Muncă erotică la granița elvețiano-franco-germană din Basel, proprietar elvețian

O oportunitate unică de muncă erotică pentru fete drăguțe peste 18 ani din Elveția la un nivel de lux, pretențios și pe deplin promovat – într-un studio cunoscut, unde proprietarul este elvețian și vei primi de la el cele mai performante reclame, maximizând astfel numărul tău de clienți și câștigurile tale! Orașul Basel este situat în partea de nord-vest a Elveției la tripla graniță între Elveția, Franța și Germania, și este, de asemenea, al treilea oraș ca mărime din Elveția și capitala cantonului Basel-Stadt + pe baza datelor din 2015, are 175.131 de locuitori, dar peste 730.000 de oameni trăiesc în aglomerația sa tri-națională! Numărul de oaspeți nu a fost niciodată o problemă aici, este unul dintre cele mai bine plătite orașe elvețiene pentru fetele care trăiesc din muncă erotică

Lounge139 / veniturile extra sunt 100% ale tale | câștiguri săptămânale de 5000 CHF | anunțuri profesionale | recepționer internațional

Un salon erotic bine cunoscut și îndrăgit din centrul orașului caută acum fete noi pentru deschiderea post-coronavirus, când oaspeții elvețieni „înfometați” sosesc în masă și caută atât chipuri vechi, dar și chipuri noi! Aici nu există informații transmise în parte, costuri ascunse și alte aberații, deoarece recepționera internațională extrem de drăguță, înțelegătoare și cu experiență te va contacta după ce aplici! Nu doar că te ajută în privința muncii erotice, dar îți și sporește câștigul cu sfaturile ei bune, ceea ce în mod evident este scopul nu doar a salunului erotic, ci și al tău! 

Câștigurile extra sunt 100% ale tale❗ Sklavin și fetele domina sunt, de asemenea, binevenite să aplice

 Salonul este dotat luxos, cu paturi de calitate, mobilier, o bucătărie utilată, baie și living cu TV, Wi-Fi gratuit, și un seif care poate fi încuiat cu o igienă maximă pentru obiectele tale de valoare. Există un centru comercial în apropiere, așa că poți cumpăra tot ce aveți nevoie sau poți trimite bani acasă. 

Nu este aglomerație, maxim 6 fete lucrează împreună!

Tot ceea ce este necesar pentru muncă este oferit gratuit la cea mai bună calitate posibilă. Băuturile răcoritoarele, cafeaua, ceaiul sunt gratuite și asigurăm anunțuri profesionale pe internet și în ziare. 

Câștigul săptămânal este de 5000 CHF net sau mai mult! Depinde doar de tine!

Dacă nu ai un portofoliu erotic, îți vor face poze profesionale pentru anunțurile tale! 

Părere

Lucrez alternativ în mai multe locuri, așa cum fac multe alte persoane. Mă întorc de ani de zile la Lounge, pentru că nu s-au schimbat condițiile, mi-am dezvoltat și clientela, așa că după sosire revin mereu chipuri cunoscuți care cheltuiesc destul de mulți bani pentru mine. Încearcă, îngrijește-te și învață puțin germană sau engleză și vei vedea deja alți bani...
Andrea

Clientela este formată din bărbați galanți, bogați, care se întorc regulat

Lucrează cu prețuri mari și îți pregătesc în avans permisul legal de muncă (dacă ți-au expirat cele 90 de zile, te vor ajuta să reînnoiești permisul). Există o decontare zilnică și discreție 100%! Sunt importante competențele lingvistice minime de bază, dar te așteaptă recepționista și fetele internaționale, care te vor ajuta și la comunicare! Totuși, celălalt lucru important este serviciul oferit de tine, iar aici nu este vorba despre a-ți asuma totul, ci de a face bine ceea ce îți asumi și de a fi amabilă cu clienții, de a construi o clientelă și de a-i face să revină la tine. 

Tu singură îți influențezi cel mai mult câștigurile, restul este doar secundar!

Ce înseamnă un câștig bun? Există mai multe tipuri sau categorii de fete, fiecare arată diferit, vârsta lor este diferită, serviciile oferite sunt diferite, abilitățile lingvistice sunt diferite, dar am putea spune chiar că aura lor este diferită, pentru că de multe ori văd că fiecare bărbat este înnebunit pentru 1 fată și aproape nimic nu trebuie făcut pentru ca ea să câștige cel mai bine, dar există și tipul care, în ciuda faptului că are reclame și poze profesionale, afacerea pur și simplu nu funcționează pentru ea... Aceasta nu este neapărat vina afacerii, deoarece fac totul pentru a obține câștiguri bune (reclame profesionale pentru toate fetele, reclame pentru afaceri, panouri publicitare în jurul orașului, publicitate la radioul local etc.)

Ce înseamnă Salon erotic? 

În Elveția și multe alte țări din străinătate, poți face munca erotică complet legal în locurile de muncă numite și apartamente private, studiouri erotice, Saloane. Acestea sunt locuri de muncă luxoase, sofisticate, unde poți lucra discret și în siguranță și nu vei avea probleme cu poliția, ei îți vor plăti impozitele.  

Conducerea elvețiană așteaptă toate fetele care vor să lucreze, care și-ar dori să lucreze în condiții profesionale și corecte într-un loc atât de consacrat, unde sunt aproape doar fete internaționale și o recepționeră prietenoasă, cu care își pot împărtăși întrebările, probleme. Nu ezita, înscrie-te acum, trimite-le întrebările tale prin e-mail, SMS, viber, WhatsApp gratuit. 

Număr de telefon: +41 76 336 22 68

Viber / WhatsApp

Adresă e-mail: [email protected]

Vezi și pozele, acesta este locul care te așteaptă!

basel elveția lounge139 muncă erotică
basel elveția lounge139 muncă erotică
basel elveția lounge139 muncă erotică
basel elveția lounge139 muncă erotică
basel elveția lounge139 muncă erotică
basel elveția lounge139 muncă erotică
basel elveția lounge139 muncă erotică
basel elveția lounge139 muncă erotică
basel elveția lounge139 muncă erotică
basel elveția lounge139 muncă erotică
basel elveția lounge139 muncă erotică