Se lucreaza pe casa si seara in bar, 24 de ore pe zi cu posibilitatea de Escorta ca sa atingi suma maxima care vrei tu sa o castigi.

 Clubul nostru este deschis 24/7 si 15 ani de existenta iti garanteaza un castig maxim, ca sa nu mai vorbim de cei 50-100 clienti care tre pragul nostru.

Daca esti intre 18 si 40 de ani ne-am bucura sa ne contactezi.

Bineinteles daca stii limba germana sau engleza te descurci mult mai repede insa nu e obligatoriu (pentru ca esti inconjurata de o echipa care este aici sa te ajute egal despre ce e vorbe, (acte,traduceri,etc) poti oricand castiga cati bani vrei tu.

TOT CE TREBUIE TU SA PATESTI SANT 30 DE EURO PE ZI

In acesti 30 de euro pe zi sant cuprinse,mancarea ,bautura,si ceea ce ai tu nevoie inclusiv spalatul si rezolvarea dreptului de lucru in domeniul erotic. TOT CEEA CE INCASEZI TU DE LA CLIENTI ITI APARTINE TIE SI E ALEGEREA TA CE OFERI CLIENTILOR.

Pentru fiecare fata care vine la noi se dau anunturi asa ai posibilitatea sa vina clientii direct la tine.

Câștiguri săptămânale 5-10.000 EUR

Nu ai nevoie de nici un portofoliu pentru ca noi avem fotograful nostru si pentru anunturi iti facem noi portofoliu!

Santem mandrii caci egal daca fata, receptionist sau sekurity lucram impreuna intr-un ambient familiar, prietenos fara stress.

🇦🇹 Ne aflam in Centrul Linzului si ai acces imediat la gara,western, malluri si tot ceea ce ai tu nevoie, De asemenea Plus City cel mai mare mall al Austriei de sus se alfa la 15 minute cu taxiul de locatia noastra. La venire sau plecare te putem ajuta cu cunoscutele mini buse, avion sau tren.

  • Pentru a lucra legal in Austria ai nevoie de asa numita carte (BUCH) unde tot la 6 saptamani se face un control la doctor de asemenea noi te sustinem si ajutam in ceea ce ai nevoie pentru aceste controale.

Echipa noastra de receptionisti,manageri si security te vor sustine 24/24 de ore in tot ceea ce ai tu nevoie.

Camerele de dormit private ale fetelor se afla in Ultimul etaj al casei noastre si iti ofera o zona privata si linistita.

Daca te hotarasti sa vii la noi poti oricand sa iti faci o programare pe o saptamana sa incerci. Poti sa ramai oricat vrei tu.

Număr de telefon: +43 67 764 263 506

iMessage / Viber / WhatsApp / Telegram

Adresă e-mail: [email protected]

Veți primi sprijin de la noi pentru a contacta autoritățile - vom fi bucuroși să vă ajutăm! Vorbim maghiara - romana - germana!

Se lucreaza pe casa si
Se lucreaza pe casa si
Se lucreaza pe casa si
Se lucreaza pe casa si
Se lucreaza pe casa si
Se lucreaza pe casa si
Se lucreaza pe casa si