Majoritatea saloanelor și studiourilor erotice sunt închise, așa că mă extind acum și caut fete

Profitați de ocazie și aplicați pentru a câștiga 5000 CHF pe săptămână cu ajutorul echipei profesionale și proprietarului Studio City Zofingen! Câștiguri și calități deosebit de înalte cu muncă erotică în Elveția pentru fete TOP, TS, femei și domnișoare fetișe și fetițe!

 extra sunt ale tale // reclame premium // plata zilnică 

2020 a fost un an dificil pentru toată lumea, dar există cei care scoate cel mai bine din cele mai grave situații! STUDIO CITY Zofingen este un studio erotic bine stabilit și binecunoscut din orașul elvețian: Zofingen. Proprietarul suedezilor așteaptă fetele care știu ce vor și vor să profite de cele mai bune oportunități. Clientela noastră a fost stabilă până în prezent, dar în ultimele luni, întreprinderile erotice mai mici și mai mari s-au închis una după alta, astfel clientela noastră crește constant și înregistrează recorduri.

Profitați de această oportunitate unică și aplicați acum pentru un loc de muncă erotic legal elvețian!

Proprietarul elvețian are zeci de ani de experiență în conducerea studiourilor erotice, ceea ce garantează un salariu ridicat, deoarece știe exact ce aveți nevoie pentru o carieră de succes:

  • vă vor face un anunț scris profesional pe cele mai mari pagini de publicitate și în ziar
  • veți apărea, de asemenea, pe site-ul studioului, astfel încât oaspeții obișnuiți să poată rezerva un termen cu dvs. înainte de a ajunge
  • proprietarul vă va ajuta dacă nu aveți fotografii adecvate pentru munca erotică, deoarece aceasta este cheia unei câștiguri stabile

Desigur, acesta este un loc de muncă oficial 100% legal, iar permisul dvs. de muncă va fi gestionat gratuit de către conducere! Pe lângă faptul că NIMIC nu este NECESAR în acest loc de muncă erotic, sunteți liber să decideți ce faceți în serviciul dvs. și ce nu!

Câștigați 5000 CHF pe săptămână chiar și cu serviciul de bază!

Așteptările noastre pentru fetele care vin la noi: un comportament amabil, civilizat // vârsta: 18+ // iubesc munca ta și fă-o într-un mod care să rămână o experiență pentru tine și invitatul tău!

Căutăm fete subțiri, exigente și elegante, pentru care oferim toate condițiile pentru a câștiga la maxim munca erotică elvețiană!

Câștiguri mari garantate în orice moment, cu plata zilnică: sistem 60:40%!

Puteți câștiga mii fără stres din cauza sistemului procentual, deoarece nu vă asumați niciun risc! Instrumentele sunt puse la dispoziție de proprietar, iar anunțurile dvs. sunt făcute de către conducere, așa că NU AVEȚI EXPENȚE!

Există o cazare separată pentru fete, care este, desigur, gratuită și dotată cu tot ce ai nevoie: WIFI, mașină de spălat / uscător, bucătărie echipată. Veți găsi cele mai necesare magazine din zonă, deoarece studioul este aproape de centrul orașului, deci orice doriți să cumpărați / aranjați, este doar câteva minute de mers pe jos!

 

Vă tratăm aplicația în mod discret și suntem fericiți să vă răspundem la toate întrebările! Rugați // nu ezitați să scrieți:

Număr de telefon: +41797213595

Viber / WhatsApp

Adresă e-mail: [email protected]

noi fotografii din studio:

Majoritatea saloanelor și studiourilor erotice
Majoritatea saloanelor și studiourilor erotice
Majoritatea saloanelor și studiourilor erotice
Majoritatea saloanelor și studiourilor erotice