsta peste 18 ani, precum și femei feminine și fetișe -

Abilitățile lingvistice sunt un avantaj, dar nu o așteptare, un recepționer vă va ajuta cu munca. Munca însoțitoare este, de asemenea, asigurată, cu o clientelă imensă, în siguranță. Escorta nu este necesară, dar dacă doriți să ieșiți, propriul nostru șofer vă va aduce la adresă!

Oportunități de muncă erotice pentru adulți în centrul orașului St. Gallen ..

..pentru fete și doamne care își fac treaba la un nivel înalt și caută o oportunitate unică, nu locurile aglomerate! Și pentru începători!

Orașul St. Gallen este situat la granița germano-elvețiană, astfel încât să primiți oaspeți din 2 țări într-un singur loc.

Acesta este un avantaj multiplu pentru dvs. datorită situației actuale, deoarece oaspeții germani călătoresc și în Elveția pentru a vizita apartamente erotice.

Doar 5 fete lucrează împreună maximum.

Un loc de muncă erotic bine cunoscut și bine stabilit în Amriswil de 30 de ani...

.. un club de saună vă așteaptă sosirea. Condițiile corecte și câștigurile mari sunt garantate dacă aplicați aici!

Ce oferim aici:

  • EXTRAS sunt ale tale
  • cazare gratuita
  • camere de lucru complet echipate, renovate
  • 50 de oaspeți pe zi

Solicitați direct proprietarului cât mai curând posibil, astfel încât să puteți câștiga discret mulți bani cu munca erotică elvețiană!