Mulți obișnuiți și câștiguri mari: apartamentul privat al StudioNeu din Basel

Apartament privat elvețian confortabil, cu patru camere, prevăzut cu intimitate, o atmosferă plăcută, respect și înțelegere unul pentru celălalt - acestea sunt la ceea ce vă puteți aștepta după sosirea dumneavoastră.

Recepționerul vă va ajuta cu tot ce doriți: vă va rezerva datele, vă va traduce și vă va ajuta să vă rezolvați micile griji zilnice.

Puteți începe să lucrați imediat cu noi! Oferim o oportunitate excelentă, cu condiții corecte și câștiguri mari.

Anul trecut a fost dificil pentru toată lumea, dar există în sfârșit o altă oportunitate pentru munca erotică elvețiană, inclusiv oaspeții deja cunoscuți din Basel!

Nu întâmplător Basel este unul dintre orașele preferate ale fetelor!

Lucrăm cu deplină discreție, astfel încât site-ul web este vizibil numai în Elveția și Germania. Programul de lucru este flexibil timp de 1-3 săptămâni, prin acord, administrare și plată onestă, atmosferă prietenoasă.

Nu avem condiții specifice cu privire la aplicație, este important pentru noi să avem o personalitate prietenoasă, amabilă și un aspect frumos. Dacă aveți peste 18 ani, dar nu aveți încă 45 de ani, vă așteptăm cu nerăbdare, indiferent de experiență!

Cunoașterea limbii germane este, desigur, un avantaj, dar nu o cerință.

  • Informații 100% reale, pentru că ne ținem de cuvânt!
  • 100% Discreție!
  • 100% securitate!
  • Programare 100% flexibilă pentru că știm că timpul este bani!
  • Muncă legală 100%!

Dacă te-ai săturat că toată lumea promite și nu vei obține niciodată ceea ce te așteptai, iată oportunitatea de muncă pe care ai așteptat-o: vino, încearcă și nu vei fi dezamăgit!

De aici, cu siguranță veți pleca acasă cu bani!

Suntem prezenți la paleta erotică din Basel de 10 ani. În acest timp, putem conta pe încrederea a aproape o mie de obișnuiți. Acest număr crește zi de zi, la fel și nevoia de a le putea servi cât mai discret și personalizat posibil.

Suntem bucuroși să răspundem la orice întrebări suplimentare prin telefon!