Oportunitate de muncă erotică cunoscută de foarte puțini: Chur

Poți întâlni cei mai bogați clienți din întreaga lume, dar în special din Elveția și Lichtenstein! Prețuri mari / clienți fideli / o mulțime de turiști și milionari locali te așteaptă.

Căutăm fete frumoase cu aspect fizic plăcut între 18-40 ani pentru muncă legală, proprietar și anunțuri profesionale în cea mai bogată regiune din Europa, unde trăiesc sau își petrec vacanțele cei mai mulți milionari❗

Chur este un oraș care se află în apropierea graniței cu Lichtenstein, este o stațiune turistică exclusivistă cu o mulțime de turiști elvețieni și internaționali. Te așteaptă venituri maxime și un cerc larg de clienți fideli!   

Tarife mari și condiții de muncă corecte

Comision 50%-50%, fără alte cheltuieli! Anunțurile perfecte, permisul tău de muncă, instrumentele de lucru sunt puse la dispoziția ta pe gratis și ai parte de consum nelimitat de răcoritoare și cafea.

Încasările din serviciile EXTRA sunt doar ale tale

Câștigă chiar 1000 CHF pe zi!

Recepționista noastră bilingvă, amabilă și profesionistă te va ajuta, așa că cunoașterea unei limbi străine nu prezintă o condiție, dar constituie un avantaj! Deplasare posibilă cu autobuzul nostru privat (îți ofer un avans) sau cu avion. 

Profită de această ocazie unică, dacă ești frumoasă și pretențioasă! Nu contează dacă nu ai poze profesionale, fotograful nostru profesionist se va ocupa de portofoliul tău!

Păreri

Camera a fost întotdeauna curată și ordonată, nu trebuia să fac curățenie după nimeni, ca în alte locuri.. Iar tarifele mari m-au șocat - în sensul bun!
Kitty

Te așteaptă afișe uriașe și o mulțime de potențiali clienți, având venituri stabile pe toată perioada anului! Apartamentul privat este total amenajat, ai wifi, TV, zonă comercială în apropiere, unde găsești și solar. 

✔️ Garantat 100% discreție, nu va afla nimeni cum îți câștigi veniturile

✔️ Îți răspund în cel mult 24 de ore, dar în cele mai multe cazuri aproape imediat

✔️ Te ajut cu deplasarea și cu pozele profesionale

✔️ Proprietar / recepționistă / fete bilingve!

✔️ Anunțurile nu pot fi vizualizate din România!

✔️ Termen minim: 1 săptămână!

Oportunitate de muncă erotică cunoscută
Oportunitate de muncă erotică cunoscută
Oportunitate de muncă erotică cunoscută

+ 1 oportunitate:

Orașul Frauenfeld - capitala cantonului Thurgau, care înseamnă: teritoriul femeilor

Orașul este situat aproape de Zurich și în apropierea lacului Boden! Una dintre cele mai vechi locuințe private, care funcționeză de 30 de ani, frecvența și veniturile stabile fiind garantate pe toată perioada anului! 

Același condiții ca în CHUR, adică comision 50-50% - fără alte cheltuieli - încasările din serviciile extra sunt doar ale tale - recepționistă și fete bilingve te așteaptă - avans pentru deplesare cu autobuz privat. Publicitate maximă și venituri substanțiale! După cum poți vedea pe fotografii, și această locuință este cu pretenții.

Oportunitate de muncă erotică cunoscută
Oportunitate de muncă erotică cunoscută
Oportunitate de muncă erotică cunoscută
Oportunitate de muncă erotică cunoscută
Oportunitate de muncă erotică cunoscută

Dina - proprietara

Număr de telefon: +41 76 531 90 55

Viber / WhatsApp

Adresă e-mail: [email protected]

Vino să lucrăm împreună!