Nu rata cele mai bune oferte de muncă! Pentru oferte și funcții NOI, ÎNREGISTREAZĂ-TE!
Locuinţe private de lux din centrul oraşului Mainz / Germania cu 40% comision 
Cu un cerc uraş de clienţi fideli, locuinţă privată de lux cu 10 camere + 2 camere VIP + 3 băi cu jacuzzi şi o proprietară germană care aşteaptă aplicaţia fetelor noi . Condiţii de muncă corecte şi comision corect, venituri subtanţiale şi toate cele necesare pentru muncă erotică. Fără înşelătorii, fără încercări de începători. 

Proprietara germană îţi garantează calitatea anunţurilor şi clienţilor, numărul lor şi o recepţionistă amabilă te va ajuta de la început până la călătoria ta spre casă. Întreabă cu încredere orice, oricând pe telefon, viber, whatsapp, sau prin sms.
🇩🇪 Deschis de 20 de ani cu aceeaşi proprietară 🇩🇪
Pe aceeaşi stradă, în 2 clădiri diferite care sunt aproape, căutăm fete care au împlinit 18 ani pentru a lucra în locuinţele noastre private muncă erotică legală în Germania. Prima locuinţă are 10 camere, celalaltă 6 camere. Suntem localizaţi în centrul oraşului, iar datorită locaţiei excelente suntem frecventaţi chiar şi de 70 de clienţi pe zi, care îţi garantează chiar şi 600 EUR zilnic!
Doar 40% comision din tarife, nu ai alte cheltuieli!
Noi îţi plătim anunţurile profesionale, care vor fi publicate pe cele mai populare site-uri naţionale şi locale, ziare, pancarte etc. Avem şi un website de mulţi ani, unde avem peste 1000 de vizualizări zilnic şi avem reclamă la TV, dar bineînţeles fără fete sau fotografia lor! Instrumentele de lucru, consumul şi toate cele necesare ce au legătură cu munca este exclusiv cheltuiala noastră.
Venitul tău săptămânal între ********** EUR!

Cunoaşterea limbii nu reprezintă o condiţie, deoarece te va ajuta recepţionera
Avem femeie de serviciu, aşa că fetele nu se ocupă de curăţenie
Îţi primeşti banii zilnic în condiţii corecte şi transparente
Nu ai nici o cheltuială ascunsă care nu a fost menţionată în acest anunţ
Suntem în centrul oraşului, aşa că ai totul la îndemână (sală de fitness, solar, centru comercial, western union stc.) + taximetristul nostru îţi stă întotdeauna la dispoziţie.

Toate fetele care lucrează la noi au cameră privată, unde dorm, se odihnesc şi îşi ţin lucrurile personale.
✔️Îţi ofer un avans pentru transport, cu autobuz privat
✔️Am un fotograf profesionist, care îţi va face poze pentru anunţuri, dacă nu ai
⛔ Soţi, iubiţi, manageri nu au voie aici!
 
Nu vin decât clienţii fideli şi clienţi care s-au programat la locuinţele noastre. Deschis zilnic între **********
Lucrăm la tarife mari, iar veniturile extra sunt numai ale tale!
Oferim şi posibilitate de muncă de escortă, adică poţi merge la clienţi cu şoferul nostru! Decizia îţi aparţine, dar este recomandat, pentru că sunt tarife mari şi mulţi bani extra...
O să ai permis legal de muncă - te ajutăm cu asta după sosirea ta şi taxele vor fi plătite. Îţi oferim un loc de muncă sigur, legal şi corect. 
*Căutăm şi travestiţi (TS)!
Te înţelegem dacă nu ai deocamdată încredere în noi, aşa că poţi trimite o poză unde nu se vede faţa ta, dar în schimb se vede corpul tău! După prima discuţie şi clarificarea condiţiilor, o să avem nevoie de poze profesionale pentru anunţuri!
Tel, Viber, Whatsapp: ********** Shara)
********** **********
**********