Lucrează fără comision în Elveția în condiții de lux la granița franco-germano-elvețiană

Oferim muncă erotică legală în saloanele noastre exclusiviste în orașele elvețiene Basel și Neuenhof fetelore care au împlinit 18 ani cu cele mai bune condiții! Avem o echipă internațională și administratori profesionali elvețieni, care îți pregătesc cele mai bune anunțuri.  

Oferim bufet suedez cu consumație nelimitată și cazare gratuită în apartamente cu condiții excelente! Avantajul nostru principal îl constituie faptul că la noi vin clienți din toate cele 3 țări (francezi, elvețieni, germani)! 

Poți avea venituri fără număr!

Cunoașterea limbii engleze sau germane la nivel conversațional reprezintă o condiție! Poți lucra la tarife mari fără să plătești comisioane din tarife și din veniturile extra! În comparație cu alte localuri, la noi ai 0 adică nici o cheltuială, din moment ce cazarea și masa este gratuită!

Muncă erotică în NEUENHOF

erotikus munka zürich

Te așteaptă unul dintre cele mai exclusiviste localuri de lângă orașul Zurich, unde te simți ca într-o vacanță de lux! Piscină uriașă + jacuzzi + saune + mâncare și băuturi gratuite + wifi super rapid și o mulțime de clienți bogați! 
Neuenhof, unde îți oferim cea mai bună muncă erotică de lux cu piscină uriasă, mobilă de lux, tarife ridicate și o mulțime de clienți fideli în centru! Nu ești obligată să oferi servicii extra, dar dacă alegi să oferi, banii sunt doar AI TĂI. 
Pentru a putea comunica cu clienții, cunoașterea unei limbi străine este obligatorie, pentru că acești clienți pot sta toată ziua și revin chiar și de 5-6 ori pe săptămână la fete. Cazare separată de lux cu wifi + mâncarea și băuturile sunt gratuite.

Muncă erotică în BASEL

erotikus munka basel

Orașul Basel se află la granița franco-germano-elvețiană în mijlocul orașului, deci Te vor vizita clienți bogați din cele 3 țări și vor cheltui mulți bani pe servicii bune. Cunoașterea limbii franceze consituie un avantaj, dar nu este obligatorie. 
Maxim 15-20 de fete lucrează și toate au câștiguri mari! Aici nu ai cheltuieli, toate veniturile sunt numai ale tale! 
Este unul dintre cele mai vizitate orașe din Elveția, vizitat de clienți noi și fideli din cele 3 țări. Ca și locație, acest local din centrul orașului este foarte accesibil, unde poți câștiga o mulțime de bani în timp ce ești la ‘party’!
Anunțuri profesionale pe pagini + ziare + magazine din elveția + germania + franceză.
Te așteaptă mobilă de lux, tarife mari, echipă prietenoasă și recepționistă!


Transport cu avionul sau trenul în Basel sau Zürich sau cu microbuzele private din Budapesta care circulă de mai multe ori pe săptămână, la cerere noi te ajutăm cu organizarea. 

Poți veni pentru min. 1 săptămână sau pentru mai multe luni, iar permisul de muncă este rezolvat de noi gratuit imediat după ce ai ajuns.

Nu trebuie să ai poze profesionale, te ajutăm noi după ce ai ajuns pentru a avea poze adecvate la anunțurile tale și poți alege să lucrezi fără să îți dezvălui fața!

În limba Română, Engleză, Maghiară, Germană!