Nu rata cele mai bune oferte de muncă! Pentru oferte și funcții NOI, ÎNREGISTREAZĂ-TE!
2 dintre cele mai vechi studio-uri din Nordul Germaniei te aşteaptă
 
CU4.000€ EUR VENIT SĂPTĂMÂNAL!
Deschis de 35 de ani în Germania cu foarte mulţi clienţi fideli şi clienţi noi, unde aşteaptăm aplicaţia fetelor frumoase, maseuzelor şi fetelor TS!Mai avem termene pentru locuinţele noastre private exclusiviste, aplică cât mai curând, nu rata această şansă!
 
Studiourile se află în oraşele Kiel şi Melsdorf, amândouă în centru, într-un loc foarte accesibil. Există locuri de parcare în faţa locuinţelor, aşa că poţi alege să vii cu maşina, dar găseşti şi staţie de autobuz şi gară în apropiere!
 
Locuinţele sunt pretenţioase, cu mobilier modern, dotate cu toate instrumentele de lucru de care ai putea avea nevoie!
 
Administratoarea (femeie) o să te ajute cu tot ce ai nevoie!Nu trebuie să fii un supermodel pentru a lucra aici - aşteaptăm toate fetele care au între 18-35 de ani!
 
Ce garantăm:
 
cele mai mari tarife din oraş!plata la zicazarefemeie de serviciurecepţionistă - care se ocupă de convorbirile telefonice şi îţi organizează termeneletoate instrumentele importante de lucru sunt asiguratecâştigi bani în fiecare zi!discreţieloc de muncă fără stresWIFI şi TVtransfer de la gară sau aeroport
 
 
Program de lucru:
Luni - Sâmbătă: 10:00 - 23:00 sau 12:00 - 02:00 // în funcţie de studio!
 
Duminică este alegerea Ta, dacă vrei să îţi iei zi liberă.
 
Ce aşteptări avem:
 
Aspect fizic plăcut, îngrijit, o atitudine pozitivă şi prietenoasă faţă de clienţi (zâmbăreaţă şi o voce amabilă)Amabilitate faţă de celelalte fete care lucreazăPoţi să rezervi termen chiar şi pentru o săptămână, dar poţi să stai cât vrei!
 
Vorbim limba engleză - germană - poloneză!Aplică te rog cu poze actuale, noi: ********** administratoareviber // whatsapp // tel // smse-mail.: ********** interia.eu