Nu rata cele mai bune oferte de muncă! Pentru oferte și funcții NOI, ÎNREGISTREAZĂ-TE!

Câștigă cel mai mult cu muncă erotică în adevăratul cartier roșu din Germania.

În Bremerhaven, unde toată lumea vorbește în mai multe limbi!

Muncă erotică 100% legală – nu se cer cunoștințe lingvistice - contract de închiriere - doar 60 EUR chirie - toate veniturile sunt ale tale!

Cunoașterea limbii nu este o cerință - aproape toată lumea din oraș vorbește în mai multe limbi - conducere internațională - șoferi internaționali - restaurant internațional - personal de curățenie internațional - paznici internaționali - fete internaționale.

Lucrează în cel mai aglomerat cartier roșu din lume, Bremerhaven, cel mai mare oraș-port din Germania cu un trafic uriaș și mulți potențiali clienți. Vei primi tot ajutorul de care ai nevoie! Erzsébet așteaptă aplicația ta!

Trafic urias – 50 de cabine – 10 case.

Singura stradă din oraș unde acest job este 100% legal!

  • Cabinete cu interior curat, sofisticat! În medie aceștia au un pat lat, un duș, o chiuvetă și un scaun de bar. Opțiune de muncă erotică confortabilă, igienică.
  • Siguranță 100%, pe stradă lucrează oameni de securitate internaționali, care vor sări în ajutorul tâu în câteva secunde dacă le ceri. Ei nu sunt proxeneți, ci angajați ai unei companii oficiale de securitate care lucrează împreună cu poliția.

Nu trebuie să oferi servicii extra full! Aici toată lumea câștigă, trebuie doar să ai o splendoare erotică și să fii drăguță cu clienții!

Îți închiriezi cabina cu un contract de închiriere legal și plătești proprietarilor o taxă fixă de 60 EUR pe zi.

Fiecare fată lucrează separat într-o cabină (cameră), care are o ușă de sticlă care se deschide spre stradă, prin care clienții pot intra direct din stradă. Dacă pur și simplu nu ai timp (ești ocupată), atunci tragi cortina, indicând astfel tuturor (clienții știu imediat) că nu ești disponibilă.

 Cea mai faimoasă stradă din nordul Germaniei! 

Munca erotică în cabină funcționează în acest oraș-port de 150 de ani și este cunoscut în toată lumea! Aici nu trebuie să îți faci o programare, fiindcă poți alege dintre 50 de cabine și 10 case, așa că există întotdeauna locuri libere.

Merită dacă faci rezervare pentru 2-3 săptămâni sau după cum dorești! Poți călători aici cu autobuz, avion sau chiar și cu tren.

Erzsébet