Magazin exclusivist, popular în orașul Gera, Germania caută fete noi

20 de ani de experiență în domeniu, o mulțime de clienți fideli, administrație germană. Așa operează Dream Club57, unde, pe lângă fetele care vin la noi regulat, așteptăm și aplicția fetelor noi! Fii și tu parte din echipa Dream Club și aplică!
 
Căutăm fete de încredere, frumoase, cu aspect fizic plăcut. Dacă ai împlinit 18 ani, dar nu ai trecut de 40, aici e locul tău! Nu îți trebuie altceva, decât dorința de a câștiga mulți bani și o atitudine prietenoasă, erotică! Dacă ai aceste calități, câștigurile mari sunt garantate la noi!

Te poți aștepta la câștiguri mari! Comision zilnic doar 50€!

Îți oferim cameră exclusivistă, cazare, dulap cu cheie pentru bunurile tale personale. La noi poți lucra fără stres, te decizi când și cât vrei să lucrezi! Ai oportunitatea să lucrezi într-una din apartamentele noastre private, sau poți lucra și la bar, unde primești cei mai mulți bani de băuturi în Germania! Orice decizi, avantajele sunt mari!


Te așteaptă administrație germană, așa că vei avea nevoie de ceva cunoștințe de bază a limbii, însă orice fel de problemă vei întâmpina, administrația corectă este la dispoziția ta! Clădirea este complet dotată, amenajată, are WIFI gratuit. Îți oferim și instrumentele de lucru!

Anunțurile tale vor fi făcute de profesioniști, așa că nu vei avea nici grija asta! Vei avea anunțuri pe cele mai mari portaluri și ziare, așa că te poți aștepta la mulți clienți noi, pe lângă clienții fideli!

 

Nu contează că ai experiență sau nu, noi te ajutăm chiar dacă ești începătoare, noi te ajutăm!

Ai întrebări? Scrie / Sună cu încredere!

 

Aplici la un loc de muncă unde te așteaptă și pe clienți o atmosferă prietenoasă! Vezi pozele: