RED-LIFE, care funcționează de 10 ani, este locul de joacă pentru femei și bărbați de succes din 2014! Trăiește viața pe care ți-ai dorit-o întotdeauna!

profile img
alert icon
Atenție!
alert icon
Îți poți folosi datele de înregistrare, profilul, creditul încărcat pe fiecare (9) pagină publicitară RED-LIFE și pe toate cele 3 pagini susținătoare (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).

RED-LIFE, care funcționează de 10 ani, este locul de joacă pentru femei și bărbați de succes din 2014! Trăiește viața pe care ți-ai dorit-o întotdeauna!

2023-07-25
(actualizat 9 luni în urmă)
691
vizualizare

Ghid de taxe: Tot ce vrei să știi despre munca erotică: impozitare, permis de muncă și autorități

Ghid de taxe: Tot ce

Munca erotică și legalitatea, impozitarea sunt întotdeauna întrebări mari pentru începători - noi te ajutăm cu ele

Atenţie! Operatorul și echipa paginilor publicitare Red-Life nu au oferit niciodată, nici nu vor oferi, furniza, asigura vreun fel de muncă erotică și nici nu încurajează sau convinge pe cineva să desfășoare muncă similară. Site-ul web conține doar reclame încărcate de către publicanți, pentru care aceștia își asumă responsabilitatea.

Pe lângă avertismentul de mai sus, trebuie să mai menționăm că detaliile obligațiilor de raportare și de plată a impozitelor variază nu numai în funcție de țară, ci și de provincie (Germania) / canton (Elveția). Ne gândim aici că în schimbul aceleiași munci erotice într-un canton elvețian nu trebuie să plătești impozit pe ea, dar de ex. deja într-un alt stat german trebuie. Întreabă întotdeauna publicantul - care oferă muncă erotică - despre acest lucru în primă instanță, apoi poți să te documentezi și să întrebi cu ajutorul uneia dintre organizațiile de mai jos.

Munca erotică și legalitatea

Acesta este poate cel mai important aspect, așa că să începem de aici. Oriunde ai căuta muncă erotică, probabil că ai întâlnit aproape toate țările de pe hartă, oferind venituri foarte mari. Cu toate acestea, munca erotică nu este legală peste tot, să clarificăm mai întâi acest lucru:

INTERZIS - aici munca sexuală este ilegală:

 • Rusia, Lituania, Belarus, Ucraina, Moldova, Croația, Serbia, Muntenegru, Bosnia și Herțegovina, Albania, Kosovo

LEGAL - munca sexuală este legală, dar reglementată

 • Ungaria, Austria, Elveția, Germania, Olanda, Letonia, Grecia, Turcia, Luxemburg

ZONA GRI - în aceste țări munca sexuală este legală, dar cumpărarea acesteia este ilegală

 • Franța, Irlanda, Suedia, Norvegia, Islanda

ZONA GRI - numai munca sexuală în sine este legală, dar formele sale organizate nu sunt

 • Italia, Spania, Portugalia, Marea Britanie, Belgia, Finlanda, România, Bulgaria, Macedonia, Letonia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Danemarca, Estonia
Dacă memorezi o singură propoziție din acest prospect, aceasta ar trebui să fie următoarea:

Autoritățile și organizațiile de protecție a intereselor îți sunt alături!

Angajarea (cu permis de muncă) și Organizații de lucrători sexuali din străinătate, pe care le poți contacta oricând:

AUSTRIA

LEFÖ | AUSTRIA

SXA, Graz

În Austria, așa cum am scris la începutul articolului, munca sexuală este legală, cu condiția să fie îndeplinite anumite criterii. Există reglementări generale care se aplică întregii țări și există acelea care se aplică doar unor provincii.

Munca erotică / munca sexuală în Austria este supusă înregistrării obligatorii. În provinciile aparținând sistemului bordelului este obligatorie înregistrarea la municipalitate sau la poliție prin operatorul bordelului. În Viena, trebuie să te înregistrezi la poliție, în timp ce în Burgenland, trebuie să te înregistrezi la municipalitate.

Este legal exclusiv pentru cei peste 18 ani. Trebuie să participi la controale medicale obligatorii, acestea se pot efectua doar în anumite locuri și la anumite intervale temporale. Nu există cartier roșu desemnat în Austria. O activitate care poate fi desfășurată ca antreprenor individual.

Facilitarea, medierea, profitul de pe urma serviciilor sexuale ale altcuiva este considerată o infracțiune. Valoarea amenzilor pentru încălcări variază în funcție de provincie. Pot apărea amenzi de până la 1.000 de Euro în Viena și până la 10.000 de Euro în Salzburg.

Austria și fiscalitatea: Reglementările legale sunt foarte complicate, de aceea este recomandat să apelezi la sfatul experților înainte de începerea muncii și să fii informat cu privire la regulile care se aplică într-o anumită situație (lucrezi ca angajat sau în calitate de lucrător independent etc.).

GERMANIA

KASSANDRA | Organizație germană de lucrători sexuali, cu sediul în Nürnberg.

 • Adresă: Endterstr. 6, 90459 Nürnberg
 • Pagină web: https://kassandra-nbg.de
 • Adresă email: [email protected]
 • Număr telefon: +49-911-37 65 277
Munca sexuală este legală în Germania, dar există reguli care trebuie respectate.

Poți desfășura muncă pe bază de permis - pentru a te înscrie, trebuie să furnizezi numele complet, adresa înregistrată, data nașterii, documentul care atestă naționalitatea sau permisul de muncă, și două fotografii. Ulterior, îți vor spune într-o conversație informativă personală ce drepturi și obligații vin cu postul, cum ar fi impozite, asigurări de sănătate și oportunități de consiliere. În plus, este necesar participarea anuală la un consult de sănătate (de două ori pe an pentru cei sub 21 de ani).

În Germania, toți cei care lucrează plătesc impozit. Așa că trebuie să plătești și tu impozite pe veniturile tale din prostituție / muncă sexuală. Aceasta înseamnă următoarele: Trebuie să dai statului o parte din banii câștigați. Și acest lucru este independent dacă lucrezi ca angajat sau ca parte a unei activități independente. În Germania, taxa se plătește la autoritatea financiară.

Ce fel de impozite trebuie să plătești?

Depinde dacă ești independent sau angajat.

 • Dacă ești independent, adică îți poți alege liber programul de lucru și locul de muncă, atunci ești desfășori o afacere. În acest caz, trebuie să plătești impozit pe venit și, eventual, impozit comercial.
 • Doar cei care operează un centru de prostituție și al căror profit anual depășește 24.500 de Euro plătesc impozit comercial.
 • Dacă ești angajat, adică lucrezi într-un bordel și ai acolo un contract de muncă, trebuie să plătești impozit pe venit.
În plus: Ca persoană care desfășoară activități erotice în mod independent (adică nu ca angajat), trebuie să ai anumite asigurări și există și asigurări care pot fi încheiate voluntar. Trebuie să ai asigurare de sănătate și asigurare de îngrijire.

Cu toate acestea, deja poți decide tu dacă vei încheia asigurare de pensie, asigurare de accidente și asigurare de șomaj. Aceasta înseamnă că nu ești obligat să închei astfel de asigurări.

Persoanele care desfășoară activități independente își plătesc propriile prime de asigurare.

Dacă te blochezi sau ai nevoie de ajutor, ei sunt disponibili și în limba română în Germania și te vor ajuta:

WEB: https://www.cara.sh/ro/
TEL: +49 151 72312206
Email: [email protected]

OLANDA

PROUD | Este o organizație olandeză cu sediul în Amsterdam.

 • Adresă: Enge Kerksteeg 3, 1012 GV Amsterdam
 • Pagină web: https://wijzijnproud.nl/
 • Adresă email: [email protected]
 • Număr telefon: +31 (0)6 28445537
Munca sexuală este legală în conformitate cu anumite reguli în Olanda.

Poți lucra ca lucrător sexual doar în instituții autorizate (bordeluri) sau cu un permis special într-una din cele trei zone stradale desemnate.

Autoritățile locale pot decide cu privire la reglementări specifice la nivel local, dar nu pot interzice complet munca sexuală din zonă: Deciziile care afectează locația, dimensiunea, proprietarul, igiena, siguranța, statutul și poziția lucrătorilor sexuali din bordeluri pot fi luate la nivel local. În unele orașe, ai voie să lucrezi singur în propriul apartament, dar nu peste tot. Este necesară o autorizație pentru a opera un bordel.

Nu există înregistrare sau examen medical obligatoriu.

REGATUL UNIT

SWARM | Organizație engleză a lucrătorilor sexuali

SCOT PEP | Organizație scoțiană de lucrători sexuali, cu sediul în Edinburgh

 • Adresă: The Matrix | 62 Newhaven Road | Edinburgh |Scotland | EH6 5QB
 • Pagină web: http://scot-pep.org.uk/
 • Adresă email: [email protected]
 • Număr telefon: +44 (0)131 622 7550

Munca sexuală este legală, dar foarte reglementată:

 • Este interzis ca mai multe lucrătoare sexuale să lucreze împreună într-un singur loc.
 • Oferirea de servicii sexuale în locuri publice este interzisă.
 • Facilitarea, proxenetismul, exploatarea prostituției și constrângerea sunt interzise.

FRANȚA

STRASS, Syndicat du Travail Sexuel | Organizație franceză de lucrători sexuali, cu sediul la Paris

 • Adresă: c/o Acceptess-T, 39 Bis Boulevard Barbès, 75018 Paris
 • Pagină web: http://strass-syndicat.org/
 • Adresă email: [email protected]
Munca sexuală este legală în Franța, dar clientul se pedepsește.

ELVEȚIA

ASPASIE | Este o organizație elvețiană de lucrători sexuali, cu sediul la Geneva.

 • Adresă: Rue des Pâquis 11, CH-1201 Genève, Suisse
 • Pagină web: https://www.aspasie.ch/
 • Adresă email: [email protected]
 • Număr telefon: +41 22 732 68 28
Munca sexuală este legală în conformitate cu anumite reguli în Elveția. Zonele și orele permise sau interzise, ​​sau formele de muncă sunt reglementate la nivel cantonal, dar chiar și orașele își pot face propriile reguli. În unele locuri înregistrarea este obligatorie, în unele locuri ai voie să lucrezi individual, în altele doar într-un cadru organizat.

Facilitarea, constrângerea, exploatarea prostituției și proxenetismul sunt interzise și pot duce la o pedeapsă cu închisoarea de până la zece ani.

Cele mai comune tipuri de permis de muncă pe care le poți întâlni în timpul muncii erotice în Elveția:

IMES / Permis de ședere de 90 zile:

Cetăţenii Uniunii Europene au posibilitatea de a lucra în Elveţia timp de 90 de zile pe an (01 ianuarie-31 dec.) fără a avea o adresă elveţiană permanentă. Pentru a face acest lucru, înainte de a începe munca, trebuie să te înregistrezi pe site-ul web al Département Fédéral de Justice et Police (Departamentului Federal de Justiţie şi Poliţie) la linkul de mai jos: https://www.sem.admin.ch/sem/fr/home/themen/fza_schweiz-eu-efta/meldeverfahren.html

Este important ca versiunea tipărită a permisului de muncă să fie întotdeauna la angajat.

 • În cele mai multe cazuri nu trebuie să faci tu acest demers, în majoritatea locurilor de muncă erotică conducerea îți pregătește permisul de muncă și îți dă foaia, pe care trebuie să o arăți în timpul inspecției.

Permis de ședere pe termen scurt (permis L)

Un cetățean european care dorește să se stabilească și să lucreze în Elveția pentru maximum 365 de zile poate solicita un permis de tip L. Dacă lucrezi într-un salon de mai mult timp, poți obține un permis L de angajat. Dar dacă faci muncă erotică într-un apartament privat sau pe stradă, se va elibera un permis individual de muncă tip L.

Permis de ședere pe termen lung (permis B)

Acesta este relativ rar, deoarece lucrătorilor sexuali le place de obicei să încerce mai multe locuri, dar se poate obține și un permis B.

Dacă un cetățean european dorește să se stabilească și să lucreze ca lucrător sexual în Elveția pentru o perioadă mai mare de 365 de zile, poate solicita un permis de tip B. Dacă lucrezi într-un salon / studio, vei primi un permis de muncă de angajat, iar dacă lucrezi în propriul apartament închiriat sau pe stradă, se va elibera un permis individual de muncă.

Dacă lucrezi ca angajat la un anumit loc de muncă, trebuie să dovedești pentru permisul de tip B că dorești cu adevărat să rămâi în țară mai mult de un an și că proprietarul locului de muncă intenționează să lucreze cu tine mai mult de un an.

Cele mai recente aplicații

RECOMANDĂRI DE MUNCĂ EROTICĂ
MUNCA EROTICĂ RECOMANDATĂ constă exclusiv în oferte de muncă actualizate în mod regulat și cu condiții excelente pe paginile de publicitate Red-Life, unde nu vei fi dezamăgit! Publicanții noștri verificați și recomandați de aici fac publicitate de mulți ani cu aceleași condiții și date de contact, credem că sunt extrem de încredere din orice punct de vedere.

Pearls Lounge - femeie proprietar
+41 76 4
Arată
LOUNGE-139 este locul preferat al
+41 76 3
Arată
Te salută LEGUAN din cantonul
+36 70 2
Arată
Deschis în Hanovra de 15
+49 171
Arată
Oportunitate excepțională de muncă în
+41 79 7
Arată
Un studio erotic de lux
+41 76 6
Arată
Studio Elite din Luzern oferă
+41 78 6
Arată
Câștiguri foarte mari cu cunoștințe
+31 648
Arată
Lucrează într-unul dintre cele 6
+49 151
Arată
Iată șansa ta de a
+49 162
Arată

Între timp, pe forum

Anunțuri video
de muncă erotică

Informații utile

în cifre (statistici 1 lună - 3 luni - 1 an)
Surse: Google Analytics și instrumente webmaster
3 255 +6%

utilizatori unici români au folosit pagina publicitară de 8485 ori în ultima lună!

8 627 +12%

de click-uri și am apărut în total de 64147 ori pe Google în ultimele 3 luni!

34 968 +5%

de click-uri și am apărut în total de 275646 ori pe Google în ultimul an!

Concepte de bază

Munca erotică este o muncă, pe care o poate face doar o persoană de peste 18 ani, deoarece include servicii sexuale și, în schimb, clientul plătește bani sau cumpără cadouri scumpe. Serviciul lucrătorului sexual poate include aproape orice, chiar și un loc de muncă pentru adulți fără sex, de ex. joburi fetis, femdom, job de masaj, job hostess, job webcam sau dans, dar alegerea este întotdeauna a ta, nimeni nu te poate obliga să faci sex. De obicei, facem diferența între joburile erotice incall și outcall, astfel că lucratorul sexual poate lucra într-un studio, salon privat sau bordel, mai rar poate fi neplăcut, așa că se întâlnesc undeva cu oaspetele, care poate fi un hotel, casa clientului sau oriunde altundeva. .. Și, de asemenea, nu contează dacă ești băiat sau fată sau trans sau chiar orientarea ta sexuală, deoarece orice persoană adultă poate fi o escortă sau un lucrător sexual.

Majoritatea oamenilor consideră că munca de escortă este doar muncă sexuală, dar înseamnă cu adevărat companie, de ex. bărbații înstăriți care sunt singuri sau doresc doar să se distreze plătește pentru timpul unei fete de escortă, pentru a fi alături de ea. Vor să sară partea de întâlnire și să sară la cel mai bun moment, așa că practic acești bărbați vor să angajeze o prietenă doar pe termen scurt. Îl numim outcall, în cazul în care oaspetele comandă companiei camera de hotel, casa sau weekend-ul lor etc. Există și fete de escortă VIP sau High Class, care sunt deosebit de scumpe și doar cele mai bogate pot plăti pentru serviciile lor de muncă de escortă, care includeți experiența prietenei „GFE”, ceea ce înseamnă că fata de escortă îl tratează pe oaspete ca și cum ar fi iubita lui adevărată.

Munca erotică este, de asemenea, o categorie de muncă erotică, deoarece maseuzele fete pot oferi servicii suplimentare pe lângă masaj! Desigur, puteți solicita un job de masaj normal, dar dacă doriți să vă oferiți mai multe în serviciul dvs., atunci puteți alege dintre joburi de masaj erotic, pentru mai multe venituri. Există mai multe tipuri de masaj sport clasic, care este complet fără sex și muncă fără erotică, însă pe Red-Life veți găsi de obicei o muncă de masaj tantra, care oferă o experiență tantrică, numită și atingerea sufletului prin corp! În fiecare caz, înainte de completarea cererii, întrebați despre locul de muncă specific, ce fel de masaj este și care sunt serviciile așteptate.

Pagină publicitară de încredere

Funcţionăm ca o pagină publicitară independentă şi verificăm serios ofertele de muncă, anunţurile şi pe cei care le publică.

Cei mai mulţi membri înregistraţi

Avem 79564 membri activi şi avem 928 membri noi lunar care caută sau oferă muncă erotică. Intră şi Tu în comunitatea noastră!

100% discreţie şi siguranţă

Oferim discreţie şi siguranţă maximă aplicanţilor şi publicanţilor. Utilizăm nenumărate funcţii de securitate şi verificare în acest sens.

Oferte de muncă verificate, reale

Toate ofertele de muncă sunt verificate imediat şi filtrăm cele nereale sau suspecte, înainte să devină active pe site! Pentru noi, siguranţa Ta este pe primul loc!

Ştiri şi funcţii utile

Oferim informaţii interesante şi utile din lumea muncii erotice şi funcţii importante pentru căutarea şi oferirea unui loc de muncă. Înregistrează-te şi autentifică-te mereu!

Verificat / Neverificat

Oferim 3 tipuri de insigne pentru calificarea anunţurilor şi publicanţilor, care apar la secţiunea de contact a anunţurilor, la vizualizarea listei cu toate anunţurile şi pe profilul publicantului!

Înregistrare

Alege-ți un nume de utilizator unic și o parolă ușor de reținut pentru tine! Scrie-ți corect adresa de e-mail, fiindcă acolo îți vom trimite datele de înregistrare.

Nume de utilizator

parolă

parola din nou

Adresă de e-mail

Număr de telefon

(opțional)

sau
acces instantaneu cu profilul de rețea socială
Ai deja cont de utilizator?
Autentifică-te aici!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Avem deja 79 564 utilizatori

Alege-ți un nume de utilizator unic și o parolă ușor de reținut pentru tine! Scrie-ți corect adresa de e-mail, fiindcă acolo îți vom trimite datele de înregistrare.

 • Folosirea forumului
 • Mesaje private între membrii înregistrați
 • Adăugare la favorite, monitor de anunțuri
 • Aplicare rapidă, completarea automată a datelor de contact
 • Cere datele de contact de la anunțurile gratuite sau pagina de profil al utilizatorului
 • Muncă secretă și oferte de anunțuri
 • Dezvăluie aplicanții ascunși
Conținutul, imaginile și textele de pe site pot fi de natură erotică și sunt făcute exclusiv pentru vizitatori adulți, astfel conținutul încărcat poate fi ofensator pentru unii. Conținutul de pe site este postat de către utilizatorii noștri, astfel ei își asumă responsabilitatea pentru acesta. Dacă ai sub 18 ani (21 de ani în unele țări) sau utilizarea site-ului este împotriva legii, ofensatoare în cazul tău, te rugăm să părăsești pagina.
Apăsând butonul MAI DEPARTE intri pe site, totodată declari faptul că ai împlinit 18 ani, și permiți utilizarea cookie-urilor pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare.
Ai uitat parola?

Introdu adresa de e-mail înregistrată și fă clic pe butonul „Trimite”! Vei primi un link prin e-mail, iar accesându-l îți vei putea seta noua parolă și te poți autentifica imediat!