Nu rata cele mai bune oferte de muncă! Pentru oferte și funcții NOI, ÎNREGISTREAZĂ-TE!
Fă cunoștință cu oferta de muncă oferită de Cityeroticjobs în Elveția, orașul Zofingen și obișnuiește-te cu o viață fără stres, fără griji!
MĂ NUMESC LISA, SUNT PROPRIETARA, ÎMI ADMINISTREZ AFACEREA DE 15 ANI ÎN ELVEȚIA!
Câte ceva despre mine: îmi ador munca, eu îmi scriu anunțurile și mă ocup personal de organizări, de aceea pot să îți garantez cele mai mari venituri!
Deoarece am 15 ani de experiență în lumea muncii erotice, foarte multe persoane mă cunosc deja. Studioul meu este situat în cantonul Aargau, orașul Zofingen, care se află la jumătatea drumului dintre Zurich și Basel. 
Nimic nu este obligatoriu aici❗Nu trebuie să faci altceva decât să fi tu însăți!
Cel mai important aspect după părerea mea este ca tu să oferi servicii bune cercului nostru de clienți, să fi îngrijită și să lucrezi fără droguri! Te ajut cu obținerea permisului de muncă ca tu să fi sigură că lucrezi legal!
 Doar 40% comision, fără alte cheltuieli! 
Să nu existe confuzii, acesta nu este locul în care trebuie să stai în fum de tutun timp de ore întregi, și nu trebuie bei cu clienții toată noaptea pentru a câștiga ceva bani.
La mine, câștigi fără servicii full, într-un ambient plăcut!
Munca erotică este 100% legală în Elveția, ceea ce îți voi rezolva eu personal în locul tău, ca tu să fi sigură că lucrezi cu toate actele în regulă.
O să ai un venit aproximativ de minim ********** CHF pe săptămână, sau chiar mai mult! 
Depinde doar de tine! Avem o mulțime de clienți fideli, ceea ce o să observi încă din prima zi, la mine nu trebuie să îți faci griji că vei sta zile întregi degeaba! Majoritatea fetelor au plecat acasă cu peste ********** CHF după o săptămână de lucru!
➡ O să ai o mulțime de anunțuri pe internet și în ziare, iar recepționista noastră se va ocupa de convorbirile telefonice, curățenie și va întâmpina clienții. Costurile anunțurilor publicitare vor fi suportate de mine! Orarul clubului - zilnic între orele: 11:00-23:00. 
ÎȚI DOREȘTI STABILITATE FINANCIARĂ, ȘI SĂ NU TE GÂNDEȘTI DE DOUĂ ORI PE CE SĂ ÎȚI CHELTUI BANII? IA LEGĂTURA CU MINE CHIAR AZI ȘI APLICĂ LA NOI!Îți garantez că o să câștigi mult la noi, toate astea într-o echipă prietenoasă și cele mai bune condiții. Dacă mai ai întrebări, caută-ne cu încredere!
NU RATA ACEASTĂ OCAZIE!ALĂTURĂ-TE ECHIPEI NOASTRE ȘI LUCREAZĂ ÎN CELE MAI BUNE CONDIȚII CU UN PROPRIETAR ELVEȚIAN ȘI CELE MAI MARI TARIFE. 
Poți aplica și pe WhatsApp sau Viber:Lisa:  ********** Adresa mea de ********** bluewin.ch