Cei mai bogați clienți din Elveția te așteaptă în orașele Chur și Frauenfeld!

Oportunitate de muncă erotică cunoscută de puțini, pentru fete drăguțe, decorative, cu aspect fizic plăcut între 18-40 de ani în cea mai bogată regiune a Europei! Suntem deschiși de mai bine de 20 de ani!

cameră proprie | vechime de 25 de ani | venitul extra îți rămâne ție | anunțuri evidențiate și personalizate | clientelă fidelă bogată | 50% comision și nimic altceva | fete și recepționeră drăguțe


Am dori să vă prezentăm 2 orașe elvețiene excelente (CHUR, FRAUENFELD), despre care puțină lume le cunoaște și unde puteți lucra fără concurență în apartamentele mele private cu un design pretențios, și cu un număr mic de colege. Lucrez cu fete internaționale și cu o recepționeră drăguță. Comisionul este de 50% și nu ai alte cheltuieli, de fapt îți plătesc în avans călătoria. În ambele orașe te așteaptă câștiguri perfecte dacă ești exigentă. Nu caut modele de top, trebuie doar să fii drăguță, bineînțeles frumoasă și zâmbitoare. Lucrez doar cu câteva fete și toată lumea primește destui clienți. 

În fiecare zi, 5-800 de clienți se uită la profilele fetelor noi doar pe site-ul meu!

Consider că

Am lucrat în multe locuri de-a lungul timpului, dar nu am auzit de Chur. Sunt foarte puține anunțuri în care se caută fete aici, deoarece nu sunt multe afaceri în apropiere, de aceea m-am bucurat foarte mult când am ajuns aici și practic am putut lucra independent.
Jennifer

Facem cele mai bune fotografii profesionale posibile pentru toată lumea de aici și fac reclamă pe toate site-urile de anunțuri elvețiene + ziare, reviste. 

Majoritatea oaspeților noștri sunt ocazionali, dar mulți dintre ei vin direct la tine văzând reclamele. 

Avem trafic constant, stabil în fiecare zi și săptămână, la mine nu vei avea nici o zi pe zero! 

Orașul elvețian CHUR este o bijuterie, un adevărat paradis, cu mulți turiști. Avem trafic constant atât iarna cât și vara, și încă poți lucra aici la vechile prețuri mari. Vei avea de plătit 50% comision din prețuri, nimic altceva. Vei putea lucra într-un mediu calm, fără stres, cu mobilier sofisticat și într-o atmosferă plăcută. Vei primi gratuit permisul de muncă, instrumentele de lucru, băuturile răcoritoare și cafeaua

Fără certuri, probleme, neînțelegeri și costuri ascunse! 

Câștiguri săptămânale de 4-6.000 CHF - acesta este al Tău! 

 

✔️ Wifi, TV, în apropiere ai și oportunități de cumpărături și solar.

✔️ Discreția 100% este garantată, de la mine nimeni nu va ști vreodată cum îți câștigi banii.

✔️ Poți veni și pentru cel puțin 1 săptămână!

apartament privat de lux chur
apartament privat de lux chur
apartament privat de lux chur

+ 1 altă opțiune către Frauenfeld, care este capitala cantonului Thurgau și înseamnă: zonă pentru femei 

Orașul nu este departe de Zürich, iar Lacul Constanța este, de asemenea, în apropiere! Acesta este unul dintre cele mai vechi apartamente private de aici, funcționează de 30 de ani, așa că aici sunt garantate traficul și câștigurile stabile în fiecare perioadă!

50-50% comision - nu ai alte cheltuieli – veniturile extra îți rămân ție - te așteaptă o recepționeră și fete  internaționale. Reclame maxime și câștiguri săptămânale de 4-6000 CHF! Îți poți schimba locul între apartamentele private!

(Dina - proprietară) 

Număr de telefon: +41 76 531 90 55

Viber / WhatsApp

Adresă e-mail: [email protected]

Rog toate persoanele interesate să aplice cu o fotografie de înaltă calitate în lungime completă și cu un număr de telefon, dacă este posibil. Sun toată lumea aproape imediat și fac și o programare. Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi prin Viber, WhatsApp sau e-mail. 

apartament privat de lux chur
apartament privat de lux chur
apartament privat de lux chur
apartament privat de lux chur
apartament privat de lux chur