RED-LIFE, care funcționează de 10 ani, este locul de joacă pentru femei și bărbați de succes din 2014! Trăiește viața pe care ți-ai dorit-o întotdeauna!

profile img
alert icon
Atenție!
alert icon
Îți poți folosi datele de înregistrare, profilul, creditul încărcat pe fiecare (9) pagină publicitară RED-LIFE și pe toate cele 3 pagini susținătoare (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).

RED-LIFE, care funcționează de 10 ani, este locul de joacă pentru femei și bărbați de succes din 2014! Trăiește viața pe care ți-ai dorit-o întotdeauna!

2023-07-11
(actualizat 9 luni în urmă)
160
vizualizare

”Apartament privat, extra sunt ale tale, anunțuri premium” - acum poți afla realitatea conținutului din spatele listelor scurte!

”Apartament privat, extra sunt ale

Ce înseamnă expresiile scurte din anunțurile de muncă erotică?

Dacă ai întâlnit deja anunțuri de muncă erotică, trebuie să fi observat că există publicanți care depun efort minim atunci când scriu textul anunțului, astfel te poți interesa numai prin telefon despre detaliile jobului erotic, dar proprietarii profesioniști, managerii de afaceri scriu un text publicitar lung și semnificativ, astfel încât să poți obține răspunsurile la toate întrebările în avans - accelerând astfel procesul de aplicare și angajare la locul de muncă.

Indiferent, acești publicanți care oferă muncă erotică sunt în continuare disponibili dacă ai întrebări, dar este mult mai ușor să alegi oferta de muncă potrivită ție dacă cunoști toți termenii. Pentru asta, îți oferim puțin suport, la ce să fii atent și care sunt condițiile care îți vor facilita cu siguranță munca erotică atât în străinătate cât și acasă.

Un anunț bun de muncă sexuală este substanțial și conține toate informațiile relevante despre munca erotică în cauză!

Expresiile folosite privind apartamentele private

Vom începe cu cea mai comună expresie, deoarece este cea mai populară locație atât pentru munca erotică română, cât și cea străină. Un apartament privat este o locuință sau un apartament cu autorizație într-o clădire de condominiu în care poți primi legal oaspeții într-un mediu familiar și, ceea ce este mai important, în mod discret.

Acest lucru contează foarte mult, deoarece majoritatea bărbaților (oaspeții lucrătorului sexual) nu doresc ca toată lumea să știe despre timpul lor liber, așa că sună într-un bloc de apartamente liniștit, unde doar voi doi știți ce se va întâmpla. De obicei - deoarece aceste apartamente private au maximum 2-3 camere - nu este întotdeauna un recepționer la fața locului, mai degrabă este o alegere potrivită pentru lucrătorii sexuali care pot lucra independent în domeniul erotic.

Printre oportunitățile de muncă 18+ poți găsi și apartamente cu 1 cameră unde ești complet singură, dacă așa te simți bine, sau apartamente cu mai multe camere unde poți veni cu prietena ta sau altcineva va lucra alături de tine.

Deci, un apartament privat este cea mai populară formă de a efectua muncă erotică, deoarece poate fi familiar - prietenos - chiar romantic!

Veniturile extra sunt ale tale...

Există serviciul de bază și există cele extra.

Pentru cei care au experiență cu munca erotică sau munca de escortă, nu este nevoie să intrăm în detalii, dar dacă ești încă la început de drum, se recomandă să soliciți și adresa web locală pentru ”afacere” atunci când aplici pentru oferta de muncă selectată. Aici se afișează ce servicii extra sunt disponibile, cât costă și ce este inclus în serviciul de bază la afacerea erotică în cauză.

Peste tot este diferit (ora, prețul variază) și dacă nu găsești informații pe site, asigură-te să întrebi ce este considerat de bază și extra atunci când aplici.

Faptul că propoziția ”veniturile extra sunt ale tale” apare într-un anunț nu înseamnă că trebuie să îți asumi tot, ci tu decidezi ce oferi - prețul minim poate fi stabilit de afacere - iar această sumă este în totalitate a ta, adică nu există niciun comision pentru această sumă. Vei da peste această opțiune doar la ofertele de muncă în sistem procentual, deoarece în acest caz nu vei ”preda” bani din veniturile extra, ci doar din suma serviciului de bază...

Curățenie - o faci tu sau nu?

Unde nu scrie nimic în anunț despre curățenie, de obicei fetele care lucrează acolo fac curățenie singure.

Există saloane erotice unde iau asta atât de în serios încât scad bani de la cei care nu fac curățenie. Prin urmare, și aceasta este o întrebare pe care ar trebui să o puneți proprietarului în orice caz, astfel încât să nu ai parte de surprize mai târziu. Este destul de clar că nu vrei să îți primești oaspeții tăi în condiții neplăcute, așa că este bine să faci mereu ordine înainte și după tine, dar dacă îți este mai convenabil ca altcineva să fie atentă la „curățenia de primăvară” atunci merită să cauți un anunț care menționează curățenia.

În acest caz, serviciul de curățenie va sosi în mod regulat sau menajera va fi responsabilă de ordine și nu va trebui să își faci griji pentru asta. În majoritatea locurilor, recepționerele și „hausdamele” cumpără tot ce este nevoie și se ocupă și de curățenie.

Cameră proprie, discreție

Este un punct foarte important în căutarea unui loc de muncă erotic dacă îți este greu să suporti apropierea altor fete. Daca locul de muncă îți oferă cameră privată, înseamnă că lucrezi exclusiv într-o cameră, ești responsabilă pentru aceasta, îți poți lăsa instrumentele de lucru acolo etc.

În unele locuri, aceasta este și camera ta de dormit, dar există locuri în care cazarea este complet separată, adică nu îți desfășori munca erotică în camera în care dormi și te odihnești.

Acolo unde posibilitatea unei camere separate nu este listată, este mai obișnuit să mergi în camera „liberă” la momentul actual cu oaspetele tău, caz în care îți iei propriile bunuri de care ai putea avea nevoie și la sfârșit lași camera în ordine. Întreabă publicantul unde vei dormi/caza, pentru că în cazuri rare se întâmplă și să împărțiți o cameră cu o fată străină, unde există un pat pentru voi doi.

Anunțuri premium...

Publicitatea este cel mai important lucru în orice țară dacă vrei să câștigi bani cu muncă erotică, chiar dacă lucrezi într-un Laufhaus. Anunțul tău poate fi și discret, acoperind tatuaje și fața, dar doar așa te vor găsi viitorii tăi oaspeți. Poți câștiga cel mai bine în acele locuri în care nu doar angajații apar individual în reclame, ci există anunțuri pentru magazinul erotic în sine, pe toate platformele posibile.

În străinătate este mult mai liber să faci reclame, panouri publicitare, TV, ziare, ceea ce înseamnă că de la un ANUNȚ PREMIUM se poate aștepta cel puțin la anunțuri proprii (setcard) pe TOP 2-3 site-uri naționale locale erotice de parteneri de sex. În orice caz, întreabă dacă vei avea 1 anunț propriu și pe ce site-uri web? Din aceasta poți vedea imediat, vei ști că este un loc serios.

Înregistrare plătită / cost suplimentar?

Permisul de muncă este gratuit în unele țări, chiar și provincii / cantoane (Elveția), dar există locuri în care trebuie să-ți plătești singur impozitul.

În Austria, aceasta include și certificatul de aptitudine medicală + carnet. Astfel, atunci când aplici, este important să clarifici la ce te poți aștepta, dacă nu găsești o descriere mai precisă a acestui lucru în anunț. Înregistrarea este necesară la locurile de muncă erotică legală, dar reține că acest lucru te protejează! În majoritatea locurilor, suma predată include costurile de înregistrare și taxele, dar există locuri în care se solicită o anumită sumă mai mică pe zi după zilele lucrate.

Buton de panică / cameră / serviciu de securitate

Nu trebuie să îți faci griji, butonul de panică nu este acolo pentru că jobul pentru care aplici este într-o zonă atât de proastă, sunt pur și simplu există regiuni în care măsurile de precauție pentru protejarea lucrătorilor sexuali au fost făcute obligatorii. Astfel, în aceste locuri, proprietarul a fost nevoit să instaleze un sistem de butoane de panică încorporat în perete. Camera care monitorizează intrarea îți oferă un mare avantaj, deoarece poți decide chiar acolo pe cine vrei să lași să intre și pe cine nu. Multe locuri au deja o cameră în exteriorul ușii, lângă soneria, așa că poți decide pe cine lași să intre!

Sistem procentual

Poate fi 60:40% sau 50:50%, sau decontare individuală!

Ceea ce este comun la sistemele bazate pe procente este că le plătești în funcție de venitul brut. Proprietarul selectează ceea ce este inclus în aceasta, așa că trebuie să întrebi și de această poveste, deoarece există locuri în care trebuie să plătești și din extra, dar în majoritatea locurilor asta este separată și complet a ta. Este o întrebare importantă deja în momentul aplicării dacă curățenia, impozitul, cazarea este inclusă sau dacă se plătește separat.

Practic, regula de aur este că cu un contract pe comision de 50% nu poți avea alte cheltuieli (cel puțin în Elveția), în timp ce cu un contract pe comision de 40% proprietarul îți poate cere o sumă(e) mai mică pentru impozit și curățenie.

O altă informație de bază de care puțini oameni sunt conștienți este că comisionul în % nu este un cadou, nu este o infracțiune și nu este ilegal.

Din această sumă, operatorul afacerii erotice în cauză poate plăti utilitățile, chiria proprietății, anunțurile tale + anunțurile proprii ale afacerii, echipamentele de muncă și igienă, o recepționeră care se ocupă de telefon și de oaspeți pentru tine, chiar și cheltuielile de călătorie și, cel mai important, impozitul, permisul de muncă și toate celelalte cheltuieli care sunt necesare pentru funcționarea afacerii erotice (da, aici este inclus de exemplu și contabilul).

Chirie fixă ​​sau taxă de închiriere (miete)

Pentru locurile cu chirie fixă, plătești o chirie zilnică sau săptămânală (Miete), la fel ca și cum ai închiria un apartament. Aici, nu contează câți oaspeți ai, câți și ce extra faci, plătești doar suma care este menționată în contractul de închiriere. Pe de altă parte, te ocupi singură de telefon în locațiile cu chirie fixă, poți cere ajutor la anunțuri, dar și costul acestor cheltuieli rămân să fie achitate de tine. Ești responsabilă pentru toate celelalte cheltuieli, cum ar fi impozitul, instrumentele și reclamele.

"Venit de 5000 într-o săptămână"

Nu, asta nu înseamnă că cei 5.000 de franci îți vor fi înmânați imediat ce expiră termenul de 1 săptămână.

Aceste cifre, de exemplu, în anunțurile pentru locuri de muncă erotică în Elveția arată întotdeauna o medie, astfel încât, dacă dai totul, poți câștiga atât de mult. Depinde de pozele tale, cât de mult arăți ca și în poze, depinde de serviciul oferit, de atitudinea ta și de cât de amabil și ușor te poți conecta cu oaspetele tău.

Hainele, pantofii, accesoriile potrivite, machiajul și o personalitate zâmbitoare îți vor aduce cu ușurință acasă această sumă, dar dacă într-un mod foarte evident chiar nu ai chef de nimic, atunci vei câștiga doar o fracțiune din ea și chiar și oaspeții pot scrie un review negativ pe forum despre experiență, care nu numai că va determina viitoarele termene pe care le vei avea, dar scade și calitatea locului - astfel încât proprietarul poate să nu fie sigur că îți va mai da o programare data viitoare.

Instrumentele necesare pentru lucru asigurate

Asta conține aproape tot ce vei folosi în timpul petrecut acolo. Fie că este vorba de un studio erotic, sau de un apartament sau salon privat, produsele de curățenie, hârtie igienică, lenjerie de pat, ustensile de bucătărie etc. vor fi toate la îndemână, nu trebuie să aduci nimic cu tine în autobuz. În esență, îți poți prelua camera/apartamentul în așa fel încât să ai nevoie doar de propriile lucruri. Această categorie include, desigur, și lucrurile pe care le folosești cu oaspetele tău, cum ar fi prosoape curate, prosoape de hârtie și alte accesorii din cameră.

Fotografiere profesională asigurată

Din moment ce știm deja că câștigurile tale depind de fotografiile tale - mai ales dacă lucrezi în sistem procentual - este, de asemenea, în interesul conducerii să le prezinți oaspeților tăi cea mai bună parte online. Prima impresie este cea mai importantă, și nu este suficient doar textul publicitar. De aceea, multe locuri oferă un fotograf cu care afacerea erotică are un parteneriat, așa că ori de câte ori sosește o fată nouă, el vine la adresă și îți face câteva fotografii noi, aranjate profesional, pe care bineînțeles le retușează puțin la sfârşit. Aceasta este o afacere bună pentru tine, pentru că ulterior îți poți extinde portofoliul cu aceste fotografii.

În concluzie, dacă nu ești sigură de ceva, nu aștepta până când stai deja la ușă, nu ezita să întrebi despre tot de la publicanți!

Cele mai recente aplicații

RECOMANDĂRI DE MUNCĂ EROTICĂ
MUNCA EROTICĂ RECOMANDATĂ constă exclusiv în oferte de muncă actualizate în mod regulat și cu condiții excelente pe paginile de publicitate Red-Life, unde nu vei fi dezamăgit! Publicanții noștri verificați și recomandați de aici fac publicitate de mulți ani cu aceleași condiții și date de contact, credem că sunt extrem de încredere din orice punct de vedere.

Deschis în Hanovra de 15
+49 171
Arată
Iată șansa ta de a
+49 162
Arată
Câștig mediu: 15.000 EUR pe
+43 660
Arată
2 studiouri erotice de lux
+41 76 7
Arată
Mulți oaspeți, mulți bani! Puteți
+41 79 5
Arată
Nu mai trebuie să călătorești
+43 67 7
Arată
Câștiguri excepțional de mari cu
+41 76 5
Arată
2 apartamente private excelente elvețiene
+41 76 6
Arată
Pearls Lounge - femeie proprietar
+41 76 4
Arată
Ai posibilitatea de a alege
‪+41 
Arată

Între timp, pe forum

Anunțuri video
de muncă erotică

Informații utile

în cifre (statistici 1 lună - 3 luni - 1 an)
Surse: Google Analytics și instrumente webmaster
3 255 +8%

utilizatori unici români au folosit pagina publicitară de 8485 ori în ultima lună!

8 627 +9%

de click-uri și am apărut în total de 64147 ori pe Google în ultimele 3 luni!

34 968 +5%

de click-uri și am apărut în total de 275646 ori pe Google în ultimul an!

Concepte de bază

Munca erotică este o muncă, pe care o poate face doar o persoană de peste 18 ani, deoarece include servicii sexuale și, în schimb, clientul plătește bani sau cumpără cadouri scumpe. Serviciul lucrătorului sexual poate include aproape orice, chiar și un loc de muncă pentru adulți fără sex, de ex. joburi fetis, femdom, job de masaj, job hostess, job webcam sau dans, dar alegerea este întotdeauna a ta, nimeni nu te poate obliga să faci sex. De obicei, facem diferența între joburile erotice incall și outcall, astfel că lucratorul sexual poate lucra într-un studio, salon privat sau bordel, mai rar poate fi neplăcut, așa că se întâlnesc undeva cu oaspetele, care poate fi un hotel, casa clientului sau oriunde altundeva. .. Și, de asemenea, nu contează dacă ești băiat sau fată sau trans sau chiar orientarea ta sexuală, deoarece orice persoană adultă poate fi o escortă sau un lucrător sexual.

Majoritatea oamenilor consideră că munca de escortă este doar muncă sexuală, dar înseamnă cu adevărat companie, de ex. bărbații înstăriți care sunt singuri sau doresc doar să se distreze plătește pentru timpul unei fete de escortă, pentru a fi alături de ea. Vor să sară partea de întâlnire și să sară la cel mai bun moment, așa că practic acești bărbați vor să angajeze o prietenă doar pe termen scurt. Îl numim outcall, în cazul în care oaspetele comandă companiei camera de hotel, casa sau weekend-ul lor etc. Există și fete de escortă VIP sau High Class, care sunt deosebit de scumpe și doar cele mai bogate pot plăti pentru serviciile lor de muncă de escortă, care includeți experiența prietenei „GFE”, ceea ce înseamnă că fata de escortă îl tratează pe oaspete ca și cum ar fi iubita lui adevărată.

Munca erotică este, de asemenea, o categorie de muncă erotică, deoarece maseuzele fete pot oferi servicii suplimentare pe lângă masaj! Desigur, puteți solicita un job de masaj normal, dar dacă doriți să vă oferiți mai multe în serviciul dvs., atunci puteți alege dintre joburi de masaj erotic, pentru mai multe venituri. Există mai multe tipuri de masaj sport clasic, care este complet fără sex și muncă fără erotică, însă pe Red-Life veți găsi de obicei o muncă de masaj tantra, care oferă o experiență tantrică, numită și atingerea sufletului prin corp! În fiecare caz, înainte de completarea cererii, întrebați despre locul de muncă specific, ce fel de masaj este și care sunt serviciile așteptate.

Pagină publicitară de încredere

Funcţionăm ca o pagină publicitară independentă şi verificăm serios ofertele de muncă, anunţurile şi pe cei care le publică.

Cei mai mulţi membri înregistraţi

Avem 79565 membri activi şi avem 930 membri noi lunar care caută sau oferă muncă erotică. Intră şi Tu în comunitatea noastră!

100% discreţie şi siguranţă

Oferim discreţie şi siguranţă maximă aplicanţilor şi publicanţilor. Utilizăm nenumărate funcţii de securitate şi verificare în acest sens.

Oferte de muncă verificate, reale

Toate ofertele de muncă sunt verificate imediat şi filtrăm cele nereale sau suspecte, înainte să devină active pe site! Pentru noi, siguranţa Ta este pe primul loc!

Ştiri şi funcţii utile

Oferim informaţii interesante şi utile din lumea muncii erotice şi funcţii importante pentru căutarea şi oferirea unui loc de muncă. Înregistrează-te şi autentifică-te mereu!

Verificat / Neverificat

Oferim 3 tipuri de insigne pentru calificarea anunţurilor şi publicanţilor, care apar la secţiunea de contact a anunţurilor, la vizualizarea listei cu toate anunţurile şi pe profilul publicantului!

Înregistrare

Alege-ți un nume de utilizator unic și o parolă ușor de reținut pentru tine! Scrie-ți corect adresa de e-mail, fiindcă acolo îți vom trimite datele de înregistrare.

Nume de utilizator

parolă

parola din nou

Adresă de e-mail

Număr de telefon

(opțional)

sau
acces instantaneu cu profilul de rețea socială
Ai deja cont de utilizator?
Autentifică-te aici!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Avem deja 79 565 utilizatori

Alege-ți un nume de utilizator unic și o parolă ușor de reținut pentru tine! Scrie-ți corect adresa de e-mail, fiindcă acolo îți vom trimite datele de înregistrare.

  • Folosirea forumului
  • Mesaje private între membrii înregistrați
  • Adăugare la favorite, monitor de anunțuri
  • Aplicare rapidă, completarea automată a datelor de contact
  • Cere datele de contact de la anunțurile gratuite sau pagina de profil al utilizatorului
  • Muncă secretă și oferte de anunțuri
  • Dezvăluie aplicanții ascunși
Conținutul, imaginile și textele de pe site pot fi de natură erotică și sunt făcute exclusiv pentru vizitatori adulți, astfel conținutul încărcat poate fi ofensator pentru unii. Conținutul de pe site este postat de către utilizatorii noștri, astfel ei își asumă responsabilitatea pentru acesta. Dacă ai sub 18 ani (21 de ani în unele țări) sau utilizarea site-ului este împotriva legii, ofensatoare în cazul tău, te rugăm să părăsești pagina.
Apăsând butonul MAI DEPARTE intri pe site, totodată declari faptul că ai împlinit 18 ani, și permiți utilizarea cookie-urilor pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare.
Ai uitat parola?

Introdu adresa de e-mail înregistrată și fă clic pe butonul „Trimite”! Vei primi un link prin e-mail, iar accesându-l îți vei putea seta noua parolă și te poți autentifica imediat!