Nu rata cele mai bune oferte de muncă! Pentru oferte și funcții NOI, ÎNREGISTREAZĂ-TE!
Te-ai săturat de fiecare studio european care promite promisiuni uriașe și apoi ajungi acasă cu buzunarele goale? Este frustrant să găsești cunoștințe enervante peste tot?
Schimba-l!
Glamour, lux, bani, palmieri, cocktailuri pe plajă, unde este mereu cald, unde poți privi cei mai fermecători bărbați dintr-un șezlong confortabil. 
Acest lucru este tipic pentru Orientul Mijlociu.
Agenția noastră caută din nou parteneri viitori (pentru o perioadă limitată)! Nu avem costuri ascunse, promisiuni false și proprietari nesiguri. În schimb, ne așteptăm la corectitudine, desigur, la un zâmbet.
Nu angajăm pe toată lumea, locurile sunt limitate, admiterea se bazează pe criterii stricte:
Cautam fete decorative cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani care sa fie, exigente cu ele si mediul lor, inteligente, dispuse sa munceasca si mereu zâmbitoare! Este necesară cunoașterea limbii engleze legate de comunicarea cu oaspeții, cu un pașaport valabil și un test Covid negativ.
Există posibilitatea de minim 10 și maxim 30 de zile, în cazul unui sejur mai lung, bineînțeles, cu schimbare de oraș/țară, astfel încât mai multe persoane să poată cunoaște noștri vizitatori. Excursia este asigurata de agentie, cazare in hoteluri de 5 stele, aproape de plaja. Poți câștiga ********** USD pe zi, dar bineînțeles că nu limitezi cerul înstelat.
Nu ratați, înscrieți-vă acum prin Whatsapp, Viberen sau completând formularul de înscriere furnizat.
Conducerea feminină, discreția și securitatea 100% sunt garantate!
Suntem prezenti: Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Doha, Singapore, Manama, Riyadh, Dammam, Hong Kong, Shenzhen, Shanghai, Tokyo, Kawasaki.