Aspecte pozitive şi negative în munca unei recepţionere de bordel

Am invitat-o pe Diana, o fostă recepţioneră într-un bordel să ne povestească cum a reuşit să administreze în mod profesional un bordel unde cu siguranţă a întâmpinat probleme...

Nu toată lumea are o personalitate adecvată pentru munca de recepţioneră, pentru că unii oameni chiar nu se descurcă cu stresul constant. Credeţi-mă, acesta nu seamănă deloc cu munca unei recepţionere la un hotel obişnuit...

Responsabilităţile unei recepţionere

Diana ne spune că responsabilităţile ei erau foarte diverse, dar în principiu trebuia să răspundă la telefon, să se asigure că toate camerele sunt curate, să conducă clienţii în sala de aşteptare, să le anunţe pe fetele ocupate înainte de expirarea şedinţelor cu clienţii. Trebuia să le înveţe pe începătoare şi să se asigure că femeile de serviciu au făcut curat în camere.

muncă recepţionere

Munca a fost foarte solicitantă, pentru că uneori lucra ziua, alteori noaptea, ceea ce a obosit-o foarte mult atât fizic, cât şi psihic. Diana ne povesteşte că turele de noapte au fost mult mai grele pentru că unii veneau beţi şi făceau gălăgie.

Câteodată şi fetele erau problematice, dar am reuşit să rezolv problemele fără prea multă dramă. Secretul este să nu îţi pierzi niciodată calmul. Acest sfat este valabil pentru orice fel de muncă erotică.

Ce ţi-a plăcut cel mai mult la munca de recepţioneră?

Mi-am dezvoltat abilităţile de comunicare şi am reuşit să mă descurc în situaţii grele. Cel mai greu a fost să le explic clienţior fideli că o fată nu mai vrea să îl vadă.

Am învăţat că o administrare bună este mai importantă în acest domeniu, decât în orice altă afacere. Este foarte important să cunoşti fetele din tura ta pentru a fi pregătită pentru orice situaţie.

recepţionere bordel

Ca o recepţioneră, trebuie să mulţumeşti clienţii, fetele şi administratorii

Trebuie să comunici constant cu fetele ca ele să aibă încredere în tine când au o problemă. Unele fete au avut rugăminţi simple, ca de exemplu să comand în fiecare zi pizza la o anumită oră, altele au fost mai nesimţite, se duceau la pauze de ţigară în fiecare oră, iar clientul le aştepta deja.

Dar când trebuia să fii atentă la tot.. Care erau priorităţile?

Sincer, în munca mea de recepţioneră am avut o singură prioritate: siguranţa fetelor şi să fie plătite de clienţi. Aşa cum am mai spus, această muncă presupune răbdare şi amabilitate. Câteodată am simţit că explodez, dar am reuşit să mă controlez cu o tehnică simplă - mi-am folosit furia pentru a face un munte de treabă :)

Munca unei recepţionere este grea, dar are satisfacţiile sale şi bani pe măsură. Dacă eşti interesată de acest tip de muncă erotică, găseşti toate anunţurile din această categorie aici, pe Red-Life.ro!